Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google calendar sms notification

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bunu aktive ettim, süfer bir şey. Online calendar da olan hadiseleri google abi sms atıyor. Ama bunun bir ücreti var mı yok mu çözemedim.

Diyor ki;

Cost of SMS notifications Share Print
Google Calendar is a free product and Google doesn't charge you to receive notifications. Please keep in mind that if you're in the US or Canada, your mobile service provider's standard rate for receiving text messages may apply.

If you have any questions about the rate, please contact your service provider for more information.
Mesaj tarihi:
huun said:

abd ve kanada'da standart diğerlerinde daha fazla ücret demek istemiş de olabilirler.

yoo gayet de ücretsizmiş. aksine abd veya kanada'da olanlar için bi ücret talep etme durumu var. öyle yazıyo.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

abi android telefonun varsa google calendar zaten seni uyarıyor.

ne sms'i...

so '90s

veri transferi, 3g/edge kullanımı. sonuc olarak para harcamıs oluyorsun bunun icin. mesaj gelince beles oluyo.
Mesaj tarihi:

gittiğim yerde wifi'dan alıyor.

PROBLEM?

işin daha kötü tarafı jorte sağolsun bütün işlerimi jorte üstünden hallediyorum. bi nevi pc telefondan güncellenmiş oluyor. telefon diğer yerlerden değil.

tel paso güncel.

jorte, elim ayağım yahu.

Mesaj tarihi:
Abi telefonum bu

http://www.letsgomobile.org/images/news/nokia/nokia-e63.jpg

ne androidi ALLASEN. Biraz önce ayfon falan bakıyodum, sonra 2 ay sonra askere gidicem yazık lan dedim vazgeçtim :/ Bunu kullanıcaz artık askere kadar. o zaman sms iyidir.
Mesaj tarihi:
toggie said:

herkes senin gittigin yere gitmiyor :)

yazık onlara

android telefonları yok
wifi olan yerlere gitmiyorlar.

ne diye yaşıyorlar lan!
köprüden atlasınlar diyeceğim, "köprü yok" diyecekler şimdi de.

reziller. yıkılın karşımdan! rezil herifler!
Mesaj tarihi:
abi o calendar ve özellikle widget olaylarında android ios'un önünde o kadar ileride ki baktığınızda ufukta bir nokta olarak dahi göremezsiniz.

bu arada bu niye burada? şimdi farkettim burada olduğunu. mobil cihazlara alayım ben bunu.
  • Yeni Oluştur...