Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

ben resime birşey demediğim için o yorumun buraya koyulmasına da birşey demedim
onu belirtmek istemiştim
ben mesela çok beğendim o resimi, yapan güzel yapmış ellerine sağlık
o resim için ekşide baya yorum yapılmış, şu yukarda doruğun koyduğu ekşi yorumu bana çok ters gelmedi, resimi nasıl normal karşıladıysam o yorumu da öyle karşıladım

mesela şu yorumu birisi koysaydı gizlerdim
said:
trabzonspor maçı için yayınladıkları kadroda hapiste olması dolayısıyla şike ve kadro dışı bırakılması nedeniyle çirkeflik ilk 18'de yer almıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

DoruK said:

ekşi'de biri de şöyle bişi yazmış

said:
trabzon maçı görselinde şimdiye kadar hiç forma giyme şansı bulamamış oyunculara şans vermiş oluşum.

üstü kapalı olarak fenerbahçelilere şerefsiz,namussuz,haysiyetsiz mi demek istiyorsun ben mi yanlış anlıyorum ?

ya da ekşiden biri şöyle şöyle yazmış diye gelip buraya rahatça hakaret edebiliyor muyuz ?
espri anlayışı salih memecan terk

burada üstü kapalı neler söyleniyor, maçlardan sonra sinirlenen soluğu forumda alıyor. burada bir hakaret de yok, mızıklamayın hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

amma ağladınız yahu, eliniz şikayet butonundan eksik olmuyodur da sizin. gerçi sizin bir eleman vardı o beğenmediği katılmadığı mesajları da şikayet ediyordu mesela, askere gitti geldi düzelmedi. şu düşünce yapınızın ondan bir farkı yok. devam edin siz aynı kafayla.

HORKOS SOTTON ÇOKMOŞ AKKOŞOK ZOTON
Sosyal ağlarda paylaş

ortada bir espri yok ?
okuduğunu anlama portakal terk.

ayrıca sleepingdeath +1

beni 1 ay banlayıp nedenine hakaret cevabı almamın arkasından kime hangi postumda hakaret etmişim diye sorduğumda kimseden cevap gelmemesi ortada bir haksızlığın olduğunun göstergesi.
taraflı yönetim olduğuna katılıyorum.

edit:başkalarının olgun olmayan davranışlarından yakınıp işinize gelmeyen her posttan sonra YÖTÖR OĞLOMOYON şeklinde cevap vermek gerçekten çok olgunca.
Sosyal ağlarda paylaş

bi gün şuraya hakaret içerikli bişiler yazayım banlenmek için, sizin de gönlünüz olsun bari. tartışacak kapasite olmayınca uzun süre butthurt biriktirip karşı tarafın sesini bastırmak istemeniz gayet doğal. şike soruşturması başlıklarında vanish olanları biliyoruz zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

en son şikayet ettiğin mesajdan bahsediyorsun sanırım

gerekli görülürse yazan kişi bölümden uçurulacak

mesajı gösterimden kaldıran benim ve gerekiyorsa yazan kişinin ceza almasını talep eden yine benim

mesajı atan kişinin vukuatı da senden azdır merak etme, kimsenin kimseyi kayırdığı yok
ben galatasaraylı arkadaşların mesajlarını daha çok siliyorum ve haklarında işlem yapıyorum, diğer arkadaşlar da aynı şekilde kimseyi kayırmıyorlar

başka birşey varsa öm atarsın istersen
Sosyal ağlarda paylaş

gün içinde normal bir üyenin banlanmasına yetecek kadar hakaret içerikli şeyler yazıyorsun zaten senin ekstra yapman gereken bir şey yok :) en fazla postun silinir gider.

ortada tartışılacak bir konu yok ki zaten sadece şikayetlerimizi dile getiriyoruz,hangi kapasiteden bahsediyorsun ?

kimsenin sesini bastırmıyoruz eğer varsa yazdıklarımızı çürütebilecek bildiğin bir şey buyur yaz.

edit : (sadece doruk için yazmadım bunları genel olarak böyle bir anlayış var.)
Sosyal ağlarda paylaş

hakaret anlayışınızı gözden geçirin bence, burası da antu forumu değil, herkesten kendi çizginize uyan mesajlar bekleyemezsiniz. futbol bölümünün yönetimi gayet iyi bence, ki 2-3 defa bu bölümden yasaklanmış olmama rağmen bunu söylüyorum.

cavanagh ve rewendor gsli olduğu içinse yakınmalarınız, cezayı veren zegna ve fizban da fenerli. ki bunlar ceza konusuna gelince olabildiğince objektif adamlar bence. haksızlık yapmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

e ben ayı dedip diye ban yiyorum biri geliyor şerefsiz diyor ban yemiyor bir gariplik yok mu sence ?

ayrıca resmi gelip buraya siz koymuşsunuz zaten kendin çal kendin oyna hesabı.

edit: pardon biz fenerbahçeli olduğumuz için ağlıyoruz veya alınganlık ediyoruz.direkt olarak söylenmedikçe hakaret kapsamına girmemeli haklısınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...