S-H Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 resmin içeriğini savunmuyorum zaten saçma sapan bir şey ama yapılan yorum bariz bunu kastediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ben resime birşey demediğim için o yorumun buraya koyulmasına da birşey demedim onu belirtmek istemiştim ben mesela çok beğendim o resimi, yapan güzel yapmış ellerine sağlık o resim için ekşide baya yorum yapılmış, şu yukarda doruğun koyduğu ekşi yorumu bana çok ters gelmedi, resimi nasıl normal karşıladıysam o yorumu da öyle karşıladım mesela şu yorumu birisi koysaydı gizlerdim said: trabzonspor maçı için yayınladıkları kadroda hapiste olması dolayısıyla şike ve kadro dışı bırakılması nedeniyle çirkeflik ilk 18'de yer almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ek olarak ben ellemedim resimi ve ekşiden alıntıyı ama rew/fizban/mum/zegna/..... vs onlardan biri benimle aynı fikirde olmayabilir ve kaldırabilir ben sadece kendi fikrimi söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 resim de komik yorum da, sen bize serefsiz mi demek istiyosun tepkisi ikisinden de komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 abi bir de zorlama da olsa ekşideki yorumu şöyle savunabilirim adam fb'de bu oyuncular hiç yoktu fln dememiş sadece forma şansı bulamamış demiş; yedektir, ilk 18'e girememiştir fln ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 komik ya bak güldük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 S-H said: DoruK said: ekşi'de biri de şöyle bişi yazmış said: trabzon maçı görselinde şimdiye kadar hiç forma giyme şansı bulamamış oyunculara şans vermiş oluşum. üstü kapalı olarak fenerbahçelilere şerefsiz,namussuz,haysiyetsiz mi demek istiyorsun ben mi yanlış anlıyorum ? ya da ekşiden biri şöyle şöyle yazmış diye gelip buraya rahatça hakaret edebiliyor muyuz ?espri anlayışı salih memecan terk burada üstü kapalı neler söyleniyor, maçlardan sonra sinirlenen soluğu forumda alıyor. burada bir hakaret de yok, mızıklamayın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Kendi çapında yetersiz bölüm yöneticileri, gelsinler burada yandaşı oldukları üyelerin postlarını silsinler, aynı hareketi biz yapsak çoktan uçmuştuk ancak burada o zekasına iltifat etmek istemediğim arkadaşın bu şekilde kayrılması 1 değil 2 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 amma ağladınız yahu, eliniz şikayet butonundan eksik olmuyodur da sizin. gerçi sizin bir eleman vardı o beğenmediği katılmadığı mesajları da şikayet ediyordu mesela, askere gitti geldi düzelmedi. şu düşünce yapınızın ondan bir farkı yok. devam edin siz aynı kafayla. HORKOS SOTTON ÇOKMOŞ AKKOŞOK ZOTON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ortada bir espri yok ? okuduğunu anlama portakal terk. ayrıca sleepingdeath +1 beni 1 ay banlayıp nedenine hakaret cevabı almamın arkasından kime hangi postumda hakaret etmişim diye sorduğumda kimseden cevap gelmemesi ortada bir haksızlığın olduğunun göstergesi. taraflı yönetim olduğuna katılıyorum. edit:başkalarının olgun olmayan davranışlarından yakınıp işinize gelmeyen her posttan sonra YÖTÖR OĞLOMOYON şeklinde cevap vermek gerçekten çok olgunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 oha ya ekşideki mesaja aglamışlar.ki hani ana bacı yapmamıs adam işte.güzel şekilde laf sokmuş fener taraftarı ne kompleksli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 hakaret anlayışınız ana bacıyla mı sınırlı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bi gün şuraya hakaret içerikli bişiler yazayım banlenmek için, sizin de gönlünüz olsun bari. tartışacak kapasite olmayınca uzun süre butthurt biriktirip karşı tarafın sesini bastırmak istemeniz gayet doğal. şike soruşturması başlıklarında vanish olanları biliyoruz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 en son şikayet ettiğin mesajdan bahsediyorsun sanırım gerekli görülürse yazan kişi bölümden uçurulacak mesajı gösterimden kaldıran benim ve gerekiyorsa yazan kişinin ceza almasını talep eden yine benim mesajı atan kişinin vukuatı da senden azdır merak etme, kimsenin kimseyi kayırdığı yok ben galatasaraylı arkadaşların mesajlarını daha çok siliyorum ve haklarında işlem yapıyorum, diğer arkadaşlar da aynı şekilde kimseyi kayırmıyorlar başka birşey varsa öm atarsın istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bu arada silinen mesajı görmedim ben, bana yöneltilenlere cevap veriyorum. başkası başka bir şey yazmışsa bilmiyorum yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 gün içinde normal bir üyenin banlanmasına yetecek kadar hakaret içerikli şeyler yazıyorsun zaten senin ekstra yapman gereken bir şey yok :) en fazla postun silinir gider. ortada tartışılacak bir konu yok ki zaten sadece şikayetlerimizi dile getiriyoruz,hangi kapasiteden bahsediyorsun ? kimsenin sesini bastırmıyoruz eğer varsa yazdıklarımızı çürütebilecek bildiğin bir şey buyur yaz. edit : (sadece doruk için yazmadım bunları genel olarak böyle bir anlayış var.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 hakaret dedikleri sanırım şu ekşi alıntısı o değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ekşi alıntısının üstüne geldi bunlar ama şikayetler genel yönetici tutumuyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 s-h birisine üstü kapalı beyinsiz, başka birisine de üstü kapalı ayı demişsin o yüzden uzaklaştırdık seni bölümden doruk sen de sakin ol, ağlama-buthurt-qq mesajlarına son verin dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 hakaret anlayışınızı gözden geçirin bence, burası da antu forumu değil, herkesten kendi çizginize uyan mesajlar bekleyemezsiniz. futbol bölümünün yönetimi gayet iyi bence, ki 2-3 defa bu bölümden yasaklanmış olmama rağmen bunu söylüyorum. cavanagh ve rewendor gsli olduğu içinse yakınmalarınız, cezayı veren zegna ve fizban da fenerli. ki bunlar ceza konusuna gelince olabildiğince objektif adamlar bence. haksızlık yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 fenerbahce, trabzon maçında şimdiye kadar var olmayan oyuncularını sahaya sürecekmiş. ana bacı sövdüm güzel oldu mu? bir insan aklı, nasıl şöyle bir mesajı hakaret olarak algılar. Açıkcası saygı duyardım bu laf sokma karşısında ama GFB'li rambolar ayaklanmış ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 e iyi tamam şimdi de üstü kapalı haysiyetsiz şerefsiz deniliyor ? gsliler çok beğenince gidiş yoluna puan verip zekice hakaret sıfatına mı giriyor ? gfbli antulu filan da değilim sadece ortada bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ortada haksızlık var beşiktaşın hakkıdır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 hea şerefsiz demişler hadi toplanın antu da ziyaret yapın sözlüğe. Aynı minimalde düşünürsek, bu kadro sadece fenerbahçe'de var denilerek beşiktaşımında şerefsiz olduğu iddia ediliyor. Ortada bir haksızlık var dude? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 e ben ayı dedip diye ban yiyorum biri geliyor şerefsiz diyor ban yemiyor bir gariplik yok mu sence ? ayrıca resmi gelip buraya siz koymuşsunuz zaten kendin çal kendin oyna hesabı. edit: pardon biz fenerbahçeli olduğumuz için ağlıyoruz veya alınganlık ediyoruz.direkt olarak söylenmedikçe hakaret kapsamına girmemeli haklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar