SeaGle Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Dövme ne ya liseli misiniz? Piercing de yaptırın kaşınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 30umu falan geçtikten sonra bende bi tane yaptırıcam galiba liseyle ne alakası var olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 dövme için yasli olmak daha iyi keko isen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Bi yaş sınırım yok abi şuan istediğim bişi yok, o zamana kadar olur diye umut ediyorum o kadar =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Kanal tedavisi karşılığında yaptırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 paticiği en çok seven insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ^______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 genellemeler içinde yüzüyoruz bu topiçte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ben de şöyle bi karar verip 2. yi yaptırayım diyorum. omuza dövme önerecek var mı ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ad soyad geldi Luba Goldina facebookdan msj atabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 izmirde dövme kime nereye yaptırılmalı ? edik: 1 sayfa önce yazılmış edilmiş falan ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 arkadaşlar selam gelin ben döverim sizi para da almam ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 orcon geri gelmişsin. naber lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 iyidir kardeş sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollwander91 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 yav said: MÜKEMMMMEL DÖVME http://26.media.tumblr.com/tumblr_lkt8rsgCIT1qekfzyo1_500.jpg pek bi seksi dövmeymiş, bi de omuza pati dövmesi şirin, geri kalanı ya çok abartılı ya da iğrenç edit: copry said: Kanal tedavisi karşılığında yaptırmıştım. kanal tedavisi karşılığında dövme yaptırmak nasıl oluyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 copry said: Kanal tedavisi karşılığında yaptırmıştım. selam çeviri fln lazım mı? azılara dolgu lazım da... sagdahgfdafa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 O bana dövme yaptı ben de onun dişine kanal tedavisi yaptım. Zanaat değiş tokuşu bir nevi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 calimero said: copry said: Kanal tedavisi karşılığında yaptırmıştım. selam çeviri fln lazım mı? azılara dolgu lazım da... sagdahgfdafa :P Ahahahahah yok lazım değil malesef .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 olursa haberim olsun *kıps* :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollwander91 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 copry said: calimero said: copry said: Kanal tedavisi karşılığında yaptırmıştım. selam çeviri fln lazım mı? azılara dolgu lazım da... sagdahgfdafa :P Ahahahahah yok lazım değil malesef .) benim de yirmi yaş dişlerimin çekilmesi lazım ameliyatla, çeviri yapılır, özel ders verilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bak ya! Edit: off bi de 90 sonrası doğmuş 20 yaş dişi fln diyo. neyse geri aldım taunt'u... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollwander91 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 90 sonrası doğmam nasıl bir rahatsızlık kaynağı? üstten üstten baskı yapıyor yirmi yaş dişleri bi arıza ne yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 gelişme aşamasında daha üstatlar varken konuşmak bana düşmezde sen beklemeye al biraz devam ederse dişçiye gidersin gidersende kesin çekerler ben söleyim. berber keser dişçi çeker bu böledir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollwander91 Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 gittim egeye ameliyat günü verdiler 4 ay sonraya,birini çekçekler o zaman da bi 4 ay sonra diğerini. aradaki dört ayda dişler bi tarafa doğru çekmesin lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Bende bir dövme sorayım bari O.o Yıllar önce (1999) arkadaşıma dövme yaptırmak için bir dövmeciye gitmiştik. Dergileri kurcalarken bir dövme görmüştüm ve yeterli param olmadığı için yaptıramamıştım. Dövme omuz,üst göğüs,sırt ve kolu kaplayan 3 kafalı ve 3 pençeli bir ejderha (gri tonlama) idi. Kuyruğu kolun etrafında dönerek dirseğe kadar iniyordu.Resim ön,yan ve arkadan çekilmiş haldeydi.Dövmeyi yapanın adı soyadı yazıyordu ama hatırlamıyorum.Tek hatırladığım internetten baktığımızda dövmeyi yapan adam/kadın sanki Norveç ,İsveç falan oralardandı(sanırım).O dövmeden sonrada hiçbir dövmeyi beğenmedim.Umut fakirin ekmeğidir.Belki bulurum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar