kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 bu devirde gözü arkada kalmayan adamdan şüphe ederim. o yüzden askere giderken arkada sevgili bırakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Gözünün arkada kalma ihtimali %0.00000001 olsa bile o insanla ne işin var zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Flassh said: bilgisayarımı özlerim +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 iki gozum de onumde olsun isteirim mumkunse goz cukurlarimda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 20 gün askerlik yaptım gözüm arkada falan da kalmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Tesbih said: Gözünün arkada kalma ihtimali %0.00000001 olsa bile o insanla ne işin var zaten ? öyle olmuyo işte o işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 darısı benim başıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 insanın güvenmesi lazım, güvenemeyeceğiniz biriyse neden birliktesiniz patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 seks icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Bella said: insanın güvenmesi lazım, güvenemeyeceğiniz biriyse neden birliktesiniz patiler. 6 ay en az. yazıyla altı rakamla 6. bazıları dayanamıyor işte. aldatıveriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 aslında güzel bir test ilişkiyi sınamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 güzel bir test değil arkadaşım. askerdeki arkadaşlar askerde olmanın verdiği psikoloji ile çok saçmalayabiliyorlar. hem de çok saçmalayabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 oyle boyle sacmalamiyorlar, o kadar sacmaliyorlar ki o kadar olur yani. onunu alamiyoruz ara sira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 baskanim durduramiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 teyzem kendini astı askerde aldatıldı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ayrılın askere gitmeden, rahat rahat gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 evliyse? boşancak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 bence de, sonra donunce ortam musaitse tekrar birlesirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 bred pit bile askere gitse gözü arkada kalır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Masquerade said: evliyse? boşancak mı? şşş beyler adam anne dedi. evlilik ciddi bi müessese o konuda yorum yapmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 e abi bana şey tuhaf geliyo. hani çok seviyorum ama o kıza güven olmaz. güvenemem. böyle kuşkuyla yaşanır mı ayrıl o zaman bi abukluk görüyosan kızda, seviyorum seviyorum diye atlama ortaya. evlenmişse, e zaten oturup düşünmüştür. güveniyodur. insan güvenmediği insanla evlenir mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Sparkcaster said: bred pit bile askere gitse gözü arkada kalır bence askere gitmesine gerek yok zaten turist filminde coni abimizden yeterince kıskanmış angelinayı. Ama haklı adam tabi Angelinaya ben sırtımı bile dönmem hatta şu dakka gelse tesbih senin dese yok abla almiyim derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 lan bu devirde babana bile gücenmeyecen dememişler mi. demişler. insan bu işte şaşar beşer diye bi deyim de var. belli olmuyo yani nolacağı. en güvendiğin adam/kadın basıveriyo totona tekmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 uzun süreli askerlik uzun sürüyor o_O bu cümle olmadı sanki neyse, insanlar değişebilir, error olabilir. güvenilmez tabii o süre için. 6ay için güven yoksa hmm. bi sorunumuz var houston diyin. keza arada gelmesi gitmesi görüşmesi vs olacak o 6ay içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 lan kız istanbulda senin askerlik çıkmış van'a hakkari'ye. nereye geliyon hacı? çarşı izni yok kimi yerlerde zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar