Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 karneyle ekmek dağıtınca sosyal devlet, soğuktan donmasın diye fakire kömür dağıtınca yandaş. kim muhafazakar-kim sosyalist bu ülkede hiç birisi belli değil. ama doğru abi en büüyük sorunu wipe yemek olan bi kitle kışın donan insandan, yarın ne yiycem dien insandan ne anlasın empati beklenmezzz. chp bu zamana kadar laiklik gidior die bagırmak dısında baska bise yapmadı yanlıs politikaların kitleleri neyin sosyal devlet neyin sefillik oldugunu ayırıcak refleksi bile öldürdügü apacık gozleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 LEAVE NAPOLYON ALONE!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.istanbulhaber.com.tr/video/images/video/539.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Napolyonn said: karneyle ekmek dağıtınca sosyal devlet, soğuktan donmasın diye fakire kömür dağıtınca yandaş. kim muhafazakar-kim sosyalist bu ülkede hiç birisi belli değil. ama doğru abi en büüyük sorunu wipe yemek olan bi kitle kışın donan insandan, yarın ne yiycem dien insandan ne anlasın empati beklenmezzz. chp bu zamana kadar laiklik gidior die bagırmak dısında baska bise yapmadı yanlıs politikaların kitleleri neyin sosyal devlet neyin sefillik oldugunu ayırıcak refleksi bile öldürdügü apacık gozleniyor. oy için milleti kömüre makhum etmek, ardından kömür dağıtıp oy toplamak şerefsizlik. millet aclıktan kalmasın diye elde olan yiyeceği doğru oranla dağıtılmasını sağlamak hizmet. geri kalan herşey için sağ duyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bana sorarsan asıl şerefsizler o halk donarken kömüre bile layık görmeyenler hayırlı geceler efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Kömüre bu kadar destek verme yarın birgün kömür olarak senin beynini kullanabilirler gulüm xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 komur degil de, elektrigi olmayan koyde beyaz esya dagitimi diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 e geri kalan hersey içöin sağ duyu. NAPOLYON TAYYUIP ANALARA KÜFÜR ETTI AŞALADI SEN ANALARIMIZI AŞAĞALAYAN BIRINEMI OY VERICEKSIN. SEN NASIL ERKEKSIN ANALARI AŞAĞILIUYAN BIRINE OY VERIRSIN! ERKEKLIĞIN NERDE SENIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 napolyonn postu http://www.threadbombing.com/data/media/2/didnt_read_lol.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ya bu ekmek karneye baglandi olayina en guzel ayari zaten ismet inonu vermisti zamaninda -bizi karneye muhtac ettin, ekmeksiz, sekersiz biraktin! -evet ama babasiz birakmadim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 adeta bi solamnia şovalyesi gibi konuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Viktor said: ya bu ekmek karneye baglandi olayina en guzel ayari zaten ismet inonu vermisti zamaninda -bizi karneye muhtac ettin, ekmeksiz, sekersiz biraktin! -evet ama babasiz birakmadim... offfffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 "roket adam" said: Viktor said: ya bu ekmek karneye baglandi olayina en guzel ayari zaten ismet inonu vermisti zamaninda -bizi karneye muhtac ettin, ekmeksiz, sekersiz biraktin! -evet ama babasiz birakmadim... offfffffffff baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Napolyonn said: bana sorarsan asıl şerefsizler o halk donarken kömüre bile layık görmeyenler hayırlı geceler efendim. yazın ve sadece seçim öncesi dağıtılan kömür, elektiriği olmayan köylere verilen beyaz eşyalar. şaka gibisin gerçekten sıcağı sıcağına haberi de vereyim: http://haber.mynet.com/detay/guncel/45-derecede-sicakta-komur-dagitimi/526708 http://www.uludagsozluk.com/k/oy-i%C3%A7in-elektri%C4%9Fi-olmayan-k%C3%B6ye-beyaz-e%C5%9Fya-da%C4%9F%C4%B1tmak/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar