Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Abi görüyorum resimlerde, videolarda herkes macro kullanıyor. Ben de burada 50 tane skille cebelleşiyorum :) Örnek bir macro(kod dizilimi falan nasıl olacak) ve basit kodları yazabilecek var mı? teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 banlanmayak la boşa editi :) yasak bileae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 #show ability use ability cast ability Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 @Esnaf oyunun kendisinde olan macro abi bu :) @RRa buralara süre falan yazmak gerekiyor mu. skillin cast süresi falan. mesela örnek bir macro yazabilirmisin herhangi bir class, skill için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 rifteki makro şu şekilde abilityleri alt alta yazarsın, tuşa her bastığında en üstten en alta kadar otomatik basar. fakat burada dikkat etmen gereken husus en baştaki abilityler her zaman cooldownlu olsun, en sona ise 1 tane instant ability koyabilirsin #show Summon: Skeletal Zealot cast Exhume cast Summon: Skeletal Zealot büyükten küçüğe doğru cdlerine göre siralarsan o tuşu spamladığında hangisi müsaitse o devreye girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Şimdi mesela paladin'in buff için şöyle macro yazdım; #show Aegis of Vitality cast Shield of the Chosen cast Aegis of Vitality macroyu ilk kullanmamla Aegis of Vitality basılıyor fakat Shield of the Chosen basılmıyor. Macro'yu 2-3 kez kullanınca anca geliyor Shield of the Chosen buffı. edit: art arda denediğimden cd'ye takılmışım tamam :) Fakat şu sorun var yine, Shield of the Chosen'i basıyor fakat Aegis of Vitality'i basmıyor. CD'da olmamasına rağmen. İki kez tıklamam gerekiyor macro ikonuna. bir ekleme daha: macroya daha fazla skill ekledim fakat sadece Shield of the Chosen ve Aegis of Vitality'i kullanıyor. o da bir basmayla değil, iki kez basmayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 abilitylerin cdlerini söylersen daha çok yardımcı olabilirim ama tuşu evet spamlaman gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 #show Aegis of Vitality cast Shield of the Chosen cast Aegis of Vitality u ele alalım. ilk bastığında Shield of the Chosen u aktif eder. ikinci bastığında cooldownuna takılmazsa, tekrar aktif yani deaktif eder (sustained diye hatırlıyorum). ancak global cd ile Shield of the Chosen in cd arasında basarsan bi daha Aegis of Vitality yi kullanabilirsin. macroları ben şöyle kullanıyorum cast Reaction Skill cast Cd li Skill cast cd siz skill makrolar her zaman ilk yazdığını yapmaya çalışır. sırayla yapmaz. yani her zaman kullanılabilir bir skilli başa yazarsan, alta yazdıklarının hiç bir manası kalmaz. üstteki makroda müsaitse reactionu kullanıyor, atıyorum karşı taraf dodge lıyınca açılan bi ability mesela. ha kullanamıyorsa bu sefer ikinicisini deniyor, o da cooldownlu. müsaitse onu kullanıyor, değilse 3. ye geçiyor. tekrar bastığımda eğer reaction tekrar kullanılabilir hale geldiyse onu kullanıyor. ama değilse 2. deniyor. e o da cooldown da, o zaman 3. ye geçiyor yine. ilk iki skill kullanılabilir değilse 3. yü kullanıyor kısacası. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 @RRa Bufflar için macro yapmak imkansız o zaman? CD yok gibi birşey de. Neyse uğraşayım biraz hallederim inşallah :) @felfecir Bigiler için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Bufflar için G15 klavye ile yada bir makro programı ile yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 rica ederim. yok ben zaten spam skiller için kullanıyorum, bufflarda direk clickfest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 macrolar herseyi yaptırmıyor ama ufak tefek islere yarıyor, mesela spam skill inin basına reaktive abilityleri koyarsan (hede critlerse aculan skill vs) ve genel olarak CD li ve spamledigin skilleri cd/onemine gore dizersen bayaa rahatlatıyor, benim tank warrior da bi ara 6-7 skill vardı tek macroda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar