savas33 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Arkadaşlar ben oyuna başlayalı birkaç gün oldu ve Chosen Tank yaptım şuan 9 lvl,kalkan ve tek el balta taktım elime ama ben şimdi bu charactere çift el büyük balta veya kılıç takmak istiyorum..taktığım zaman herhangi bir - durum olurmu character yapılandırılmasında Abilty vs..olarak ? yani istediğim zaman kalkan taıp veya çift el silah takabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 olmaz, ama yüksek ranklerde respec yapıp, uygun gearı toplaman gerekicek. dps için str başta olmak üzere melee power ve weapon skill stackliceksin. defensive statlerin pek bir yararı yok eğer dps olucaksan. iyi bir guild bul, healerını abuse et, it gibi dmg yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
savas33 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Hocam ama ben şimdiye kadar açılan bütün skill 'leri açtım yani hiç dikkat etmedim defansif skillmi,atack skillmi diye. ve şimdiye kadar üstüme hep Str ağırlıklı setler dizdim.. kusura bakmayın yeni başladığım için söylediğiniz bazı oyun içi terimleri anlamamış olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 sadece diyorum ki iyi vurmak için defansif statlerden vazgeçmek zorunda kalıcaksın ileri ranklerde, ya da çok da fazla vuramayıp hasarın efektifliğini azaltıcaksın, ama tank olarak zaten ne kadar vurursan vur o kadar da iyi vurmuyor olacaksın. o nedenle eğer dps tankten zevk alıp, iyi dmg yapıp çok db almak istiyorsan defansif neyi değiştirebiliyorsan, stat, gear, taktik ne olursa, ofansifleriyle değiştiriceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
savas33 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Anladım hocam teşekkürler yardımınız için. Birde birşey daha sormak istiyorum Lvl atladıkça bize dağıtmamız için verilen bir stat point varmı ? yoksa otomatikmi dağıtılıyor arkadaşlar ? ben character sayfasından bakıyorum ama dağıtılacak stat point göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 stat dağıtma olayı yok. Renown train, skill tree , moral , tactic ayarlayıp saldır Cimbom Okey Let's Go! .lawl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
savas33 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 interperez said: stat dağıtma olayı yok. Renown train, skill tree , moral , tactic ayarlayıp saldır Cimbom Okey Let's Go! .lawl. Evy. :) tamam ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 chosen dpsi cok eskide kaldı ama madem dps tank yapıcaksın bg ve ya bo ac derim yol da yakın bak lvl 9 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 sus thrat zaten lowbie kaldım, rakip çıkartma bana= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
savas33 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 trathias said: chosen dpsi cok eskide kaldı ama madem dps tank yapıcaksın bg ve ya bo ac derim yol da yakın bak lvl 9 :) Tamam dostum önerini değerlendirip akşam bir deneyeyim bakalım :) saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Başlığı görünce bir wut? dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Şimdi range mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 throwing axe ile rp farm yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 neresine takiyosun adamin kilici baltayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Hao said: throwing axe ile rp farm yapıyorum. böyle bir şey var yalnız sdf http://i172.photobucket.com/albums/w29/Marl0_on/baws-1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 o mitgationlar ne abi öyle adamı önce soyup sonramı vuruyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 e debufflıyoruz ya işte sdf, sana da 2.2k vurduğumu hatırlarım crimson deathle=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 hatırlarım tabi.. bi onu bi de parwunun 2.6 k vurdugunu hic unutmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 parvun demişken adam şaka zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 pavrun canavar bildiğin. ayrıca dps tank konusunda tam benim kafadan, tüm survivalı köşeye bırakıyor, bela gibi çöküyor insanların tepesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 o zamanlar ben yeni 80 falandım şimdi daha fena vuryomuş ama korkmam kapışırım her türlü. tormentim 1.8 - 2k arası vuruyo artık istisnasız boşuna kasmadık 290 melee powerı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Senin vurduğundan ne olur lan asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 herhangi bir tank classın tamamen dps olması çok saçma geliyo bana. 3-4 kişiyi 5 dakkada sololamayı, 3-4 sn de 1 squishie kesmeye tercih ederim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Chosen mı,bo mu?Hangisini önerirsiniz?Dps olarak çok uçurum oluyor mu aralarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bo ile daha yüksek dmg ler görebilirsin fakat chosenı offensive-defensive daha efektif kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar