Suark Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Geçen sene bu vakitler nepaldeydik, benim patron, asker arkadaşım Tuncay Kozan'ın planladığı saha, 1 hafta falan önce açılmış :) Sağolsun inşaat işlerinden sorumlu pakistanlı arkadaşta türk bayrağını alıp foto çektirmiş =). öle çok önemli bişe deilde, en yüksek saha bizim olm http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/227902_10150178472032935_717472934_6938780_6196126_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 mesleğinin BORULARI içermesi seni geriyor mu peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 :) ben tırmanamıorm bıde onlara :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 vay helal. ben bizim izmir toros'taki kulenin ilk platformuna cıktıgımda basım donuyor. o resimdeki elemanı tebrik ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 adamın duruşa bakın abi bi de ben normal duramam adam yarı yatar pozisyonda poz vermiş gz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Tebrikler. Nepal olayını kıskanmadım desem yalan olur. sahadan kasıt nedir? GSM şebekesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 tabiii baz istasyonu, hatta 3g var orda. sırf reklam için evereste 3g dikti adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Suark said: tabiii baz istasyonu, hatta 3g var orda. sırf reklam için evereste 3g dikti adamlar Hangi firma? zamanında gsm cilere yüksekte çalışma eğitimi vermiştik. Yıllar önce de bir çocuk geldi uzun saçlı falan (o zamanlar çok yaygın değildi) "abi ben iple inme çıkma öğrenmek istiyorum " dedi. bizde demek ki mağaracı olmak istiyor diye eğittik çocuğu. Sonra kayboldu. Aylar sonra tv de avrupanın bir şehrinde greenpeace çok yüksek bir kulede eylem yapıyor, iple sarkan bizim eğittiğimiz çocuk :). bu da böyle bir anı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ulan ben bunu maç fln yaptınız sanıyorum orada iki gündür yeni okudum gsm şeysi olduğunu grats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar