Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bu ne arkadaş, ilk oyunumu yaptım direkt 2 quiter 1 noob ile oyun oynamaya çalıştım. que süreside çok uzun, 10 dakkadır falan bekliyorum. böyle mi hep bu?
Mesaj tarihi:
aşırı rus var abi takımsız russuz oyuna denk gelmek veya ruslu oyundan zevk almak %5 şansla filan.
paticik kanalına girin de beraber oynayalım.
Mesaj tarihi:
türkiye kanalından partiler oluyor bazen orada ben support oynarım diyen tipler de support oynamayı meka ve hex kasmaktan ibaret sanıyorlar hakkaten ciddi support sorunu var.hani support oynamayı bırak initiate ve babysit olaylarından hiç haberleri bile yok.
Mesaj tarihi:
Yok abi arkadaşlar toplanıp 5 kişi oynamak şart. Carry varken bile wardlayıp kurye falan alıyorum ona rağmen kasıyorum ama çok fena troller var dk 10 0-10 falan. Ya aşırı nooblar yada takım oyununu sevmiyorlar ama moba oynuyorlar yada amaç sadece trollemek.
Mesaj tarihi:
Nasıl bir mmr sistemi var bilmiyorum ama Singsing 45+ dakka bekliyo saçma bi mmr'ı var, başka bir takım arkadaşı şu anda 70 dakkikadır maç bekliyo. Çok maç kazanmayın derim :)

70 dakkadır bekleyen arkadaşımın win lose u : 782-531
Mesaj tarihi:
Güzel bir sistemle daha kaliteli oyunlar kurulabilir. Sadece Win/Lose K/D değilde asist ward ortalaması vs vs baya komplex bişey yapmaları lazım. Gerekirse 10-15 dkda oyun bulsun sorun değil.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...