Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

hehhehheh, toplanıp geldiler yaa.
yine aynı mevzular.şike yapıldığı ispatlansın,size gerek kalmaz,fenerbahçe taraftarı zaten şike yaptığı ispatlanan kişilere en ağır cezayı verir.sizlere ne oluyor?hakim misiniz?fenerbahçeli de değilsiniz? hayır,ne anlıyorsunuz sürekli şike yaptı fener,şike yaptı fener demekten?
adalet,demokrasi,hak-hukuk anlayışınızı da sergiliyorsunuz.

ama neyse.
ilk beşiktaş,galatasaray,trabzon maçında saracoğlu'nda hepinizin havası iner.2-3 saat sesiniz çıkmaz.sonra yine gelirsiniz buraya,"şikeci fener" dersiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

trabzon'un grubunda fener olsaydı ne olurdu sorusunu fenerliler zaten sorup duruyor kendilerine de diğer takım taraftarları soruyorlar mı? soruyorlarsa delikanlı gibi cevaplayabiliyorlar mı? giden oyunculara bakın: emenike, niang, lugano, andre santos...ekleyin bunları fener'e.
Sosyal ağlarda paylaş

hahah

aziz şikeden 10 yıl hapse atılsa fenere ceza verilse (ki büyük ihtimal küme düşürmeyecekler ellerinden geleni yapıyorlar) siz bu sefer hakimi suçlarsınız, o konuda fenerlilere olan güveni sıfıra indirdiniz geçmiş aşamalarda. kusra bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

hahah

aziz şikeden 10 yıl hapse atılsa fenere ceza verilse (ki büyük ihtimal küme düşürmeyecekler ellerinden geleni yapıyorlar) siz bu sefer hakimi suçlarsınız, o konuda fenerlilere olan güveni sıfıra indirdiniz geçmiş aşamalarda. kusra bakma.

doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama yanlış da değil he
Sosyal ağlarda paylaş

hangi yakının bu davanın savcısı ya da hakimi bilemiyorum ama
alıştınız iddianamesi hazır olmayan davanın yalan-dolan sözde ifade tutanaklarını abidik-kubidik medyadan okumaya. sonra da mal bulmuş Mağribi gibi balıklama atlamaya(çok önemli not: futbol forumunun entellektüel seviyesini ne kadar yükselttiğim tartışılmaz bir gerçek diye düşünüyorum, kapıyorum parantezi).

neyse, aklımızı daha faydalı, daha yararlı şeylere yoralım.
bu konuda çok bilgi sahibi olan ile olmayan arasındaki fark kahvehanede içilen fazladan 2 bilemedin 3 çaydır dostum. sıkma tatlı canını.
B)-
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

ben diyorum, türkiye'nin barselonası fenerbahçedir.
kendi sahasında adı büyük takımları tokatlayıp tokatlayıp göndermiyor mu kardeşim?
yarası olan gocunsun.

cehalet işte,

halbuki yılmaz vural bunu açıklamıştı

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Turkcell Süper Lig'de Ankaragücü'nü 2-0 yenen takımına övgüde bulunarak, “Bana göre Türkiye'nin Barcelona'sı sanırım Kasımpaşa'dır” dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...