Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Bugün Ünal reis imzayı attırıyormuş Shaqiri'ye. Hadi bakalım doğru mu değil mi görücez akşama kadar. http://www.youtube.com/watch?v=G2fkxaM2xwo Video'da o kadar iyi değilde, video'nun hazırlanışı güzelmiş sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 video topcusu olmasın ztn.beklenti ne kadar düşük olursa o kadar iyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ek$i'de bir yorum okudum. bi ingiliz kulubu icin hazirlanmis scout raporu. said: kisa boyuna ragmen cok kuvvetli bir yapisina ve orantili vucut bolumu dagilimina sahip. ancak, bacak kütlesinde gerekli kuvvet az gözüküyor zira, oyunun son bolumlerinde, 65+,bariz kuvvet dusuklugu var. surati ve ilk hizlanmasi cok iyi ancak 10. depardan sonra hızı gözle gorulur bir bicimde dusuyor. dusuk agirlik merkezi nedeniyle, istemedigi zaman kolay düşmüyor ve vucut vucuda baskidan etkilenmiyor. bununla beraber, gereksiz kalabalik icine girdigi durumlarda kendisini yere birakmayi huy olarak edinmis gibi. sahanin üçüncü bölgesinde çok rahat kullanılabilecek bir oyuncu. ancak,yaygin kaninin aksine golge dripling yapildiginda basarisiz ve isabetli orta yuzdesi cok dusuk (%23). bu nedenle kanat yerine forvet arkasi, pozisyonunda oynaması daha uygun olur. oyun icinde devamliligi cok az. topsuz oyunda cok etkisiz. kaptırılan topu takip ve savunma pozisyonuna geçiş neredeyse hic yok. rakip cezasahasi etrafinda takımın top kaybi sonrasi pozisyon almasi da, saşilacak sekilde sifira yakin. rakip ceza sahasi onunde hizli dripling sonrasinda cikmaz sokaga girdigi hallerde son pas isabeti son derece yetersiz. son vuruslarda hizli karar alamadigindan gol yuzdesini yukseltecek vurus seklini uygulayamiyor. ayrica, kale onunde toptan uzaklasarak pozisyon almıyor, sadece topa dogru hamle yapiyor. karar kalitesi, rakip ceza sahasina yaklastikca dusuyor. bencillik cok one cikan bir ozellik olarak gozlemlendi. sut/pas/calim tercihlerini buyuk oranda yanlis yapiyor. gereksiz sekilde rakip kalabaliğına girerken, uygun pozisyondaki takim arkadaslari yerine secimlerini kendinden yana kullaniyor. takim oyununa etkisi potansiyelinin gerisinde ve arkadaslarini oyunun icine çekmesi yetersiz duzeyde. sonuç: son derece yetenekli olmasina ragmen bazi olumsuz ozellikleri bu yeteneklerinin önüne geçiyor iki nokta var; bu adam haliyle bizim ligde cosar. ikinci nokta da; biz boyle scout raporu yazdiramiyoruz bari gidelim bi ingiliz kulubune, diyelim ki almayacaginiz futbolcularin raporlarini bize verin de biz alalim artiklarinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ztn kazım oynuyor abi.kim gelse ondan iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Bu "scout raporu'nu" veren Fotomac yazari Hüseyin Özkök ve sözde kendisi Bundesliga uzmani. Daha önce Galatasaray taraftarına hakaret etmişliği ve özür dilemişliği mevcut bi adam. Kısaca muhtemelen kendisi yazdı ve Shaqiri'yi sokakta görse tanıyacağını sanmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 rapor cok detayli. sallamaysa helal. ama adam zaten 'ben yazmadim' diyerek basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ben yazdım dese kimse ilgilenmez millet baksın diye ben yazmadım demiştir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Ama rapor efsaneymiş cidden, adam incelemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 teklifimiz kabul edilmemiş.az bulmuşlar teklifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 abi o raporun nesi efsane allah aşkına. fmde statlara bakarak yapılan yorumlar gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 demekki FM de scoutlar ile çalışıyor. adam pas oranını yüzde ile vermiş o bilem yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 scoutla çalışıyo da işte istatistik haricindeki bilgiler 2 maçını izleyen herkesin yapabileceği yorumlar, onu demek istedim. tam onu dememişim gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ihtarname niye yolladınız la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ihtarnahme ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 İhtarname felan ağır olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 niye ağır olsun ki federasyonun basiretsizliği yüzünden avrupa kupalarına katılamazsa hiç bi takım asıl ozaman ağır olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Yalnış oldu, çok çok iyi oldu. Ağır olmuş derken galatasaray ağırlığını koymuş demek istedim :) Hissetsinler biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Helal olsun ünal başkana nefes aldırmıyo adamlara sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 edit: çift mesaj... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Galatasaray,bu yeni federasyon ile geldi geleli çok uğraşıyor.Başına bela alcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 trabzonda hazırlanıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 trabzon kendini yakacak haberi yok,hem suçlular hem de güçlüyü oynamaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 TFF barcadan iyi top ceviriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ünal başkan boş bıraksa neler olcak kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Yalnız şu yaşanan süreçte gördüm ki bütün Galatasaray'ın şike/teşvik dedikoduları yalanın dik alası. En ufak bi çamur bulsalar içinde boğucaklar bizi ama hiçbişey bulamıyorlar hahahah... Gittiği yere kadar ,dimdik dur Galatasaray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar