Kaede Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 infi op stealth sf daha op fakin 100k xp olmasa bende alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 100k xp olmasına çok az kaldı. stealth spin açık, pathfindera machinegun mı açsam, sniperın 2. tüfeeni mi açsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 uu peç geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 shazbopatch dur lan olmadi boyle. shazpatch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 The Impact Nitron grenade will force you to drop the flag if it is used for self-damage. haaayıııııııııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 beceremiyordum zaten conc. jump için iyi olmuş asdfa sahi eskiden ne deli concjump atardım tfcde bunda hiç beceremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ben deli yardırıyodum da zıç şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Fiyati sallayin hangi classi açsam ,juggernautta yardırıyorum gerçi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 yeni ctf mapleri gelmiş. bitanesi inanılmaz aksiyon. buzlu falan ama bitane volkanik mep var yine. korkunç ben hiç beğenmedim. ski yapılmıyor kesinlikle hayvan gibi dağ tepe sırf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 mesaj kukun doluymuş. nik ne oyundaki, ekleyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Ving (: yanlız bf3'ü ne kadar iyi oynuyosam tribes'ı o kadar kötü oynuyorum söyliym. tek yapabildiğin olay soldierla blueplate falan. soldier dışında hakkını vererek oynadığım class yok malesef kdfhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 bide sende ver bende ekliym lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Xynocide benim. o e'liyi alan hangi ırspıysa bulup sıkıcam topuğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 avrupa serverlarını ikiye ayırmışlar haliyle amsterdan 20 ms daha düşük 60ms me gusta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 indirdim kurdum ilk maç gayet güzel gitti ; harita değişince donmaya başlandı oynanmıyor şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 mahoolmez said: indirdim kurdum ilk maç gayet güzel gitti ; harita değişince donmaya başlandı oynanmıyor şimdi :) seçtiğin bölgeyi değiştir,eu amsterdamsa london na ise eu eu ise na falan bişiler yap düzelir tahminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 major patch gelmiş zaten op infiye yeni oyuncaklar meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 çok dengesizim bu oyunda bazı oyunlarda 7000 küsür yaparken bazıların 3000 zor buluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ben spinfüzör videosu çekicem nasıl çekileceğini bilsem. saçma sapan iyi kullanmaya başladım. nerdeyse bir an94 kullanır gibi spinfüzör kullanıyorum. güldür güldür geliyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 bu akşam toplansak mı ne yapsak ving kaede xunn ben gelecek olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 raider nasıl eğlenceliymiş bam güm bom shit explodes everywhere forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 SenariouS said: bu akşam toplansak mı ne yapsak ving kaede xunn ben gelecek olan var mı gelebilirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 bana da haber edin girerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ohş vingin killing spreesini kestim NO JOY ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 her el 2-3 killing spree yaptığımdan problem yok. spinfüzör adeta üçüncü kolum oldu. AY HERYER MAVİ TABAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar