arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Senaryo şahane, yönetmen ve aksiyon patlak. Zaten senaristi yönetmen yapmışlar. Bourne olmadan Bourne filmi daha iyi yazılamazdı. Yeniyle eskiyi çok iyi bağladı, üzerine trilojilik malzeme çıkardı. Devamını yapmazlar (çünkü film tutmadı) ama yaparlarsa çok sağlam olma şansı var. Özellikle daha fazla ve kaliteli aksiyon olursa, görüntü yönetimi adam edilirse, kimse tutamaz. Motorsiklet sahnesi gereksiz uzun ve kötüydü. Jeremy Renner + Rachel Weisz'ın karakterler orjinal ikiliden iyi. Norton bu filmde pek kendini gösteremedi ama karakterin daha zorlu bir düşman olacağı kesin. Bu arada ilk üçlemeyi izlemiş olmayı bırakın eğer orada olan biteni tamamen hatırlamıyorsanız izlemeyin bile. Yoksa ilk 50 dakika ne oluyor ne bitiyor anlamazsınız. Ana karakterler farklı ama tam bir devam filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 3. filmle çok iyi entegre film işte. Ama yarıdan itibaren sürünüyor film. Bir kere bir son yok, ne oldu CIA cephesinde bilmiyorsun. Bence Renner, Damon'un tırnağı bile değil bu filmde. Bourne'u Bourne yapan karakteristiklerden yoksun. Cliwe Owen'a, Carl Urban'a falan bak, Renner'a bak. Kesinlikle ama kesinlikle Bourne değil bu film. Sırf bu yüzden. Dediğin gibi senaryonun "başlangıcı" haric herşeyiyle yanlış ve kötü bir film. O yüzden tutmadı zaten. Ama stüdyo yeşil ışık verdi devam filmine. Belki adam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 yazık olmus ya ilk 3 ten aldığım keyfin cücüğü kadar keyif vermedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 fragmanı hatalı yapılan bir film proje olarak bitmiştir benim gözümde. propeller bir uçaktan jet turbine sesi getirmek; "hilkat mode on" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 iyi olabilirdi. asyalı ajan ortaya çıkınca klişeye döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 GwindonSurion said: bourne'un sonunda noluyordu ya unuttum biri öm atsın ya şu seriyi ultimatumdan identiyye doğru izleyeyim dedim önce de legacyi izledim her şeyi tersten görüyorum beynim karıştı bir kere gazetecinin vurulmasıyla pamin dosyaları göndermesi bourne nun merkez basması zaman çizelgesini büküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 niye tersten izliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 daha cool olur dedim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 2-1-4-3 diye izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Kızmayın ama film kötü be. Baya sıkıldık izlerken. Geçiş dönemini güzel ayarlamışlar da olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 başroldeki eleman batuhan karadeniz'e benzemiyo mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar