zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Selamlar, Sinav hakkinda bilgi aldim ama ucretini sormayi unutmusum. Bilen var midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 295 liraymis. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 295tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 sen mi giricen sinava? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 evet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 hayirdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ulu orta anlatmak istemedigim planlarim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ielts mi zor toefl mi? Hangisi daha rahat yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 295 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 toful daha rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Toful yapan arkadaşlarımda Ielts daha rahat diyor. Bende giricem Ielts'e. Daha önce üni'e girerken Toful vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ayelties kesinlikle, zaten herkes tofıl'da speaking'den kaybediyor. IELTS'te insanla konuşuyorsun, toefl'daki gibi pc ile değil. bir de IELTS'in kağıt üzerinde olması avantaj boş bırakıp dönme açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ielts tabiki daha rahat. Ama bizim okulda ielts çok zor yiiieee diye 4-5 kere giren üstüne ielts kursu diye saçma sapan kurslara yazılanlar var. İstanbulun sondan ikinci süper liseden anadolu lisesine dönen çakma bi okulda okudum. İngilizce derslerinde poker batak, almanca derslerinde papaz kaçtı öğrendim. 2 hafta günde 1 tane reading 1 tane listening çözdüm girdim 7 aldım. Rahat ol kolay sınav. Zor diyen ingilizce öğrenmesin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Anadolu lisesi bitirip, üstüne ÜDS kurslarına gidip ÜDS'den 35 puan alan insanlar tanıyorum ben sffg. Normaldir IELTS'e zor diyip kursa gitmesi milletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 IELTS de en önemli şey parçalara gerektiğinden fazla zaman ayırmamak. Sanırım parça başına 20 dk idi. O süreyi aşmamaya dikkat et. kolay gelsin. Ayrıca ne ara 295 olmuş lan. biz EUÖRÖO kullandığımız için farketmemişiz bu kadar kazık olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 buradan sorayım yeni topic açmayayım dedim.Arkadaşlar şimdi ben 30 temmuzdaki sınava gün alıcam,paramı filan yatırıcam kayıt olacam şöyle bişey var,ben bunu yüksek lisans için alıyorum istediler.Academic teste mi yoksa General TEste mi girmem gerekiyo benim onu para yatırırken ya da kayıt olurken söylüyo muyum?Bi yardımcı oluverin arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 agaya beles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 RamsesII said: buradan sorayım yeni topic açmayayım dedim.Arkadaşlar şimdi ben 30 temmuzdaki sınava gün alıcam,paramı filan yatırıcam kayıt olacam şöyle bişey var,ben bunu yüksek lisans için alıyorum istediler.Academic teste mi yoksa General TEste mi girmem gerekiyo benim onu para yatırırken ya da kayıt olurken söylüyo muyum?Bi yardımcı oluverin arkadaşlar akademik teste gireceksin. parayi yatirdiktan sonra online formu doldururken tarihi ve secimini yazacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 teşekkürler kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Merhabalar, ben de yakın zamanda bu sınava gireceğim. Yüksek lisans yapabilmem için sanırım academic teste girmem gerekiyor? Ancak, Ankara'da Ocak ayındaki sınav tarihlerine baktığımda GT+AC diye bir olay var. Mesela Aralık ayında tek başına AC var. Yani Ocak ayındaki sınava girdiğimde bu ikisine de girme zorunluluğum doğar mı onu soracaktım yoksa bu GT+AC olayı GT yada AC demek gibi bir şey mi? :) Kusura bakmayın, emin olamadım. 2012 için 350 TL'de olunca para yanmasın istiyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa cevap verebilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Bir soru sorayım, benim sınav bu Cumartesi günü ama hala yer bilgilerine erişemiyorum Ankara'da. Aday numaramla giriş yaptığımda böyle bir kayıt bulunamadı diyor. Ofisleri de yarına kadar kapalı, arayınca direk telesekreter çıkıyor. Yani noormalde son bir hafta önceden belli olması gerekiyor yazıyordu talimatlarda. Acaba öyle değil mi? 7 Ocak'taki sınava girecek olan varsa benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar