Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Bourne Legacy (2012)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Senaryo şahane, yönetmen ve aksiyon patlak. Zaten senaristi yönetmen yapmışlar. Bourne olmadan Bourne filmi daha iyi yazılamazdı. Yeniyle eskiyi çok iyi bağladı, üzerine trilojilik malzeme çıkardı. Devamını yapmazlar (çünkü film tutmadı) ama yaparlarsa çok sağlam olma şansı var. Özellikle daha fazla ve kaliteli aksiyon olursa, görüntü yönetimi adam edilirse, kimse tutamaz.

Motorsiklet sahnesi gereksiz uzun ve kötüydü. Jeremy Renner + Rachel Weisz'ın karakterler orjinal ikiliden iyi. Norton bu filmde pek kendini gösteremedi ama karakterin daha zorlu bir düşman olacağı kesin.

Bu arada ilk üçlemeyi izlemiş olmayı bırakın eğer orada olan biteni tamamen hatırlamıyorsanız izlemeyin bile. Yoksa ilk 50 dakika ne oluyor ne bitiyor anlamazsınız. Ana karakterler farklı ama tam bir devam filmi.
Sosyal ağlarda paylaş

3. filmle çok iyi entegre film işte. Ama yarıdan itibaren sürünüyor film. Bir kere bir son yok, ne oldu CIA cephesinde bilmiyorsun.

Bence Renner, Damon'un tırnağı bile değil bu filmde. Bourne'u Bourne yapan karakteristiklerden yoksun. Cliwe Owen'a, Carl Urban'a falan bak, Renner'a bak. Kesinlikle ama kesinlikle Bourne değil bu film. Sırf bu yüzden.

Dediğin gibi senaryonun "başlangıcı" haric herşeyiyle yanlış ve kötü bir film. O yüzden tutmadı zaten.

Ama stüdyo yeşil ışık verdi devam filmine. Belki adam ederler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
GwindonSurion said:

bourne'un sonunda noluyordu ya unuttum biri öm atsın

ya şu seriyi ultimatumdan identiyye doğru izleyeyim dedim
önce de legacyi izledim
her şeyi tersten görüyorum
beynim karıştı

bir kere gazetecinin vurulmasıyla
pamin dosyaları göndermesi
bourne nun merkez basması

zaman çizelgesini büküyor