dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 memeden mikrop kapan adam değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Zun yine kötü kötü reaksiyonlar koymuş. bella yine aptal kız hareketlerini rasyonel göstermek için saçmalamış. 1 kere güldüm bu topicde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 sormadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Sordunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 hatıralayamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ne kadar nefis bir pazar sabahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 neden uyandınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 saat 9 lan geç bile kalktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ne işin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 günaydın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Kahvaltı edicem bişeyler okicam sonra spora gidicem gidip bi taksim yürüyüşüne uğricam 5 dakka sonrasını planlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 çok dolu dolu yaşıyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Bi tek gönlüm boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 onu da ben doldurayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 yanlış sordum pardon onu da ben mi doldurayım (it)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Gerçekten sevicek misin beni? vay şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 hayır ehehehe hadi yeter ban yemeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 cihant said: durun bakalım bide trip yedik,ben de alttan almadım sağlam bi msj geliyo nerde kalmıştık ya şu boş otobüsü ayakta gitmek anlamı nedir cidden google ladım da sexi bir mana çıkaramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 abi nerde kalıcaz yattım uyuycam diye dön allah dön.3te yatıp 8.30 a kadar uyuyabildim anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Noolmuş şimdi 15 sayfa okuyamadım kız düzgün müymüş yoksa başka bişi miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 cetintas said: Doğrudan, "biliyor musun, kalçaların çok güzel." ya da "göğüslerin gerçekten harika,onları öpmek isterdim" falan gibi şeyler söyle. çetin abi kadın-erkek ilişkilerinin çok farklı olduğu fantastik bir dünyada yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Herkese günaydın. hedehedehop kardeşim, yazdıklarım 20 küsür senelik tecrübelerin sonucu. Fantastik dünyam falan da yok ama Türkiye'de kız-erkek ilişkileri çok değişti. Matrak olsun diye yazmadım o yazdıklarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 abi sen bunları bi kıza diyip ardından çılgınlar gibi sevişdin mi hep yani ? Vay anasını be boşuna romantik takılıyormuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 cetintas said: Herkese günaydın. hedehedehop kardeşim, yazdıklarım 20 küsür senelik tecrübelerin sonucu. Fantastik dünyam falan da yok ama Türkiye'de kız-erkek ilişkileri çok değişti. Matrak olsun diye yazmadım o yazdıklarımı. bu arada ben sana katılıyorum dediklerine hiç uzatmaya gerek yok direk özet geçip kıza bunları şaka yollu söyledin mi ne olucağını az bi şekilde kestiriyorsun.. ama artık şuda var kızlar sevgili olmadan bişeyler yaşamıyor buda bazı erkek arkadaşları yorabiliyor en azından 2 3 gün sevgili sohbeti birde ilişki den sonra 1 gün sevgili sohbeti tamam işte bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ben bunları söylemeye bile gerek olmadığı kanısındayım ; zaten sevgililik müesesi gereği öpüşüp koklaşmaya başladınmı gerisi geliyor ortam uygunsa ; yani seks için illeği mffh senin memelerde hava yastığı gibiymiş demeye gerek yok arkadaşlar kendinize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar