Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ahh lugano neden gittin yaaa ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Porto-Ajax gibi modeller için Türk taraftar tipi uymuyor. Her sene şampiyonluk isteyen adamları durduramazsın böyle gençleri oynatarak riske girersen. 4. olduğunda bile istifa naraları duyarsın hem taraftar hem de basından. Ancak belli bir zaman geçene kadro gençlerle oturana kadar susarlar ve sineye çekerlerse bu model hayata geçer. Yani G.Antep-G.Birliği-Kayseri gibi çok büyük beklentileri olmayan ama yine de iyi kadrolu takımların yapacağı ve yaptığı bir sistem bu dediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ulan bu kadar olmaz haa yine gündüz maçları ile başlıyoruz hey allağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 "Tatar Ramazan" said: Porto-Ajax gibi modeller için Türk taraftar tipi uymuyor. Her sene şampiyonluk isteyen adamları durduramazsın böyle gençleri oynatarak riske girersen. 4. olduğunda bile istifa naraları duyarsın hem taraftar hem de basından. Ancak belli bir zaman geçene kadro gençlerle oturana kadar susarlar ve sineye çekerlerse bu model hayata geçer. Yani G.Antep-G.Birliği-Kayseri gibi çok büyük beklentileri olmayan ama yine de iyi kadrolu takımların yapacağı ve yaptığı bir sistem bu dediğin. abi yalnız şöyle birşey var, Beşiktaş büyükler arasında buna en uygun takım, taraftar deli gibi şampiyonluk tatmak istiyor, uğraşıyor hatta diğer taraftar grplarıyla kavgalı falan ama Beşiktaş olarak biz şampiyon olamamaya alışkınız sadfdsa Hani ben 90 doğumluyum, ömrümde hatırladığım 2 şampiyonluğumuz var, gözlerimle gördüğüm diyeyim, ki Beşiktaş şampiyonluk yarışında falan olmasa da taraftara koymuyor. Bu tip modelleri en iyi Beşiktaş'ta uygulayabilirsin. Büyük takımın göz önündeki aptal taraftar gruplarını rahatlıkla programlayabileceğin gerçeğini de hesap edersek, oluşturulan bir kadro gelecek vaat ediyorsa Beşiktaş taraftarı da şampiyonluk gelmiyor diye çoşmaz. Beşiktaş taraftarı her zaman kötü oyun varsa ortalığı karıştırmıştır. İyi oynayıpta taraftarın aksi davranışlar sergilediği zamanı pek hatırlamıyorum. Lucescu dönemindeki kötü anıları katmazsak asdfdas garip günlerdi. Yaparız yani, önemli olan elden düşmeleri büyük paralara alma değil de Jara gibi, Alves gibi adamları toplayıp iyi oyun oynatmak. Denk örnekler olmayacak ama Arsenal'a yıllarca katlandı taraftarı, benzer profilde takımlar Avrupa başarıları hariç, onlarda 40 yılda bir şampiyon oluyor bizde, ama onlar her zaman bir potansiyele sahip, biz değiliz. O potansiyel kadro konusunda istikrar yakalamamız lazım, ondan sonra Avrupa başarısı da gelir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 öyle diyon da o eskidendi,özelikle şu q7 transferinden sonra garip bir taraftar profili oluştu.şöyle açıklayım profili klube katkısı sıfır,hiç bir boku beğenmeyen,kendini osursa futbol 101 kitabı yazabilecek kapasitede gören kitle.çoğu senin yaşlarında,yeni nesil cidden çok leş.hani bunları diyorum ben 40 yaşında falan değilim tabi sddgufhe hani öyle taraftarımız çok iyi her türlü destekliyor falan yok öyle birşey artık,ölmek üzere.10 sene sonra çarşı falan gibi bir grub da kalmıcak zaten ismen kalırda gerisi...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 knox said: senin yaşlarında,geriden gelen nesil cidden çok leş.hani bunları diyorum ben 40 yaşında falan değilim tabi sddgufhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Esh said: knox said: senin yaşlarında,yeni nesil cidden çok leş.hani bunları diyorum ben 40 yaşında falan değilim tabi sddgufhe fixed hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 knox said: sddgufhe azerty klavye mi kullanıyosun abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 euhehe yok abi qwerty(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ne yapıyorsunuz yea, kaç gündür haber yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 jara>granada 1 yıllık kiralık gitmiş. kimi getircekler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 edu diye biri ile görüşmeye başlamışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Üşüyoruz Adalı reyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 DarKRideR said: "Tatar Ramazan" said: Porto-Ajax gibi modeller için Türk taraftar tipi uymuyor. Her sene şampiyonluk isteyen adamları durduramazsın böyle gençleri oynatarak riske girersen. 