Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 cambiasso gelmedi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 http://www.ntvspor.net/haber/futbol/43883/galatasarayin-kalecileri-umut-dagitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 onların dağıtacağı umudu kalelerine sokayım ben, alırlar zaten hemen içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ben korkmaya basladım ya , gene dogru duzgun bi on liberomuz olamayacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ya ön libero kullanmayacak, 4-4-2 oynatacak işte muhtemelen, selçuk çekecek defansif yükü orta 2lide diğeri de artık kim olur bilmem. Culio Yekta falan rotasyon yaparlar. Sanmıyorum ön libero alacaklarını, elde zaten 5 tane falan forvet var şu anda tek forvet oynatmasın bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 sarp bu senede bol bol oynicak gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 akşam hazırlık maçını veren yok di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 gstv var ya 06/07 sezonunda gerets varken çok daha iyiymişiz. Hakan Ümit Necati Kabze Arda Şaş Ilıc.. Ilic'i de Gerets'i de bok yoluna yolladık yani.. çok da güzel futbol oynuyormuşuz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 iliç topcu değildi.ligde o zaman ki gibi değil ama işte en azından hucum oynuyorduk keyifliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Muslera Sabri-Servet-Ben hala bi stoper diyorum-Çağlar Culio-Selçuk-Çok tatlı bir ön libero Arda Baros-Yırtıcı Olmalı banko kadro Pino,Kazım,Yekta,Ceyhun,Elmander,Çolak,Urfalı,Balta falan da rotasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 valla bi sürü gol atmış adam. Bu sene en golcü oyuncumuzdan çok gol atmış o sene :D düşün bu sene o kadar kötüymüş ya kabus gibi edit: Kanatsız 4-3-1-2 oynatacağını sanmıyorum Terim'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Red said: iliç topcu değildi.ligde o zaman ki gibi değil ama işte en azından hucum oynuyorduk keyifliydi iliç iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Bobo sırnaşıyormuş GS ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 iliç çok net barış özbekin az iyisiydi o hucum anlayışında işte gol atıyordu beleşe sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 stancu da aslında oyle gol atar gibime geliyo sdf ama satacaklar adamı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ali derici hangi pozisyonda oynuyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Bu GSTV`yi izlemenin bir yolu yok mu ya ? Dsmartta yok sanirim , internetten izleyebilir miyiz ? Isim gucum yok 8`deki hazirlik macini izleyeyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 digiturkte var, www.galatasaray.com'dan üyelik alınca izlenebiliyor, eskiden paralıydı ama artık beleştir heralde. dsmart'ta da vardı sanki ama :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Aylik 5 liraymis , tum hazirlik maclarini izleyebiliyosam ucuz aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 öyle tabi ya, ben geçen yaz almıştım hala duruyo. Tüm hazırlık maçlarını da izlemiştim, bu akşam da izleyeceğim, tvde ntvspor falan açık olacak muhtemelen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Ozaman aldim gittii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi görüntü çok bulanık ya kamerayı bi silsinler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 sen tv yi sil ben de iyi gayet asfjbas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ahahaha diğer kanallarda sorun yok ama :( valla başım ağrıyo izlerken o değil de semih kaya kaptan sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 said: Gstv'deki hazırlık maçının görüntü kalitesi eski Cine5'in kırmızı noktali ve şifreli yayınından hallice. Çamur gibi. katkaya Just now kanat atkaya da öyle demiş, ben 37 ekran ve uzaktan takip ettiğim için sıkıntı yok herhalde. fakirliğim işe yaradı lan afvas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar