Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fizban said:

shop'a alışırım belki de, daha fazla zoom out yapabilmeliyiz. bu arada bildiğim 2-3 hero vardı, onları portlamışlar. bana yeter fsds.

sanırım wc3 dotadan %10 daha zoomluymuş oyun. ince ayar yapıcaz diyorlardı
Mesaj tarihi:
Steam'de elimde gift olarak aldığım bir kaç oyun varda. Onlarla şansımı deneyim trade etmek için. Siz nereden aldınız key'leri, ya da hangi forumlarda trade başlığı açtınız bulmak için ?

Yardım edin, yeter artık, damarlarım çatlıyor....
Mesaj tarihi:
Open beta büyük ihtimal Eylülden önce gelmez,2. international turnuvasıyla birlikte açarlar gibime geliyo. Release i Q4 2012 veya Q1 2013 olarak görüyorum. Hala birdolu eksik var ve hero ekleme hızı şu an için yavaş.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

watch etmek?

oyun varsa sende, yukarıda watch game tabı var
yoksa - oyunlar spectate girebilecegin bir menü yapmışlar. cs ve tf2 deki stv işte.
Mesaj tarihi:
Adamın biri eklemiş steamden invite için 60 dolarlık oyun istedi. Dalgamı geçiyosun dedim sonra 70 dolarlık oyun istedi :D Arkadaşlar 15-20 dolara alıyor dedim sonra 20 dolarlık oyun istedi. Uyuz oldum beklicem open betayı yada belki bir ihtimal şansa key gelir.
Mesaj tarihi:
Çok eksigi var oyunun yada alısmak zaman alacak. Yavaslık konusunda problem yok resimlerde graikler sade gorunuyordu baya karısık grafikler. Kamera daha genis alanı görmeli.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...