Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sony vaio yardim

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

bir arkada$imdan aldigim sevindirici bir haber uzerine sony vaio almaya karar verdim (sony store nakit odemede uber indirim yapiyormu$) hal boyleyken oydu buydu diyecegime performans serisinden iyi modellerden birini almaya karar verdim. yamulmuyorsam f serisi performansti ama $imdi modellerde abul subuk bi$eyler var blu-ray falan onemli degil mesela benim icin. tutupta dvd izlemem yani burda. onemli olan hizili makine olsun, yeni oyunlari oynayabileyim, photoshop coreldraw freehand cali$tirsin ne bilim ekrani kucuk olmasin. ha birde olmu$ken usb 3.0 olsun bari =)
sony vaio VPCF13L8E/H modelini du$unuyorum ben ama sizinde bir fikrinizi alayim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız asus o tarz pclerine FULL HD diye etiketlerini yapıştırıp yansımasız ekran yapamıyor.Bu da ışıklı ortamlarda haggaden igrenc bi goruntu olusturuyor.F serisi Z8E/BI kullanıyorum ben de.Cidden arkadasların laptoplarını kullandıgımda falan irkiliyorum.VAIO nun ekranları bambaska.Ki alacagın modelde buyuk ihtimal vaio premium display var ki aşık olacaksın bu ekrana.PC genel itibariyle iyi güzel hoş süper ama fan sesi biraz fazla.Beni irdelemez müzik açarım np diyosan sorun yok ama sessiz takılıcam diyosan yok öyle bi dünya.
Teşekkürler iyi forumlar dsgfsa
Sosyal ağlarda paylaş

O vaio'nun ekran kartı pek iyi değil yalnız. Hatta mümkün mertebe nvidia ekran kartı tercih etmeyin laptoplarda.

Ben çok pişmanım, t&l'siz ekran kartı var canavar gibi alette, oynadığım oyunlardan hiç keyif alamıyorum.

Esh'in linklediği laptop güzel tabii ama sen indirimle kaça alacaksın bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...