Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ielts sinav ucreti nedir ?

zpnd

Öne çıkan mesajlar

ielts tabiki daha rahat. Ama bizim okulda ielts çok zor yiiieee diye 4-5 kere giren üstüne ielts kursu diye saçma sapan kurslara yazılanlar var. İstanbulun sondan ikinci süper liseden anadolu lisesine dönen çakma bi okulda okudum. İngilizce derslerinde poker batak, almanca derslerinde papaz kaçtı öğrendim.
2 hafta günde 1 tane reading 1 tane listening çözdüm girdim 7 aldım. Rahat ol kolay sınav. Zor diyen ingilizce öğrenmesin plz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
buradan sorayım yeni topic açmayayım dedim.Arkadaşlar şimdi ben 30 temmuzdaki sınava gün alıcam,paramı filan yatırıcam kayıt olacam şöyle bişey var,ben bunu yüksek lisans için alıyorum istediler.Academic teste mi yoksa General TEste mi girmem gerekiyo benim onu para yatırırken ya da kayıt olurken söylüyo muyum?Bi yardımcı oluverin arkadaşlar
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

buradan sorayım yeni topic açmayayım dedim.Arkadaşlar şimdi ben 30 temmuzdaki sınava gün alıcam,paramı filan yatırıcam kayıt olacam şöyle bişey var,ben bunu yüksek lisans için alıyorum istediler.Academic teste mi yoksa General TEste mi girmem gerekiyo benim onu para yatırırken ya da kayıt olurken söylüyo muyum?Bi yardımcı oluverin arkadaşlar

akademik teste gireceksin. parayi yatirdiktan sonra online formu doldururken tarihi ve secimini yazacaksin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Merhabalar, ben de yakın zamanda bu sınava gireceğim. Yüksek lisans yapabilmem için sanırım academic teste girmem gerekiyor? Ancak, Ankara'da Ocak ayındaki sınav tarihlerine baktığımda GT+AC diye bir olay var. Mesela Aralık ayında tek başına AC var. Yani Ocak ayındaki sınava girdiğimde bu ikisine de girme zorunluluğum doğar mı onu soracaktım yoksa bu GT+AC olayı GT yada AC demek gibi bir şey mi? :) Kusura bakmayın, emin olamadım. 2012 için 350 TL'de olunca para yanmasın istiyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa cevap verebilirse sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Bir soru sorayım, benim sınav bu Cumartesi günü ama hala yer bilgilerine erişemiyorum Ankara'da. Aday numaramla giriş yaptığımda böyle bir kayıt bulunamadı diyor. Ofisleri de yarına kadar kapalı, arayınca direk telesekreter çıkıyor. Yani noormalde son bir hafta önceden belli olması gerekiyor yazıyordu talimatlarda. Acaba öyle değil mi? 7 Ocak'taki sınava girecek olan varsa benimle aynı sorunu yaşayan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...