Burax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 devam ediyor 0-0 dk 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 D smarttan baska yerde yok mu mac ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 eee tayfurla serdal ne zaman çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 penaltılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 almedya gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 felipe? gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 fernandes gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 danihedehödö gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 güncelle tuşu yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 holosko kaçırdı, mikelmiko kaçırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 şu günlerde koch takımın başındayken izlemeyen varsa izlesin bunu.koch 1995 şampiyonluk balosunda marş söylüyor.güzel yıllar,güzel beşiktaş.. http://www.youtube.com/watch?v=9xyYbEtJE8A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 holosko'dan nefret ediyorum bu kazma gene geldi takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 BiTcH_oFBaT said: granada alır dediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 tam çingenler ya sdsfvde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 apuhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 fernandes'in çantayı pantolonun parçası sandım bir an, tuğlalar sıçtım resmen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Llama said: nobre gitti mehmet geldi yine yancaz yaa Pektemek oynadı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 sakattı gitmedi istanbuldaydı guti ile birlikte kaldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 portekizliler tam apaci ya, otesi yok, o ceket ne oyle, moda yapicam, sekil yapacam diye maymun olmus. ben de takip ederim milanoyu, parisi new yorku, tamam erkek modeller podyuma cikiyor ceket ve sort moda ama burda olmaz aslan, futbolcuysan ne gerek var boyle gereksiz maymunluklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bugünkü kararlardan sonra malesef adalı ve tayfur hocanın tahliye olacağını sanmıyorum.zaten ilk günden beri kordineli şekilde karar alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 forzadan banlandım bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 küfür mü ettin sdssed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 26 ağustosa kadar banlıyım forzada, bu gerizekalı yöneticilerden bir tanesi trabzonspor girişi yaptığında banlandım, alen e sorular sorulan bir başlık vardı, orda alen e bazı gerizekalı site yöneticileri başka takımları şampiyon ilan ediyor bu konuda ne düşünüyorsun yazdım, baktım banlamısım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 forza çok boka sardı ya,zaten yaş ortalaması da epey düşüyor,lanet olsun hepsi q7,guti vb transferler yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 adminleri bok etti forzayı, yönetim değiştikten sonra bozuldu, ama bu son trabzon felaketinden sonra el atmışlar olaya öyle duydum , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar