fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bilgisayarımda applicationsda istsvc.exe diye bir şey çalışıyor bu yoktu sanki daha once bu sabah da virus programından memoryde çalışan bi trojan alarmı aldım sildim sonra ama bu zonealarm istsvc.exe internete girmek için izin istiyor diyor deny ettim tabi ama şimsi bu bir trojan ya da virus mudur oyleyse nasıl silerim bunu gitmiyor... lutfen bir bilgisi olan cevap yazsın...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Trojan Guarder Gold Edition'ı indir download.com'dan. Hafızanı tarasın. Bir de AntiVir'in son updatei ile pc'ni tamamen tara bakalım.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 antivir dediğin herhangi bir program mı yoksa boyle bir program mı var? ben de nod32 diye bisi var b ide av-guard var o kadar...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 var antivir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/istsvc/ Görüldüğü üzere adware imiş. Çok da korkulacak birşey değil.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar