Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popstar mı Jobstar mı?

Canbaz

Öne çıkan mesajlar

Ya şimdi jobstar ne diyceksiniz... Bişi deil atmasyon aslına bakarsanız Popstarı izleyen ve ona mesaj atan seyirci kitlesi jobstar oluyor! "Aaaaaa ama ben izliyordum onu Serkül çok iyi 45345345 tan sms attım onun için" demeyin. Bana göre yanlış. Müzik artık sanattan çıkıp televizyon materyeli haline geldi. Ama Mtv diyeceksiniz ama o bambaşka! (O aşmış) Neyse olay şu rating toplayabilmek ve yurdum insanını nasıl kandırabilirim düşüncesiyle haraket eden prodüktörler bu sms tuzağını bulmuşlar. Eskiden bol reklam koyarlardı şimdi sms oldu reklama bile gerek kalmıyor sms in getirdiği kazançtan! Ya bu popstar olmaz yakışmıyor sanat dünyasına aykırı derken Akedemi Türkiye (Hala program amacını ve konusunu anlamış deilim) Türkstar, Bir yıldız doğuyor tarzı şeyler geldi. Sanat bu kadar basit bişiymi abi yapmayın ya? Popstarın bir programına zap yaparken rasgeldim amcam 89 90 yaşlarında yanında oksijen tüpüyle gezme seviyesine gelmiş. Çıkmış ibrahim tatlısesin karşısına (bide deniz seki ve huysuz virgin var) böle adeta ıkınıo sesi çıksın die. Babamda vardı yanımda yazık dedi nasıl insanlar ne şebek durumlara düşüo die! Şimdi yakında rockstar metalsıtar falanda çıkar emin olun. Ama sizsiz olun ne sms atın ne izleyin nede katılın. Aama ben şimdiden sölüorum eger olursa içinzden elbet katılınlar olcaktır. Aama şimdi ben harbiden iyiyim konservatuar mezunuyum günde 6 saat blah blah çalıyorum 10 senedir diyen varsa ve bir türlü bir yerlere gelememişse son çare yarışmaya girmektir zaten kendini belli eder ve kazanır! Bende paşalar gibi oturur helal olsun derim! (Sms atmam!)[signature][hline]Canbaz
Sosyal ağlarda paylaş

İş konservatuarla bitmez o kadar sene bişi olamamışsa o adam zaten yeteneksizdir her zaman dediğim gibi önemli olan iyi söylemek yada iyi çalmak deil .Asıl önemlisi yaratıcılık , türk milletinde de o yok bizde olsa olsa "üfleesene" derler kafayıda yedirtirler ........ Yok kardeşler ben dayanamıyorum bu tikky kültürüne .. sanırım bu tikky lik bulaşıcı yada insanların kanında var bu tarz mantar hayatı gidin pop dinleyin dinletin herkesi kendinize benzetin bazılarıda bu yaşamın pisliğine daYanamasın kendi kafasına sıksın.......[signature][hline]Elivent senthura suhr havelora
Havelar eronis o ni'hra
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 12 Eylül 2004 17:55 tarihinde demiş ki:
canbaz saniyede 32 konu açma gibi bir özelligin kesfediyorum.
hızlı giriş yaptın aileye =)

Falla hızlı cıktı arkadas daha balonu patlamadı :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__
|||||Yapim aşamasında|||||

Sosyal ağlarda paylaş

bu topicler sıkmaya başladı ama...
sizsiz olun mesaj atmayın da ne demek ya?! sen söylemesen biz atıcaz sanki. kusura bakma ama canbaz o rating peşinde koşan prodüktörlerin bir benzerini yapıyosun bence.. sansasyonel topic açıp ilgi çekmeye çalışıyosun. ayrıca aramızdan kesin katılanlar olacağını nereden biliyosun? bi daha kimse adına konuşma lütfen[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...