hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 hayırlar fazla olursa gidicem diyince hayırlar arttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 tinu said: cetintas said: Beni yanlış tanıdığın doğru, bunun söylediklerimin beğenilip beğenilmemesi ile ilgisi yok, sizlere saygı ile ilgisi var. peki sana evet diyenlere saygısızlık değilmi! biz cetin abimizle baska yerde de bulusuruz gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Gitme abi manyak mısın ya. Komik olsun diye hayır diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 tinu said: cetintas said: Beni yanlış tanıdığın doğru, bunun söylediklerimin beğenilip beğenilmemesi ile ilgisi yok, sizlere saygı ile ilgisi var. peki sana evet diyenlere saygısızlık değilmi! İlginç bir kişiliksin. Derdin üzüm yemek değil çünkü neticede benim burada olmamdan memnun olmadığını yazmışsın. Sonra bu anketin sonucunda hayır çıkarsa gidip gitmeyeceğimi sormuşsun. Cevabı vermişim. Sonra da neden gideceğimi sorguluyorsun. Hayat bence böyle olmalıdır, insanlar kendilerinden memnun olan insanları memnun etmek uğruna, memnun olmayan insanları üzmemelidir. Neticede sağolsun memnun olanların sayısı, memnun olmayanların sayısından fazla görünüyor. Yani aranızda bulunmaya devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Hadi çetin aga sen neyse de, bu ankete oy verenlere ne demeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ne demeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Abi sen referandumda hayır verdin ya sana yaranmak için hayır veriyorlar burada da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 off ya biraz rahatlayın üstünüzdeki fazlalıkları çıkarın biraz çil olun ya çil. chill yani. ne bu muhabbete bak ne kadar gereksiz bi muhabbet bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 cetintas said: Neticede sağolsun memnun olanların sayısı, memnun olmayanların sayısından fazla görünüyor. Yani aranızda bulunmaya devam edeceğim. o işler belli olmaz dayı ya. ertesi sabah bi de bakmışsın hayır oyu geçivermiş, oynaktır bu anket işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 E tamam, benim sözüm de söz. Hayırlar fazla olursa bir daha yazmam burada. Sen rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 tinu said: peki, ben şimdiye kadar yazdıklarından yanlış tanımışım o zaman seni, söyledikleri beğenilmedi diye susacak birine benzemiyordun. arkadaşa katılıyorum hayır desem de olurmuş, kimin umrunda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 niye böyle bir anket açma ihtiyacı hissettiğini anlıyamadım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 abi ben bile sevdim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Abi sen kal biz gidelim hayırlar fazla çıksa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 benmi ilginc bir kişiliğim :)en azından bir forumda benden memnunmusunuz diye soracak kadar ilginç değilim, açıkcası bu açtığın başlıktan sonra aynı şeyi ben senin için düşünüyordum! ayrıca ben senden rahatsız değilim aksine senin varlığından yazdıklarından seninle bazı konularda seviyeli bir şekilde tartışmaktan memnun(dum), açıkcası böyle bir başlık açıp bunu oylatıp sonra bu oylara göre karar verecek olmanı yadırgadım. uzatmak istemiyorum ama sana cevap vermeyi seviyorum dediğim gibi o yüzden dayanamıycam, sonuçta derdi üzüm olmayan ilginc biriyim affet. "Hayat bence böyle olmalıdır, insanlar kendilerinden memnun olan insanları memnun etmek uğruna, memnun olmayan insanları üzmemelidir. Neticede sağolsun memnun olanların sayısı, memnun olmayanların sayısından fazla görünüyor. Yani aranızda bulunmaya devam edeceğim." said: e şimdi de senden memnun olan insanlar fazla diye memnun olmayan %40 lık oranı üzmeye devam mı edeceksin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Üzülecekleri için üzgünüm ama neticede böyle bir anketi hiç düzenlemeyedebilirdim. Hepinize değer verdiğimi, hepinizin görüşlerine değer verdiğimi bu vesile ile memnun olan, olmayan herkes görecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Dartanian said: Abi sen kal biz gidelim hayırlar fazla çıksa bile. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Hayır anket nereye varabilir ki ? Seçim yapılıyor, yüksek oy alan parti başa geçiyor, ama bir kesim her zaman memnunsuzluk hissediyor, sürekli sorun çıkartıyor, bu sorunlara göğüs gerip geremeyeceğine hükümet tekrar seçime giderek karar vermiyor ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Evet. Aynen öyle Baluu. Anket bana bir fikir veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Abi çok gereksiz bir hareket olmuş bu anket, kusura bakma yani. Yetmez ama vet bastım bu arada, daha da çok yazarsın inşallah buralara da, buranın kültürüne ters olmuş biraz. İnsanları senden soğutacak hareketler yapıyorsun ama aslında görüşlerinle de tecrübenle de bu foruma çok şey katan birisin. Bu yüzden rica ederim böyle şeyler yapma bundan sonra, bizlere danış öm falan at biz sonuçta burada daha tecrübeliyiz senden. Buradakilerin görüşü çok mu umrunda olur? Hayır belki, ama sen şurada 2-3 şakirti adam etsen kardır o yüzden ne kadar kalırsan o kadar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Nilep'in evet dediğini gören patiler, onunla aynı fikirde olmamak için oyları hayır'a çevirdi - Pati Haber Ajansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 oh shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bu anketin bir süresi varmı? birde yaşını kaçırdım ben sanırım kaç yaşında abimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar