Canbaz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ya şimdi jobstar ne diyceksiniz... Bişi deil atmasyon aslına bakarsanız Popstarı izleyen ve ona mesaj atan seyirci kitlesi jobstar oluyor! "Aaaaaa ama ben izliyordum onu Serkül çok iyi 45345345 tan sms attım onun için" demeyin. Bana göre yanlış. Müzik artık sanattan çıkıp televizyon materyeli haline geldi. Ama Mtv diyeceksiniz ama o bambaşka! (O aşmış) Neyse olay şu rating toplayabilmek ve yurdum insanını nasıl kandırabilirim düşüncesiyle haraket eden prodüktörler bu sms tuzağını bulmuşlar. Eskiden bol reklam koyarlardı şimdi sms oldu reklama bile gerek kalmıyor sms in getirdiği kazançtan! Ya bu popstar olmaz yakışmıyor sanat dünyasına aykırı derken Akedemi Türkiye (Hala program amacını ve konusunu anlamış deilim) Türkstar, Bir yıldız doğuyor tarzı şeyler geldi. Sanat bu kadar basit bişiymi abi yapmayın ya? Popstarın bir programına zap yaparken rasgeldim amcam 89 90 yaşlarında yanında oksijen tüpüyle gezme seviyesine gelmiş. Çıkmış ibrahim tatlısesin karşısına (bide deniz seki ve huysuz virgin var) böle adeta ıkınıo sesi çıksın die. Babamda vardı yanımda yazık dedi nasıl insanlar ne şebek durumlara düşüo die! Şimdi yakında rockstar metalsıtar falanda çıkar emin olun. Ama sizsiz olun ne sms atın ne izleyin nede katılın. Aama ben şimdiden sölüorum eger olursa içinzden elbet katılınlar olcaktır. Aama şimdi ben harbiden iyiyim konservatuar mezunuyum günde 6 saat blah blah çalıyorum 10 senedir diyen varsa ve bir türlü bir yerlere gelememişse son çare yarışmaya girmektir zaten kendini belli eder ve kazanır! Bende paşalar gibi oturur helal olsun derim! (Sms atmam!)[signature][hline]Canbaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nihilprophet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 İş konservatuarla bitmez o kadar sene bişi olamamışsa o adam zaten yeteneksizdir her zaman dediğim gibi önemli olan iyi söylemek yada iyi çalmak deil .Asıl önemlisi yaratıcılık , türk milletinde de o yok bizde olsa olsa "üfleesene" derler kafayıda yedirtirler ........ Yok kardeşler ben dayanamıyorum bu tikky kültürüne .. sanırım bu tikky lik bulaşıcı yada insanların kanında var bu tarz mantar hayatı gidin pop dinleyin dinletin herkesi kendinize benzetin bazılarıda bu yaşamın pisliğine daYanamasın kendi kafasına sıksın.......[signature][hline]Elivent senthura suhr havelora Havelar eronis o ni'hra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 eeheuh JOBSTAR[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 canbaz saniyede 32 konu açma gibi bir özelligin kesfediyorum. hızlı giriş yaptın aileye =)[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 fake olabilirmi ama neden fake olsun demi[signature][hline]Dunya delikanli olsa yuvarlak olmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Eternal, 12 Eylül 2004 17:55 tarihinde demiş ki: canbaz saniyede 32 konu açma gibi bir özelligin kesfediyorum. hızlı giriş yaptın aileye =) Falla hızlı cıktı arkadas daha balonu patlamadı :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 yanlış anlaşılmasınBeer help ugly people have sex since 1862 [Bu mesaj Demon_of_Hell tarafından 12 Eylül 2004 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 muzikle alakasi yok konu disina atiyorum edi veya bonepart a birakiyorum.[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Beğenmiyorsan izleme istiyosan da nefret et ama niye böyle bi konu açma gereğini hissettin anlayamadım.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bu topicler sıkmaya başladı ama... sizsiz olun mesaj atmayın da ne demek ya?! sen söylemesen biz atıcaz sanki. kusura bakma ama canbaz o rating peşinde koşan prodüktörlerin bir benzerini yapıyosun bence.. sansasyonel topic açıp ilgi çekmeye çalışıyosun. ayrıca aramızdan kesin katılanlar olacağını nereden biliyosun? bi daha kimse adına konuşma lütfen[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bütün jüriyide gidip duygu sömürüsünden ağlıyanlarıda bayhan gibi kırolarıda cobstardan geçirmek lazım[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 star da bu yarışmaların futbollusu başladığında "aha işte yaptılar TOPSTAR'ı" demiştim. alahtan ismini değişik seçmişler ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Valeron, 12 Eylül 2004 19:16 tarihinde demiş ki: bence bu tip topicler acman en kisa sürede güle güle sana [signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar