Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi Playoff

Hotdog

Öne çıkan mesajlar

Biliyorum da bu kadarmi yani ekol olmak için gereken, 20 sene istikrar falan olsaydı, avrupada başarılı olup kupa alsalardı efes gibi tamam da, efes e kafa tutmakla bence ekol olunmamalı.

Nasaşspor u satin aldilar 93 de, 2006 da fb ile birlestiler, ya baskasi ile birleşeceklerdi yada kapanacakti, 13 senede satin alma ile kurulan bir takimin ekol olmasina laf yok ama son 5 sezonda 4 sampiyonluk yasayan fb ulkerin var , ikiside ekol degil su an.

Yapmayın etmeyin,

Günaydın muhterem btw.
Sosyal ağlarda paylaş

bize pet sise attiniz, bizimkiler cok usluydu diyenler vardi.
mac biter bitmez reklama gidince kapadim ve gorememistim ama sinan erdemdeki mac sonu;

said:
Basketbol Disiplin Kurulu, 14 Haziran'da oynanan maçta taraftarın sahaya, rakip takım sporcularına ve yöneticilerine yabancı madde atması nedeniyle Fenerbahçe Kulübü Erkek Basketbol Şubesi'ne toplamda 22 bin lira para cezası verdi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/157/fenerbahceulkerntvspor_010R9.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Ben maçtaydım, gelince de TV'ye bakmadım, kavga gürültü çıksa zaten duyardık diye yok sanmışım. Fakat ne güzel çarpıtmışsın da işine geldiği gibi özetlemişsin abi gene, vallahi saygı duymadan edemedim eheh. Her c/p ettiğin şeyi internette bir araştırmak lazım kolpa mı, ne kadarı kolpa falan diye.

Tezahürat ve hoparlörlerden mikrofon destekli tezahürat gibi ek sebeplerden toplam verilen cezayı yazmışsın, sahaya atılanlar için 4 bin TL ceza verilmiş ki siz ilk kazandığınız maçta bile bu konuyla ilgili 5 bin TL ceza almıştınız, bilmem haberin var mı veya koşa koşa gelip buraya onu da yazdın mı.

Neyse sonuçta olmamış bir olay üzerinden konuşmak çok anlamlı değil artık, tıpkı "ama 3 sene önce böyle yapmıştınız siz de" demek gibi. Sonuç olarak ortada kazandığınız maçta bile bizim takıma saldırmanız, kupa törenini 80 dakika geciktirmeniz, kendi başkanınızı konuşturmamanız gibi 2 günlük gerçekler var, hem de şampiyon olamayacağınız 500 gün önceden bilinirken. Gün gelir biz de sınanırız elbet, bizim taraftar hata yaparsa en azından özür dilemeyi biliriz :p
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Baggio said:

mokoko said:

yahu ilk deplasmanda kazandığımız maçta bile bişiler attınız. sizin deplasmanda kazandığınız maçta var mıydı atılan bişi?

Cevap yok tabii ki eheh, tüm cevaplar Efes finalinden. Demek ki bizde bir şeyler gelişmiş, siz iki adım öteye gidememişsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=TR4R2T1iI4E&feature=player_embedded
:(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...