Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 çok nadiren carry oynarım agi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Sparkcaster said: baby sitter çok salak bir konsept, kusura bakma kimse için bütün oyun sıkılamam bu arada firebat ne kadar op miş, kimse niye almıyosa lol Oyunun ararken şöyle bir seçenekte olsa ya. Kim ne kafadaysa ona göre adamlarla oynar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Sparkcaster said: baby sitter çok salak bir konsept, kusura bakma kimse için bütün oyun sıkılamam bu arada firebat ne kadar op miş, kimse niye almıyosa lol yani olabilir sen sıkılıyor olabilirsin ama gidip babysitter alıp rakibi harraslamadan,last hit yapmaya kasıp bi de üstüne yapamayıp creepleri mundar etmenin bir mantığı yok.ayrıca bütün oyun niye sıkılıyorsun bi dazzle maiden filan gayet eğlenceli late game bile işlevi olan herolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Sparkcaster said: baby sitter çok salak bir konsept, kusura bakma kimse için bütün oyun sıkılamam bu arada firebat ne kadar op miş, kimse niye almıyosa loliste rus mantıgı. cm alsam bile last hite girerim yanımdaki carry e karısmam eger kasamazsa da zaten kendi sucu. sonra niye kaybettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 last hit verilmez alınır, dün bitane slardar zırlıyodu, bıraktım last hitleri gitti pt yaptı http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/228/797/3125980+_a7f31f4f746e5dd41d631c2797f99a7b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 5 tane heal pot alıyorsun bakıyorsun adam mı item mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 önümde ki creepi çalana da sinir oluyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 doğal seleksiyon gerçekse ruslar ve fransızlar neden var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 dogal seleksiyon oyun oynama yetisine bagli olmadigindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 adamlar oyun oynama dışında da kötü ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 şu ruslarla uğraşmak yerine beraber oynasak filan ? 5 kişi çıkmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Bizim takım brod alırsa quit atıcam bundan sonra. Ağın içinde bekliyorlar mal mal. Ve tek bir lanede sadece creep kesiolar. Şuana kadar brod alana kimsede şaşmadı bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 ya ben cumartesi aldım oyunu da bi denedim, hiç alışamadım hon'dan sonra :) hold'un heroyu kıpırdatmadan tutması bile yok, sonra shopu açma kısayolu da yok galiba? Bunlar kesin sorulmuştur da şimdi 250 sayfayı tarayacak gücüm yok, genel bi özet geçerseniz hayrına yanınızda support bile takılırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 shop'un kısayolunu settings'ten ayarlayababiliosun. hold tuşu h ama hold'dayken yakındakilere vurmaya devam ediyor, settings'ten istiyorsan auto attack'i kapatabilirsin bunu engellemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 tmm o zaman, bugün settings bölümüne bi dalıp tekrar deniyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 arkadaşım attı gift. indiriyorum şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 random cok dengesiz ya. bi gelio guzel takim, bi gelio first timers. bide key gitmis bu adamlara dota`nin d sini bilmiolar resmen. zaten her oyunda en az 2 noob otesi garanti. gidio creeplere oluo falan tipler :D nese ben oynuorum her gun, steam id: luciferia666 eklesin adam arayanlar. oynariz beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Bu arada bende mesela parlaklık ayarlanmıyor oyundan. Oyun çok karantıklı ekran kartından aydınlatıyorum oyuna girince. Sizdede karanlıksa aydınlatın çünkü grafikler çok kötü gibi duruyor öyle bişey anaşılmıyor. Aydınlatınca garifiklerin ne kadar güzel olduğunu anlıyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Buddha said: Bende silecem birazdan. Öyle tek sefer 30$ değil sıfırlama olayı var. Sıfırlamazsan full sinir bozucu insanlar. Dota'ya ruslar yine gelirde. Dota oynayacak adam yıllarca oynamış kişiler çoğunlukta olur. Hon tuttorialdan öğrenip oynayan cok adam var. Ve full kdr için oynuyorlar. Full KS. Dota nedir bilmeyen adamalr hep böle. Dota'dan geçenler KS olayına falan daha dikkat ediyorlar. Adama bir daha KS yaparsan quitlicem diyorum adam bye diyor. Yani ne kadar pislik adam varsa toplanmış. 10 oyunun 9u böyle. Dota 2 en fazla 10 oyunun 3ü falan böyle olur tahminimce. Hon KDR olayını çok ön plana çıkardı herkes kdr kasıyor. O yüzden takım oyunu diye bişey yok. Sinir bozucu bir hal almış durumda 10 oyundan 9u. Oynanayacağın her MobA'nın aynı olucağına garanti ederim. Sorun oyunlarda değil, insanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 steamgifts dota 2 keyi dolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Sawer said: Buddha said: Bende silecem birazdan. Öyle tek sefer 30$ değil sıfırlama olayı var. Sıfırlamazsan full sinir bozucu insanlar. Dota'ya ruslar yine gelirde. Dota oynayacak adam yıllarca oynamış kişiler çoğunlukta olur. Hon tuttorialdan öğrenip oynayan cok adam var. Ve full kdr için oynuyorlar. Full KS. Dota nedir bilmeyen adamalr hep böle. Dota'dan geçenler KS olayına falan daha dikkat ediyorlar. Adama bir daha KS yaparsan quitlicem diyorum adam bye diyor. Yani ne kadar pislik adam varsa toplanmış. 10 oyunun 9u böyle. Dota 2 en fazla 10 oyunun 3ü falan böyle olur tahminimce. Hon KDR olayını çok ön plana çıkardı herkes kdr kasıyor. O yüzden takım oyunu diye bişey yok. Sinir bozucu bir hal almış durumda 10 oyundan 9u. Oynanayacağın her MobA'nın aynı olucağına garanti ederim. Sorun oyunlarda değil, insanlarda. aynen insanlardan kaynaklanıyor,dota 2'de 150 oyun filan oynadım 3-5 oyun dışında sorun olmadı. hon'da mesela takım hakkında bi fikir ortaya koyup 'stfu .7kd retard' diye azarlanan bir sürü adam gördüm.e böyle olunca insanları ks'ye itiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 millet çok kötü ya. sanırım beta diye ladder filan yok oyunda şuan ama aslında koysalar, hem kötüler oyundan soğumaz, hem de millet daha eğlenceli oyunlar oynar, feeder sayısı azalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 lolden felan çok adam var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Belli bir rating sistemi var şu anda ama bakamıyoruz, bi süre önce console üzerinden bakabiliyorduk ama kapadılar. Tam olarak nasıl işliyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar