Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

bülent korkmaz lugano'nun yanında melek gibi, en azından oyun içinde.

bugün ligtv'de pancu'yla özel röportaj gibi bişi vardı, en şöyle futbolcu en böyle teknik adam diye soruyorlar. sıra en çirkef futbolcu tarzı bi soruya gelince adam direk lugano dedi. oyun içindeyken kolunuza çimdik atar kulağınızı çeker oranızı buranızı eller düşerse de üstünüze düşer diye saydı bi ton :D çok çektirmiş adamcağıza belli ki
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

Alex'in evine ziyarette bulunmuşlar adam bayaa bayaa Türkçe biliyor ailesi zaten bizden sayılır :) adam vede kendi çocuğunun sorduğu soru olan "haftanın takımı kim" sorusuna BJK cevabını verdi bu adamı sevmeyen ölsün.

paso bize gol atıyor. ona rağmen seviyorum ben düşün :)

bu arada gignac olayı doğru mu? ciddi iyi transfer olur
Sosyal ağlarda paylaş

Saha kenarında hoplayıp zıplamaktansa Aykut Kocaman'ın Duruşu bana daha naif ve doğru geliyor.

Ruh dediğin şey teknik heyet için koskocaman bir seneye yayılan birşeydir.Antreman,soyunma odası,saha dışı,hocanın camia içindeki yeridir.

Eğer saha kenarından olsa bu işler Yılmaz Vural ŞL'yi alırdırdı takımlarına :)

Ayrıca Aykut Kocaman geldikten sonra ki takımın saha içi ve saha dışı paylaşımı,yardımlaşması gibi durumlara bakarsak ne önemli bir ruh aşıladığını görürsün.
Sosyal ağlarda paylaş

Tuncay gelecekte noolacak bu saatten sonra, ahı gitti vahı kaldı.
Bonservissiz bile gelse zaten 2,5-3m avro isteyecek yıllık. Ee o zaman o kadar adamı niye sattık maaş yükünü azaltcaz diye.
Orhan Şam gibi, Caner gibi, Gökay gibi genç yetenekler çıkartsınlar veya alsınlar, Tuncay'dan bi nane olmaz artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...