Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27m sp player looking for corp =)

behran

Öne çıkan mesajlar

Corp member sayısına göre sıralayayım sana.

NCde olmak istersersen "Anato".

WH, low sec şeklinde ortaya karışık takılmak istersen "turk fleet".

Bunlar beni kesmez dersen, ufak ama pvp de iddialı olduğunu belirten bir "infinitum cartel" ( ama artist denmeyi göze alacaksan :) ).

Bunlar dışında bilmediğim yada yazmadığım varsa onlarda yazılır zaten zamanla.
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Behran moderatorlugu geri almaya gelmis bence :) Ama kanimca senin oyun tarzina Anato biraz daha yakin gibi cunku surekli pvp yapan birisi degildin eskiden olmasi gerektigi yapiyodun ona lafim yok tabi :)

moderatörümüz sensinn =) anato uygun diosan bakalım. saolasın
Sosyal ağlarda paylaş

Liers Gonna Lie.

spoiler

Glatheros said:
ok neyse isim var simdi. artik ugrasmiyacagim seninle. birde eve online forumunu istediginiz gibi knight online forumuna cevirebilirsiniz. yazida yazmayi planlamiyorum.

O diilde, knight online modu güzeldi sen yokken. Şimdi sen geldin çok yetkili bi abi olarak biz ezildik büzüldük senin yetkilerin falan yüzünden, rahatsız olduk.
Sosyal ağlarda paylaş

Yıllarını NC de geçirmiş birisi olarak ufak tefek bi kaç tavsiyem var sana ( son bir senedir oyundan uzak olduğunu da düşünürsek )

1-NC eski NC deil bir sürü çapulçu takımını aldılar NC'ye.(Son olarak ANZAC alliance'nin Razor'a alınması gibi,ME. RAGE, GoonFleet,Fidellas vs gibi çapulcu takımı gibi )

2-Şu anda Vale of Silentte kızışmış bir NC vs RUS savaşı varken NC. ne kadar akilane o da sana kalmış

3-Min. localin 1200 olduğu ve hareket edemediğin bir ortamda ne kadar PVP yapabileceğini ben bilahare sana anlatırım.

4-Derdin ISK kazanmak ve kendini oyunda rahat çevirmek,bunun yanında Sec.Statusum önemli değil diyorsan Mete'nin bahsettiği gibi TF. oyuncuları şu anda gelirini WH ve Ticaretten kazanıyor ve oldukçada eğleniyoruz.Şayet istersen aramıza katılabilirsin.Potansiyel olarak büyüyen bir alliance olduk RQH'ı geri alcaz ( hazır istasyonda varken :DX(X( )
Sosyal ağlarda paylaş

valla babalar nerede nasil olursa kurulucak ve bir yere saldiracak olan butun turk aliances larinin yaninda oluruz infinitum cartel olarak hatta burada rahat olsak bile test nooblari vurmaktan gina geldi zaten bu ara bizim kadro biraz ders,is guc ile mesgul baltaci ya da selam darilma bize selam ve saygilar
Sosyal ağlarda paylaş

echkia said:

valla babalar nerede nasil olursa kurulucak ve bir yere saldiracak olan butun turk aliances larinin yaninda oluruz infinitum cartel olarak hatta burada rahat olsak bile test nooblari vurmaktan gina geldi zaten bu ara bizim kadro biraz ders,is guc ile mesgul baltaci ya da selam darilma bize selam ve saygilar
birde bgu aralar carier kasmaya karar verdik su anda 2 carierimizfvar. yoladada yaklasik 35 gun sonrada 3 amarr carier daha geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...