cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 hedehodohop said: abi sen bunları bi kıza diyip ardından çılgınlar gibi sevişdin mi hep yani ? Vay anasını be boşuna romantik takılıyormuşuz Bizim zamanımızda bu iş Hülya Koçyiğit-Ediz Hun filmlerindekine yakındı. Ama şimdi durum Brad Pitt-Angelina Jolie düzlemine gelmiş vaziyette. Llama said: cetintas said: Herkese günaydın. hedehedehop kardeşim, yazdıklarım 20 küsür senelik tecrübelerin sonucu. Fantastik dünyam falan da yok ama Türkiye'de kız-erkek ilişkileri çok değişti. Matrak olsun diye yazmadım o yazdıklarımı. bu arada ben sana katılıyorum dediklerine hiç uzatmaya gerek yok direk özet geçip kıza bunları şaka yollu söyledin mi ne olucağını az bi şekilde kestiriyorsun.. ama artık şuda var kızlar sevgili olmadan bişeyler yaşamıyor buda bazı erkek arkadaşları yorabiliyor en azından 2 3 gün sevgili sohbeti birde ilişki den sonra 1 gün sevgili sohbeti tamam işte bitti.. Ya tamam işte, 2-3 günlük duygusal tatmin, ondan sonra FİZİKSEL TATMİN...Kızlar şimdi çooookkk farklı. İstisnalar kaideyi bozmaz ama genel böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 sevgiline söylemicen ki zaten bunları... sevgiliye böyle laflar söylenirmi la! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 aslında bu dedeye sormak lazım, arkadakilerin hepsi adamın eşi, torunu, çocuğu falan. hangisi neydi unuttum şimdi; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 anca one night stand durumuna gidicek alkollü ortam olursa çok seksisinden başlayıp karşındakinin tepkisine göre meme,kalça düzlemine yoğunlaşabiliceğin bir dizi küstah iltifat uygundur efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 para + güven = meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ulan şu hale bak kadına memelerin çok güzel denirminin teorik kriğini kritiğini yapıyoruz typo sol elim meşguldü yazamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 konuşurken bakılması gereken yer memeler demi bu arada? benim gözüm kayıyor bazen konuştuğum kızın gözlerine, utanıp hemen o farketmeden memelere dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 demeye bile gerek yok, direk mincir memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Memelerinin arasına kafanı sokup, kafanı sağa sola sallarken blublublubluhhrrrrrr!! die ses çıkart o anlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 wastyrx said: Memelerinin arasına kafanı sokup, kafanı sağa sola sallarken blublublubluhhrrrrrr!! die ses çıkart o anlar.. hahahahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Ya gençler, şimdi duruma göre konuşacaksın ama zaten bakışından, gözünden belli eder kendini o one night stand hikayesindeki kadın. Ona zaten kafanı yorma. Doğrudan onunla hangi pozisyonlarda ne yapmak istediğini kulağına yaklaşıp söyle. Öyle memen güzelle falan ancak güldürürsün o kadını. Ben bu Cihan kardeşin durumu gibi durumlar için yani neticede one night değil ama a few night stand durumları için söyledim o kalçaların güzel falan muhabbetini. One night stand durumu için daha yırtıcı olmak lazım. Şimdi feminist kızlar varsa bozulacak ama bu böyle, doğa kadını kadın, erkeği erkek yaratmış...Ve en feminist kadın bile neticede üzerinde erkek gibi erkek ister. Yırtıcı olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Isırmaktan da çekinmeyin, çoğunun hoşuna gider dimi çetin abi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 kanatmadan demek istiyor cetin abi kanatmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 wastyrx said: para + güven = meme nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 çetin abi geldiğinden beri hepimiz daha yırtıcılaştık dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 İyi gelmiş demek ki çetin abi bize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 wastyrx, bak benim vereceğim cevabı vermiş arkadaşımız B)- Llama said: kanatmadan demek istiyor cetin abi kanatmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ah çetin abi benim ergenlik dönemimde nerdeydin sen ya kızın saçını çektim diye evden kovmuştu asansörde giyinmek zorunda kalmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Bu yollardan geçtim gençler. Kendimi ne mal durumlara düşürdüm. Bizim özellikle okuyan-okumuş erkeğimizde, "aman kibar olayım, aman hep ilişkinin duygusal yönüne ağırlık vereyim" klişesi vardır nedense. Ya kardeşim, bu iş mercimeğin fırına verilmesi işi. Üniversite ile, ilkokulla, mastırla-musturla alakası yok. Elbette aldığımız eğitimin hayvani yönlerimizi yontması lazım ama hepten de tüyleri dökülmüş uyuz it pozisyonuna gelmemek lazım. Çünkü KADIN HER ZAMAN GÜÇLÜ ERKEĞİ SEVER. Mıymıntı, pısırık, sürekli "canım, cicim, hayatım, aşkım, bir tanem" diyen adam kendisini kandırır. Hayal dünyası çünkü o canım-cicim-aşkım...Yarın evlense o kızla, her günün öyle geçeceğini sanıyor. Oysa ki birbirinin üstüne yürüyecek, icabında eline geçen bir şeyi birbirine fırlatacak, ana avrat dümdüz küfür edecek...Olacak bunlar, siz de yaşayacaksınız. Yani uzun lafın kısası, kasmayın-kastırmayın-kasmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 evet arkadaşlar ben dışarı çıkıyorum , sokakta ilk karşılaştığım kıza memelerin çok güzel öpmek istiyorum diyicem işe yararsa sonuçları bildiririm buraya akşam, hepimiz bu yöntemle sevişiriz bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Llama said: ah çetin abi benim ergenlik dönemimde nerdeydin sen ya kızın saçını çektim diye evden kovmuştu asansörde giyinmek zorunda kalmıştım.. Oha? Ne biçim kızmış lan o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 kanatmamayı öğrendim işte o zaman : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 hedehodohop said: evet arkadaşlar ben dışarı çıkıyorum , sokakta ilk karşılaştığım kıza memelerin çok güzel öpmek istiyorum diyicem işe yararsa sonuçları bildiririm buraya akşam, hepimiz bu yöntemle sevişiriz bundan sonra Bak benim tavsiyem Cihan'ın durumu içindi ama bu devirde hele akşam saat 12den sonra İstiklal Caddesi kenarındaki barlarda 10 kıza bu yaklaşımı sergile, 3ü kesin geceyi seninle geçirir. Diğer 7si seni milletin içinde rezil edebilir ama 30% kötü bir istatistik değildir, denemeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Llama said: kanatmamayı öğrendim işte o zaman : )) B)-:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar