Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bi arkadaşım bugün bi kanalda er ryan'ı kurtarmak var dedi ama... bulamadım. varmı gerçekten?[signature][hline]çok dobiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 aha buldum buldum. stardaymış.[signature][hline]çok dobiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 20:30 da ba$ladi atlamayin bu saatten sonra =][signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ya neden TRT'deyken izlediğim tadı alamıyorum.resmen sıkıldım filmden.[signature][hline]çok dobiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 trt de bi ara baba reklami gordum ama ne zamandi ya[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ya bak onuda bi daha izlerim. bilen varsa yardımcı olsun.[signature][hline]çok dobiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 trt de cok kotuydu starda ise rezalet igrendim seyretmedim[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Baba TRT'de değil. Onu da başka kanal yayınlayacak sanırım. reklamı başka bir kanalda gördüm ama hangisin de unuttum. Bu arad nesi vardı Er Ryan'ın? Kötü rezalet falan??[signature][hline][ quote ]Bonus, 06 Eylül 2004 10:51 tarihinde demiş ki: artık bu sene yokum öss var topiclerinden çok 3 ay yokum zina işledim kendinize ii bakın topcleri gorucez ehrhalde yakında ben bile acabilirim o topiclerden .p [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 valla bizim yemekhanede kuru fasülye pilav yanında halka tatlsı cıktı yedim ama er ryan cıksa onuda yerdim açım...[signature][hline]If you could see the lover in me And we could join our hands together If you could see how good it could be We'll sing these stupid songs forever [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 13 Eylül 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 evet açsın... bu ne bu? hay allam[signature][hline]çok dobiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 babayı yarım saat önce tgrt weriodu[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Er ryan i bi kurtaramadılar 6 senedir.. yeter.. nasıl espri ?[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ahahahahahahaa[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 tgrt dir o zaman kari$tirdim sanirim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bizi kuratan yok,yaızktır o garibanı kurtarsınlar bırak.... 6 yıl 7 yıl...[signature][hline]If you could see the lover in me And we could join our hands together If you could see how good it could be We'll sing these stupid songs forever [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 13 Eylül 2004 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Star da etmiş içine filmin efeckt kalmamış[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Eternal, 13 Eylül 2004 23:53 tarihinde demiş ki: Er ryan i bi kurtaramadılar 6 senedir.. yeter.. nasıl espri ? haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 stardan bi bomba daha cıktı bu arada dün altta yazı yazıyor. "Dday plus 3 " seslendirme. "Finale 3gün kala"[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 kötü espri. sıkılmadan izledim filmi. yine izlerim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 o film güzel savaş sahnelerinden başka bişeye sahip değil . vurgulanmak istenilen konu iyi ancak konuyu vurgalamaya çalışan yazar bazı yerlede noktadan ayrılmış . bu yüzden filmi anlamak ara sıra zorlaşıyor . Bazı noktalarda saçma gelen olaylar yaşıyorsunuz . Kısacası ben bu filmi çok olmasada seviyorum ama dört dörtlük bir film değil kendileri .[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar