Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Ya biaralar bu forumlarda da vardı ama aradım aradım bulamadım, böyle oyun worms tarzıydı ama counter strike silahları ve normal adamlarla oynanıyodu hatırlayan varmı? Tabi mümkünse indirebilceğim bi sitede iyi olur.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 soldat mı diyosun her yerde vardır ya arat google dan soldat diye[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 soldatdan bahsetmektesin Naha Burdan indirebilirsin ama winrar lazım oyunu kurmak için winrarı da Naha buradan indirebilirsin... hadi iyi eylenceler... edit: kırık link şimdiki doğru olmalı... [hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj karpuz tarafından 17 May 2003 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Teşkürler arkadaşlar[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Ol' Painless superb ya.. 8-) "I ain't got time to bleed!!"[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar