Canbaz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Sözüm herkeze deil belli şahıs ve şahsiyet yerine konulduğu sanılan tiplere: bir forum açıyorum konu gayet basit ve sakin bişi yane hırs yapmaya gerek yok. Mesela Shrek 2 çocuk filmimi dedik (ilk açtığım forum) kafam girsin oram girsin buram girsin tarzı cevaplar gelmiş. ULAN SHREK ULAN SHREK! Dünyayı kurtarıcaz sanki! Eleştri yapacaksan kaliteli terbiyeli düzgün bir şekilde yap! Valla ben yeniyim ve yeni gelen arkadaşlarında bu tip problemler yaşadığını düşünüyorum. Sitenin büyüklerine bilgilerimi arz ederim...[signature][hline]Canbaz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Haksız değilsin aslında. Forumlarda yer edinme cabası içersinde olan bir çok insan yeni gelenleri ezerek bunu yapmaya çalışıyor. Aslında böyle değiliz :) Kafanı takma onlara, emin adımlarla yolunda ilerle sen..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quinath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Herkez öyle değil ama :)[signature][hline]http://www.webalemi.tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 biz çok ötü insanlarız...[signature][hline]If you could see the lover in me And we could join our hands together If you could see how good it could be We'll sing these stupid songs forever Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 kakayız biz :) ezeriz döveriz :P hehe[signature][hline]hö? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 katılıyorum qui'ye. takma sen onları. olur böyle vakalar, pati admin yakalar.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 sn takma kafana ho$geldn,=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Canbaz, 12 Eylül 2004 11:21 tarihinde demiş ki: Eleştri yapacaksan kaliteli terbiyeli düzgün bir şekilde yap! said: Canbaz, 12 Eylül 2004 02:45 tarihinde demiş ki: Türkiyeyi böyle hıyarlara yem etmeyin! [signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bız ıyıyız ıyı sana denk gelmıs oylelerı[signature][hline]Nesen Lelasın Nede Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yordun Kederlı Aksam İcmısız Hepsı Buu... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 şimdi bi daha hoşgeldin diyelim sana yeni bir başlangıç yap:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 o eleştiriler bence haklıydı.artık kurtulmamız lazım şu her animasyona çocuk filmi diyen zihniyetten. ifadeler biraz sert olmuş olabilir ama yine amiyane tabiriyle söyleyeyim eğer "Shrek bir çocuk filmidir" demiyorsanız size giren-çıkan bir şey yok..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Biz racon kesmiyoruz kardeş kafa kesiyoruz.[signature][hline]Fecondation under control of the King Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Onlar gitsin kumda castle yapsın :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrese Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 antipati go home! hoşgeldin arkadaşım unutmadan, bende hoş geldim[signature][hline]Aşağıdaki cümle doğrudur. Yukarıdaki cümle yanlıştır. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 hoş geldın boş ver onlarıı[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Arkadaşın kafası kıyak.Ama kıyak olan kendisi değildir sorsanız.Klavyedir.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 . [Bu mesaj Guru tarafından 14 Eylül 2004 03:34 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Yeni gelen biri için hoşgeldin mesaji gerçekten önemli bence güzel bir karşilama yapiyoruz ve bence hakkaten iyi bişey[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.