manve Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Merhabalar, Simdi projede kullanmak uzere, windows ce6.0 veya 5.0 da calisabilecek bir programa ihtiyacim var. Elimde visual studio ile yazilmis bir tane program var fakat onun revize edilmesi gerekiyor ve ayrica programin sadece exe dosyasi var. Patronda bana birini bulabilir misin dedi. Hani ben de buradan birine sorayim dedim. Programi anlatayim biraz; benim tasarladigim bi tane board var. Bu arkadas 3 sensorden bilgi topluyor ve seri port ile bilgisayara gonderiyor. Bilgisayar tarafinda da gelen bilgiye gore grafik cizdirecek bir program lazim. Hani program uzerindeki calisirken falan data alisverisini nasil yapacagimizi beraber karar verecegimiz icin hintlilerle calisacagima burdan biriyle calismak daha kolay olur dedim, hem de hintliler kazanacagina siz kazanirsiniz =) Simdi bu olay daha kesin degil, biz adama 2 secenek sunduk. birisi bu dedigim olay, grafik olarak lcdde gostermek. Digeri ise ekran yerine led dosemek. Adam 1 hafta sonra falan bize doner heralde. Ama lcd olayini secme ihtimali yuksek, onu baya begenmisti. karar verdikten sonra da 2-3 hafta gibi bir sure var programi bitirmek icin. buradan ilgilenen cikar mi ki? Ucret olayinda cok bir bilgim yok, tahmini olarak ne kadar oluyor bu tarz bir isin karsiligi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 visual studio bir yazilim dili degil, daha onemlisi elinde source code yoksa sadece exe varsa burada kimse onu modifiye edemez. ha ama diyorsan ki o executable'in degismesine gerek yok, oncesine ve sonrasina ekstra seyler eklenecek sadece, o yapilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ya zaten elimde exesi var dememin amaci guisi icin ornek olarak kullanilabilecegininden dolayi. Onun disinda iste bana yeni bir program lazim kisaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Forumun yarisi programci deil mi ya? nerde bu insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 socket programming fln var sanirim isin icinde anlasam bi el atmaya calisirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ùcret ne kadar dusunuyosun? ozelden falan yazma burdan yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 visual studio'da yazmışsa zaten .net'tir büyük ihtimalle. reflector'le source code'unu alabilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 manve said: Forumun yarisi programci deil mi ya? nerde bu insanlar? nein. makine mühendisi deseydin akardık direk. bak test yap istersen, "solidworks ücretli çizimci" de nasıl akıyor milet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ne üzerinde kosacak app? ce 6.0 kullanan handheld ne kullanıyorsunuz? .net kullanmak şart olmayabilir cihaza göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 program .net 4.0 ile yazilmis ama iste o programin baya degismesi lazim. Ondan dolayi hani sifirdan bir program lazim. Ucret olarak hani pek bir fikrim yok ama proje butcesinden 250-300 dolar civari ayirabilirim sanirim. aslinda ce6.0 da gerekli degil. simdilik ufak bir notebook uzerinde calisacak, onda da win 7 yuklu olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 250 - 300 dolara cok primitive birşey yazdırabilirsin, profosyonel degil de ogrencilerden birini bulman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 rentacoder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar