Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PVP Serverı isteği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar daha oncede 2 kere yazdığım gibi bir pvp serverı açılacak. Fakat bundan önce 3 kişi hazırlarız diyip hazırlamadı ve 3 projede yattı. Bundan sonra elinde hazır olanları burada değerlendireceğim..
Şimdi bir mame sunucusu , jedi academy sunucusu ve radyo sunucusu şu an var. Fakat uo pvp server'ı da açmak istediğimiz için, ve bu konuda yeterli bilgiye sahip olmadığımız için sizden yardım talep ediyoruz.. Gerekli bilgi :
http://forum.paticik.com/view.php?id=74658[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Radyo Anadolurock
Mesaj tarihi:
Hat sınırımız bu arada 5 mbits'e çıktı. Fakar bnette rack sorunumuz olduğu için şu an tek makine (bir tane daha var aslında diğer işler için kullanılıyor) üzerinden yayın var. Zamanla genişleyecek. Sadece bizim ve sizin çabalarınızla...[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Radyo Anadolurock
Mesaj tarihi:
Arkadşaım ben varım zaten her zaman pvp serverında ya oynamayı yada oynatmayı istemişimdir bu işi canı gönülden yaparım tasarımda uraşırız yani yanındyım özelden msn i at ta konuşalım[signature][hline]
Mesaj tarihi:
server mi lazim ????
eger server lazim sa belki verbiliim ama tek benim degil 3 kisi ortak yapım bi danismam lazim[signature][hline]GM Devaki Scabbers

kabul ederseniz mail atin
[email protected]
İSTERSENİZ msn den atin

[Bu mesaj scabbers tarafından 12 Eylül 2004 16:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
nası tutmaz ya.. öyle bir tutar ki.Her 10 dakikada bir server açılan türkiyemizde artık düz sunucu sıkar gibi geliyor değişiklik
olmalı değişiklik..[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You

Mesaj tarihi:
Benim bir teklifim var msn adresin varsa söyleyim teklifimi.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim
Mesaj tarihi:
bence tutar yani şahsen ben oynarım lag vs olmasssa neden tutmasın[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
:tebrikz:
*!Bir Bakış Atar*
  • Yeni Oluştur...