Eternal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Arkadaşlar kaç kişi kullanıyo acaba msn explorer ? Ben 1 haftadır kullanmaya basladım cok güzel messenger da explorer ın içinde var asagıya inmeye gerek kalmıyo.. Görünüm olarak hız olarak microsoft internet explorer dan daha bence.. Baska temalarını bulabilicem bir yer varmı acaba ?[signature][hline]we modify worlds [Bu mesaj Eternal tarafından 14 Eylül 2004 12:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ben bir ara kullandım ama çok yavaş yahu her girişimde bi ton şeyi yüklemesini etmesini engelleyemedim o yüzden de bıraktım bi süre sonra mesela her girdiğinde hotmaillerimi kontrol etmemesinin veya istemediğim zaman msn messenger'a bağlanmamasını sağlamak mümkün müydü?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Ayarlardan Üye merkezi var ordan yapabiliyosun o tarz özellikleri..Yeni butonlar ekleme olayını bulamadım bende o tarz bişey varsada güzel olur aslında..sol tarafa link butonlar ekleyip hemen ulasılabilir aslında.. Temalarını bulamadım bide.. (varsa tabi)[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ya bi ayarlar var mesela orda ana sayfada görünecek bileşenleri seçiyosun, ben istemiyorum mesela yok weather forecast yok stock exchange falan kapıyorum aşağıdan ok diyorum "we are unable to change your settings at this time" falan diyo ve bu aylar önce kullandığımda da bunu yapıyodu şimdi de aynı sanki kıllığına bazı bileşenleri kaldırmana izin vermiyorlar gibi geldi bana :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar