toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 emre'nin ayagı kaymıs ya. sanssız pozisyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Fırcalar tabi playoff gelio cezalar işliyor mu playoffda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ya musleranın olayı zaten planlanan bişeydi, manisayla alakası yoktu. o yüzden çok ayıp olmadı bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Oldu bence saygılı olmak gerekiyor diye düşüyorum başka maçlarda atsın ama bu maçta olmamalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Kırmızı kart cezası seneye geçerli olacak. Muslera'nın atması iyi oldu, 20. futbolcumuz bu sene gol atan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 4Ever said: Oldu bence saygılı olmak gerekiyor diye düşüyorum başka maçlarda atsın ama bu maçta olmamalıydı Oldu fenerbahçe maçında berabereyken muslera penaltı kullansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Bu seneki Galatasaray Fenerbahçelileri herşeyi ile rage ediyor. Meydan biraz fazla Azize kalınca neler oluyordu, ters geliyor şimdi böyle. Yapacak birşey yok, alışırsınız düşmez iseniz şikeden. O değil şu an kupa serominisi olacaktı, mıymıy maanin icadi playoff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 penaltıyı kaleciye attırmanın rakibe saygısızlık olduğuna katılıyorum, ama düşmüş rakip olmasının ekstra bi şey kattığını düşünmüyorum. bu maçla düşecekleri kesinleşiyo olsa o ayıp olurdu da, zaten baya gazozuna maç halindeydi iki takım için de. hele ki 2-0 olduktan sonra. hala "ama düşmüş" denirse de, pepee çok üzülüyor, yapacak bi şey yok. hoş olmadı, çok içime sinmedi, ama geyik malzemesi çıkmış oldu. çok büyütmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 yok ya saygısızlık filan. musleranın halleri filan abi yapmayalık ayıp dercesineydi zaten. bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Yemişim saygısını, adamlar maçın başından beri sakatlamaya yönelik top oynadı, bunu söyleyen yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Saygısızlık diyenler 26 Ekim 2011 Gs 2-4 Antep maçı sonrası. https://twitter.com/#!/volkanbabacann/status/129277594100174848 iyi olmuş cidden şimdi daha fazla da sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 saygızızlıkla ne alakası var . golde kurtarmasın o zaman muslera . işin daha kötü tarafı gs nin ceza sahası içinde dokunulmaz olduğu yıllara geri geldi bu maçla . dokunan yanar !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Matraklıktan dolayı yapılmadı ki bu, gol atmayan adam olmasın diye yapıldı Manisa'yla filan bi alakası yok yani. Kaldı ki Masq'ın koyduğu tweet'i görünce de iyi olmuş diyorum:)... İkiside penaltı bu arada Pzero'cum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ahahah inanılmaz güzel bağlamışsın tebrikler. gs bu senenin şampiyonu, hakediyor futboluyla falan, o yüzden eleştirmeyecem. ama rakiplerine sanırım 7 kırmızı 10 küsür penaltı çalınmış. hakemlerimiz her zamanki gibi güçlünün yanında yerini almış ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 hadi hadi şeker canım seni çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Toplu söylemek kolay da, hangileri haksızdı bir yazıver Fizban. Mesela bugünkü karta ve penaltılara yorumunu alalım... Bu arada Muslera'nın penaltı atması önceden de konuşuluyordu ki, o yüzden dedim Manisa'yla alakası yok diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Tabi alışıldı geçen sene İlker Merallerin, Hüseyin Göçeklerin penaltıları yemesine. Bahane de şeydi, `abi gs zaten kötüydü hakemden önce kendine bak` Bu sene olan penaltılar çalınınca rageler üst üste patlıyor. :) Haksız şu çalındı bu yanlış kırmızı desene bir de. Bakalım neler yanlış çalınmış. Ben de aynısının Fenerbahçe versiyonunu çıkarayım bakalım neresi ağır basacak. Boş boş argümanlarla geliyorsunuz. Playoff verilmiş elinize bir fırsat daha ama hakem makem deniyor hala. Garip işler, tarlalar çorak kaldı tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 tarlalari beraber surmedik diye bu kadar tepki gostermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 BÖYLÖR KÖLTÖR FÖRKÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 En azından yaptığımız işi sahada yapıyoruz. Saha dışında iş çevirsek daha terbiyeli bi iş mi olacaktı abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 durun daha samar oglanı yapıcaz sizi playoff'ta. kadıkoy'e sampiyon gelicez, alkıslamanızı istiyecez. tehlikenin farkında mısınız? daha neler olacak neler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Aha totemci mokoko da geldi. =) Cidden bu kadar sızlanmayın ya. İlk yarı Yiğit maç sonu Muslera... Bakın playoff var, herşey Fenerin elinde. Her hafta üzülüyorum bu Fenerlilerin kahrolmasına. O değil de; "Puan silinmesin, küme düşme olmasın, UEFA karışmasın, 9 puan fark atan şampiyon olmasın, Muslera penaltı atmasın... Başka bir arzunuz???" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 @sotto, izlemedim bile bugünküleri. geçenlerde necatinin mük-kemmel bir atlayışına çalınan penaltı vardı mesela. bizde olmuyo öyle şeyler ne yazık ki. hepinize tek tek cevap verirdim de vermiyorum, gerek yok =) kadıköyde galibiyet alırsanız bu sene şampiyonluktan çok sevineceksiniz zaten belli ahahaha olaya şu açıdan bakın, playoff sizin işinize geldi. kadıköyde fenerbahçeyi yenmek için bir fırsat daha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 her sene var o fırsat zaten :) bu sene 1 mac fazladan var sadece. hayır kadıkoy'de yensek sizi bu sefer yine loopa baglayıp 6-0'a doneceksiniz. bari su turkiye kupasını alın da sefillikten kurtulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 http://c1204.hizliresim.com/w/8/478pg.jpg http://c1204.hizliresim.com/w/8/478q3.jpg Yiğit İncedemir, ''Orada oynamak bana büyük bir gurur verir. Medyada 2 senedir haberler çıkıyor ama kulübe gelmiş resmi bir teklif yok. Beni izlettirdikleri söyleniyor'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar