Magnum Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 ya bu ne arkadaş, ilk oyunumu yaptım direkt 2 quiter 1 noob ile oyun oynamaya çalıştım. que süreside çok uzun, 10 dakkadır falan bekliyorum. böyle mi hep bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 dün gece 5-10 dk sürüyodu oyun ayarlamak bi önceki gece 2-3 dk bende anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 2dk'ya buluyor maçları (daha fazla bölge seçin) leaver da çok nadir oluyor. noob'lar için yapacak bişi yok öğrenecek keratalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 brewmaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 son 15 oyun takımda 4 tane noobla oynadım, teşekkürler valve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 çok key dağıtıltı ve bu adamlar betanın başından beri oynayan adamlarla aynı oyunlara düşüyor.şu sıralar çok rezil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bi rus serveri acsalarda kurtulsak su izbelerden. zebil gibi ya koduklarım her oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Adam toplayıp girmek sinirlerin gerilmemesi için şart. 2 haftadır en az 3 kişi beraber giriyoruz. En azından kafayı yersek derdini paylaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 US Eastte çıkan her oyun kaliteli resmen hep konuşuyorlarda ama saatler ters olduundan bekleme süresi artabiliyor.Rus serverı şart!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 50k online var şuan. 30k rus sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 aşırı rus var abi takımsız russuz oyuna denk gelmek veya ruslu oyundan zevk almak %5 şansla filan. paticik kanalına girin de beraber oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 pub oyunlardaki picklerin guzideligi (4 melee carry) ve ward sikintisi had safhada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 türkiye kanalından partiler oluyor bazen orada ben support oynarım diyen tipler de support oynamayı meka ve hex kasmaktan ibaret sanıyorlar hakkaten ciddi support sorunu var.hani support oynamayı bırak initiate ve babysit olaylarından hiç haberleri bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Yok abi arkadaşlar toplanıp 5 kişi oynamak şart. Carry varken bile wardlayıp kurye falan alıyorum ona rağmen kasıyorum ama çok fena troller var dk 10 0-10 falan. Ya aşırı nooblar yada takım oyununu sevmiyorlar ama moba oynuyorlar yada amaç sadece trollemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 lolden gelen çok fazla korkunç kötü adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 1 haftadır lol oynuyorum, başta komikti ancak artık can sıkıcı olmaya başladı bu OMG NOOOB, I TROL LOL cu bebeler. bir keyim olsa da ben de gelsem dota 2 ye =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 artik eu serverlarinda oynamiycam, sevdigimin ruslari yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Nasıl bir mmr sistemi var bilmiyorum ama Singsing 45+ dakka bekliyo saçma bi mmr'ı var, başka bir takım arkadaşı şu anda 70 dakkikadır maç bekliyo. Çok maç kazanmayın derim :) 70 dakkadır bekleyen arkadaşımın win lose u : 782-531 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Sparkcaster said: lolden gelen çok fazla korkunç kötü adam var aynen direk belli ediyolar kendilerini ezilince chate ff spamliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bunlar iyi günleri oyun free olucak zaten. o zmn görürsünüz rusu lolcüyü fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 guzel bi rating sistemiyle problem cikmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 @zegna abi rus serveri açılsa bile eu gelir bunlar.gerçi tr serveri açılsa bende tr serverda oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 lolden gelen kabus kötü kitle lole dönse azalır bi miktar, ruslardan bağımsız çok kötü adamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Güzel bir sistemle daha kaliteli oyunlar kurulabilir. Sadece Win/Lose K/D değilde asist ward ortalaması vs vs baya komplex bişey yapmaları lazım. Gerekirse 10-15 dkda oyun bulsun sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 hondaki mmr gibi bi sistem yeter şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar