Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

calimero said:

ağğğbiiiii ikinci şok o zaman benim için. lan tüpçü 1 doğru 5 yanlış yapmak zorundasın illa ki. sonra da ağlar "ben kleberson'u getirdim, daha napim a." diye...

şimdi bir sürü stoper de geliyor, tam denizli stayla. 6 stoper geri kalanı quaresma, guti, simao, forlan olur.

demiştim m. denizli haberi üzerine, geçmiş olsun gençler...
Sosyal ağlarda paylaş

David Luiz'in takımdan ayrılmasıyla savunmanın ortasında doğan boşluğu başarıyla dolduran Sidnei, kulübüyle olan sözleşmesini 2016 yılına kadar uzattı.

Benfica'nın başarılı savunmacısı Sidnei, kulübüyle olan sözleşmesini üç sene daha uzattı.

UEFA'nın haberine göre David Luiz'in Chelsea'ye transferiyle formayı kapan 23 yaşındaki futbolcu, Luisao ile savunmanın ortasında iyi bir ikili oluşturdu. Bir süredir yönetim ile devam eden görüşmelerin ardından anlaşmaya vardıklarını açıklayan Brezilyalı oyuncu, dün kulüp binasında kendisini 2016 yılına kadar Portekiz kulübüne bağlayan mukaveleyi imzaladı.

Internacional'dan 2008 yılında transfer edilen genç oyuncu, bu sezon ortaya koyduğu performansla takımının vazgeçilmez isimleri arasında yer alıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

stoper diyorsunuzda gelenleri bir kısmı sağda solda oynıya biliyor o yüzden sadece stoper olarak bakmayın olaya
ama şuan kaç stoper oldu

toroman
ferrari
sıvoc
egemen
erhan
...
başka şimdi bu gelen

günümüz futbolunda artık sağ sol bek dediğin atağa yardımcı olabilecek arkadaş, fm'mi lan bu all arounder adam alayım 70 sonrası kondisyon bitince değiştiririm, sakatlık olursa iyi olur diye düşünesin. adam gibi sağ-sol bek alırsın, bişi olursa en kötü ihtimal toraman falan geçer. yok arkadaş, beşiktaşlı olarak ölene kadar adam gibi kanatlara sahip bir takım izleyemicem sanırım :/
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Sağ bek ve Forvet lazım hala. Bunlar olmadan olmaz. Forvet ve forvet arkası oynayabilen adammmmmmmmmm nerdesinnnnnnn. Sırf Almeida ve Pektemek le olmaz bu iş, kaldıki pektemekin sakatlık potansiyelide var.

forlan gelcek ileri uçta dertler bitcek
sağ bek maicon gelcek dertler bitcek :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...