Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ahah estel cok babacan bi tavirla yazmis. unal aysalin kizlariyla konustum haberler iyi ghd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 fatih terimin kızları onaylamış abi bu 3 transferi sfs twittera RUF yazmıslar 3 ü bir arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bu sene sadece ligi ve şampiyonluğu değil fenerbahçeyi ve aziz başkanı da satın alacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 O değil de ben cidden tanıyorum, para falan vermeyecek, olduğu halde. En azından şimdilik düşünceleri o yönde. 2 sene önce vermeyi düşünüyordu bu 2 senede veya başkan olduktan sonra mı artık ne deişti bilemiyorum. Ama cepten atsa bikaçyüzmilyondolarcık süper olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 pek süper olmaz bence. o değilde bu kanyon la öteki herifi kaçırmışlar fln diye haber okudum. noldu onlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 O gerçek galiba da, neden iyi olmasın ki? Kulübün kasasına para girecek işte borç falan öderiz, nesi kötü? Çok mu dürüst birisin ondan mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Beyler adam liseden babamin sinif arkadasi. Tabii ki ortalik yerde para vericem klube demeyecek. Siz rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Estel ayıboluyo ama :( Yemin ederim ya adam tanıdık ahaha, troll borcumuz mu var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ünal aysal benim beyler. para mara yok. kolay mı kazandım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 zeplinciğim trol yapmıyorum ki ben de. bildiğimi söylüyorum. insider bilgi işte kapı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Aşkolsun lan, yok size insider bilgi falan bundan sonra hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Beyler Ünal Aysal Halifelere inanmıyomuş ama bi güç varmış. dur pardon topic karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 urfalı gelmiş.. istanbuldaymış kırmızı geçti ntvspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 gelmesi gereken en son madridli geldi.Urfalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Forlan uruguay milli takım kampında..bu hafta içi gelebilir kesin gün yok ama reyes büyük ihtimal salı günü floryada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 simdiden tebrikler hepsi iyi oyuncular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 tehlikenin farkında mısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 dile getirmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 urfalı için resmi görüşme olayı tekrar geçilmiş borsaya diğerleri ile geçilmemişmiydi neden tekrar geçildi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 abi bizim resmi site de sacmalamaya basladı ya. hem adam florya'ya geldi diye haber gecmisler, hem de gorusmelere baslandı diye. florya'da http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/10346.php görüşmelere başlanmış http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/10345.php gecenlerde de ali dürüst açıklamalarda bulundu diye başlık atmışlar. altında iki satır haber: atletico ile görüşmelere başlandı sdfsdgs. urfalı da yüzüklerin efendisi'nden fırlamış gibi, sac sakal falan. http://www.galatasaray.org/images/galeri/86/1974/B_7b6931426aa8115cca9168cea4a4b755.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bu adam reiz olur takımda söyleyeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 servet ne yapacak bakalım bu adama. mactan sonra acıklama falan yapar "ileri cıkıyo geri gelmiyo rörö" falan der, halısaha macındaymıs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 abi herifteki sac sakala bak. reyiz potansiyeli var bunda ortalama oyunla. metalciymis lan zaten. helal urfali dsafsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 adam sinirli tipe baksana haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 gs çok bozdu ya, ne güzel istikrarını sürdürüyordu son senelerde. bu sene ligi de, türkiye kupasını da alır. ujfaluji de, lugano'dan 3 kat iyi defans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar