Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Keylerin ruslara gitmesinden ziyade olay pro takımlar ve tunurva adminlerine bakıyo. Icefrog pro playerlara ve turnuva adminlerine neredeyse sınırsız adet invite veriyo her istediklerinde. Starladder sitesinin casterı V1lat diye bi eleman var daha önce D2SC LAN tunurvasında ekmek gibi dağıtmıştı 2 giftli inviteları ve bildiğim kadarıyla CIS communitysi içinde baya dağıtıyorlar Navii,m5,dts ve darer takımları.
Sosyal ağlarda paylaş

2003'den beri steam kullanıyorum survey fln hepsine katıldık. Hala her allahın günü mail bekliyorum. Para ile key satan fırsatçı liselilere para kaptırmak istemiyorum ama mecbur bırakıyor bu valve. En son duvarlarına çişimi yaptım kaçtım. Artık key yollamazlarsa gidip ruslardan 10 $ a falan key alıciğim. Hay beta keyine...
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

betanın betasını yapmış adamlar yani

Sanırım düzenli güncellemeler önce Test kısmına yükleniyor. Orda test ediliyor sonra normal oyuna yükleniyor bir problem yoksa varsa onarda düzeltilip oraya ekleniyor. Oyun çıktığında da test kısmı olacak sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de aldım chen bizim orman da dark seer onların kendi ormanında mındar ettiler beni. easy camp e ward koydular filan. sonra zaten. Stack oldukları ve benim instapickim yüzünden oyunu bana mındar etmek için oynadıklarını kabul ettiler : D
lakin adamlardan biri düşünce ve oyun safe to leave olunca /facepalm eşliğinde disc. oluyorlardı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Hala lycan oynamamış adamlar var. Öğrenmek için seçiolar yeniliyoruz paso. Lycan kimdeyse yeniliyor. Tam tersi olması gerekirken.

aynen her oyun insta pick direk,yeni hero mantığı işte geçen hafta da demon hunter mı neydi onu alıyorlardı.

oynayan da fena oynuyor,bkb+basher çıkaran tokatlıyor.

bi de heralde puan sisteminin olmayışıyla alakalı olabilir ama hon'da bile bu kadar salak pickler yapılmıyor.herkes carry wannabe,ward alma alışkanlığı/support/babysitter filan hiç yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...