4. olduğunda bile istifa naraları duyarsın hem taraftar hem de basından. Ancak belli bir zaman geçene kadro gençlerle oturana kadar susarlar ve sineye çekerlerse bu model hayata geçer. Yani G.Antep-G.Birliği-Kayseri gibi çok büyük beklentileri olmayan ama yine de iyi kadrolu takımların yapacağı ve yaptığı bir sistem bu dediğin. abi yalnız şöyle birşey var, Beşiktaş büyükler arasında buna en uygun takım, taraftar deli gibi şampiyonluk tatmak istiyor, uğraşıyor hatta diğer taraftar grplarıyla kavgalı falan ama Beşiktaş olarak biz şampiyon olamamaya alışkınız sadfdsa Hani ben 90 doğumluyum, ömrümde hatırladığım 2 şampiyonluğumuz var, gözlerimle gördüğüm diyeyim, ki Beşiktaş şampiyonluk yarışında falan olmasa da taraftara koymuyor. Bu tip modelleri en iyi Beşiktaş'ta uygulayabilirsin. Büyük takımın göz önündeki aptal taraftar gruplarını rahatlıkla programlayabileceğin gerçeğini de hesap edersek, oluşturulan bir kadro gelecek vaat ediyorsa Beşiktaş taraftarı da şampiyonluk gelmiyor diye çoşmaz. Beşiktaş taraftarı her zaman kötü oyun varsa ortalığı karıştırmıştır. İyi oynayıpta taraftarın aksi davranışlar sergilediği zamanı pek hatırlamıyorum. Lucescu dönemindeki kötü anıları katmazsak asdfdas garip günlerdi. Yaparız yani, önemli olan elden düşmeleri büyük paralara alma değil de Jara gibi, Alves gibi adamları toplayıp iyi oyun oynatmak. Denk örnekler olmayacak ama Arsenal'a yıllarca katlandı taraftarı, benzer profilde takımlar Avrupa başarıları hariç, onlarda 40 yılda bir şampiyon oluyor bizde, ama onlar her zaman bir potansiyele sahip, biz değiliz. O potansiyel kadro konusunda istikrar yakalamamız lazım, ondan sonra Avrupa başarısı da gelir zaten Katılıyorum bence de Beşiktaş türkiyede bu model için en uygun takım belki. Ama türkiyede yerli kalitesi fail. Yabancılar da azıcık parladıklarında gitmek isteyeceklerdir. Yani en iyi ihtimalle Arsenal gibi şampiyon olamayan ama tüccar takımı oluruz. Tabi şu andaki durum şampiyon olamayan ve borç batağındaki bir kulup hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Llama said: edu diye biri ile görüşmeye başlamışız kim la bu edu,takımı falan belli değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Eduardo Goncalves de Oliviera (Edu) shalkeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=daLg3UunYFQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 eee bir tek maçını izledim bu adamın o da inter ile cl'de 2 gol attığı maç. ne diyelim hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 yandık ki ne yandık bu sene yine ileri uçta sıkıntı büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 42 maçta 5 gol atmış adamı sorunun çözümü olarak alıyorsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 düzelteyim, 42 maçta 5 gol atan FORVET'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 amaç ne abi? kaç tane daha yabancı alcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 nobre 2.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 luganodan az golü var kariyerinde. luganoyu alaydınız forvete keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 bence erkenden konuşmayın abi,yoksa bebe gibi kral yaparsınız sonradan ben önceden niye böyle konuştum diye üzülürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar