Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=A5mtcw_XqFI apachi diyenler çıkacak biliyorum ama gayet eğlenceli sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 you got served! zenci default kazandi lan zaten, bare karsisina biraz becerebilen birini cikarsalarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 adam yine iyi cevap vermis bence. tabi lame bir battle olmuş o ayrı. ne battle'lar gördük biz di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ne cevabi abi, apache videolarinda gordugu, sacma bi hareketle adama dogru gidip biseyle yapma cabalamasi var, baska da bisey yok. biz sokaklarda yasiyoruz bunlari hergun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 dans etmediğim için kendimle bir kere daha gurur duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 adam kırmızı çoraplarıyla dans için doğmuş o çocuk ne eylesin karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bide sandalet giyseymiş ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 red socks ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 go boston! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Abi şu james artık gitse de biz de kurtulsak bırakın dans etmeyi dersin ortasında 'ıııhııı' diye zenci tepkileri koymaktan bile çekinmiyor hocaya yemın ediyorum kkk'ye katılırsın şunla 2 sömestr geçirdikten sonra. Adam bir de bir dönemligine gelmişti 2 dönem kaldı. Amerikada ki okul james gelip kaydını yaptırdıktan sonra göndermiş bi belge 'add var bunda' diyomuş kaydı yaptırmadan adamı göndermeden bunu söyler insan dimi çileden çıkartıyor hala. Hergün her girdigi derse yeminle böyle dans ederek hayvan gibi şarkı son seste giriyor hoca gelene kadar burda yine az döktürmüş. edit: her ne kadar james ile kapışamamış olsa bile o herifin karşısına geçip dans edebilecek cesareti oldugu icin bile kafadan takdir ediyorum ama battle mattle degil direk beatdown olmuş o da ayrı mevzu. edit2: http://www.youtube.com/watch?v=ufp4B2rCR1Y&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 serin hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 cok les Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mithat said: Abi şu james artık gitse de biz de kurtulsak bırakın dans etmeyi dersin ortasında 'ıııhııı' diye zenci tepkileri koymaktan bile çekinmiyor hocaya yemın ediyorum kkk'ye katılırsın şunla 2 sömestr geçirdikten sonra....vs vs e dövün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 o çorapları görür görmez kapadım, keşke görmeseydim. keşke görmeseydim.. keşke... keş. http://img.photobucket.com/albums/v608/EdBecerra/Facepalm-1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 zenciyle dance battle a girmek medeni cesaret ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar