di Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Oyunu oynayasan sunu kesin izlemeli dediginiz gameplay'ler var midir acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 na'vi filan biseyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 starter guide felan oku, commentary olmadığı sürece izleyip öğrenmek zor olur bu saatten sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 aşırı rus var öyle böyle değil.her oyunu bozuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 di said: Oyunu oynayasan sunu kesin izlemeli dediginiz gameplay'ler var midir acep ? Pek gameplay değilde strategy guide'ler vardı eskiden dota için ben ilk zamanlar onları okurdum ama oyun o kadar esnektirki sen o guidelere göre gitmen bazen duvara çakmana sebep verebilir. Ama genelde kullanışlıdır. Olay; karşıdaki heroları tartıp + kendi heronu tartıp + o itemin takıma katkısını da tartıp o şekilde bir item build oluşturmaktır. Bu sebepten her itemi çok iyi bilmek şarttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bu heroların reccomended itemlarını kim yazıyo oraya ya ne kadar kötü bazı heroların tavsiye edilenleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 süper bir guide olmuş sldfjsldkfjsdlkf http://www.somethingawful.com/d/news/dota-guide-valve.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Ya bu parlaklık ayarını neden halletmiyorlar. Ekran kartı programından açıyorum oyun sonrası unutuyorum gözlerim bozuldu. Hero yaparken şunlarıda artık halletmeye başlamalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 oyle bi problem yok cunku asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Bende var parlaklık sıfırda. Yükseltiyorum onaylıyorum sonra yine aynı değişmiyor. Nasıl düzeltebilrim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 bende de bir sorun yok,senden kaynaklanıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 sniper efektleri cok fazla olmus, her ministunda ekran titremesi, korkutuyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Zeusun ultisi korkutuo asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Robert_Poche said: sniper efektleri cok fazla olmus, her ministunda ekran titremesi, korkutuyor be ekran titremesi kapatılabiliyor.zeus ulti de bildiğin titreme geliyor bana kalp krizi filan olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 bu toss ta beni atamamaları icin ayarı nerdendi beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 score ayarının oralarda var unit control ve help seçeneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 honda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yoo getirdiler dotaya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Dün gece yarısından beridir 10 dk dan aşağı oyun bulamıyor. Dün tt net saolsun leaver oldum diye 20 dk sürdüde bugun cezam geçti hala 10 dkdır bulamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Buddha said: Ya bu parlaklık ayarını neden halletmiyorlar. Ekran kartı programından açıyorum oyun sonrası unutuyorum gözlerim bozuldu. Hero yaparken şunlarıda artık halletmeye başlamalılar. C:Program Files (x86)Steamsteamappscommondota 2 betadotacfg "video" diye txt dosyası var orda; "setting.mat_monitorgamma" "2.600000" su satırdaki 2.6 yı ne kadar düsürürsen o kadar açıyor rengi 2.2 onermisler ama bana yetmemisti daha düsüge aldım ben deneme yanılmayla bakacan iste bide onun üstündeki "setting.mat_vsync" "0" daki 0 i bir 1 yap diyolar ama denemedim ben "config" { "VendorID" "4318" "DeviceID" "4224" "setting.fullscreen" "1" "setting.nowindowborder" "0" "setting.aspectratiomode" "1" "setting.mat_vsync" "0" "setting.mat_monitorgamma" "2.600000" ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Çok saol ya her oyunda düzeltmekten baymıştım. setting.mat_vsync kısmıda zaten bende 1miş. Teşekkürler =) Bu arada ben 1700.. yaptım anca oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 baltaya aganim çogiyi oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 kut kut indiryosun kafaya 6 saniyede bir :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 son 2-3 gündür çok kötü ya leaver (daha doğrusu afk olanlardan. salaklar afk olunca leaver olduklarından haberdar değiller sanırım) den geçilmiyor son 10 ounumda filan 1 kere leaver olmadı o kadar kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 leaver olmanın çok bi sıkıntısı yokki, 1 gün leaver que'dasın oyun için daha fazla bekliyosun okadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar