Buddha Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Her oyun en az 2-3 rus oluyor takımda enteresan tum keyler ruslara gitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 aynen feci rus kaynıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Keylerin ruslara gitmesinden ziyade olay pro takımlar ve tunurva adminlerine bakıyo. Icefrog pro playerlara ve turnuva adminlerine neredeyse sınırsız adet invite veriyo her istediklerinde. Starladder sitesinin casterı V1lat diye bi eleman var daha önce D2SC LAN tunurvasında ekmek gibi dağıtmıştı 2 giftli inviteları ve bildiğim kadarıyla CIS communitysi içinde baya dağıtıyorlar Navii,m5,dts ve darer takımları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Demek onlarda ruslara satıyor keyleri. Her maç 2 takımda da en az 2 rus oluyor. 10 adamdan 4ü rus oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catang Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 2003'den beri steam kullanıyorum survey fln hepsine katıldık. Hala her allahın günü mail bekliyorum. Para ile key satan fırsatçı liselilere para kaptırmak istemiyorum ama mecbur bırakıyor bu valve. En son duvarlarına çişimi yaptım kaçtım. Artık key yollamazlarsa gidip ruslardan 10 $ a falan key alıciğim. Hay beta keyine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Sparkcaster said: abi shadow demon ne saçmaymış, shadow demon ve obsidianı herhangi bir lanede durdurabilecek kuvvet var mı obsi pek sorun degil range i dusuk te, shadow demon verdikce veriyor poisonu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 sd ne yapiyo anlamadan pat diye oluyorum lan, tam boyle kactim kurtuldum derken BAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 stacklio işte poisonları, ondan sonra biraz haras filan patlatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 kendin atinca kafada cikiyo iyi oluyo da, yiyince cikmiyo galiba kafada, alta bakmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 bu dota 2 test ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Test işte yenilikler ilk orda test ediliyor isteyen orda oynayıp bugları vs report edip yardımcı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 betanın betasını yapmış adamlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Sparkcaster said: abi shadow demon ne saçmaymış, shadow demon ve obsidianı herhangi bir lanede durdurabilecek kuvvet var mı stick al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 ahmedinejad said: betanın betasını yapmış adamlar yani Sanırım düzenli güncellemeler önce Test kısmına yükleniyor. Orda test ediliyor sonra normal oyuna yükleniyor bir problem yoksa varsa onarda düzeltilip oraya ekleniyor. Oyun çıktığında da test kısmı olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 shadowun poisonu acayip noob skilli ama o soul catcher ve disruption gördüğüm en süper skillerden biri. hele ki soul catcher latede öyle bir iş görüyor ki.. bir de o demonic purge tam anlamıyla anti omni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 lycan gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ve dota 1 de ki gibi imba. bkb + basher. bitti oyun o derece, bi tur aldım eski tarz once basher filan cıktım dota 1 de ki gibi, 14 -1, bkb cıktından sonra 30 a 2 filan bitti oyun. fazla imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Ben de aldım chen bizim orman da dark seer onların kendi ormanında mındar ettiler beni. easy camp e ward koydular filan. sonra zaten. Stack oldukları ve benim instapickim yüzünden oyunu bana mındar etmek için oynadıklarını kabul ettiler : D lakin adamlardan biri düşünce ve oyun safe to leave olunca /facepalm eşliğinde disc. oluyorlardı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Hala lycan oynamamış adamlar var. Öğrenmek için seçiolar yeniliyoruz paso. Lycan kimdeyse yeniliyor. Tam tersi olması gerekirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 balanarın aganimli ultisi ne kadar op ya <3 heralde oyundaki en op olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Aganim işliyormuydu ultisine? Ne yapıo süreyimi uzatıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 unobstructed night vision Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Buddha said: Hala lycan oynamamış adamlar var. Öğrenmek için seçiolar yeniliyoruz paso. Lycan kimdeyse yeniliyor. Tam tersi olması gerekirken. aynen her oyun insta pick direk,yeni hero mantığı işte geçen hafta da demon hunter mı neydi onu alıyorlardı. oynayan da fena oynuyor,bkb+basher çıkaran tokatlıyor. bi de heralde puan sisteminin olmayışıyla alakalı olabilir ama hon'da bile bu kadar salak pickler yapılmıyor.herkes carry wannabe,ward alma alışkanlığı/support/babysitter filan hiç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 baby sitter çok salak bir konsept, kusura bakma kimse için bütün oyun sıkılamam bu arada firebat ne kadar op miş, kimse niye almıyosa lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Sparkcaster said: baby sitter çok salak bir konsept, kusura bakma kimse için bütün oyun sıkılamam bu arada firebat ne kadar op miş, kimse niye almıyosa lol Evet bütün oyun ezilerek sıkılmak, kalite babysitter oynayıp ezerek yenmekten çok daha az sıkıcı çünkü... Go pick gondar-bone-riki ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar