sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Bunu aktive ettim, süfer bir şey. Online calendar da olan hadiseleri google abi sms atıyor. Ama bunun bir ücreti var mı yok mu çözemedim. Diyor ki; Cost of SMS notifications Share Print Google Calendar is a free product and Google doesn't charge you to receive notifications. Please keep in mind that if you're in the US or Canada, your mobile service provider's standard rate for receiving text messages may apply. If you have any questions about the rate, please contact your service provider for more information. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 abd ve kanada'da standart diğerlerinde daha fazla ücret demek istemiş de olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 işte ondan kıllandım, en iyisi iptal edeyim ben madem kullanan da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 huun said: abd ve kanada'da standart diğerlerinde daha fazla ücret demek istemiş de olabilirler. yoo gayet de ücretsizmiş. aksine abd veya kanada'da olanlar için bi ücret talep etme durumu var. öyle yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Receiving text diyor. Amerika da mesaj alinca da sizden para gittigi icin orda parali olabilirmis ama turkiye de mrsaj almak turkiye de ucretsiz oldugu icin sorun yok (tu) aynen devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 abi android telefonun varsa google calendar zaten seni uyarıyor. ne sms'i... so '90s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 android yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 BU DEVİRDE Mİ!?!?!?!? ::o dert etmeyin yakında o da olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 dasaaa said: abi android telefonun varsa google calendar zaten seni uyarıyor. ne sms'i... so '90s veri transferi, 3g/edge kullanımı. sonuc olarak para harcamıs oluyorsun bunun icin. mesaj gelince beles oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 gittiğim yerde wifi'dan alıyor.PROBLEM? işin daha kötü tarafı jorte sağolsun bütün işlerimi jorte üstünden hallediyorum. bi nevi pc telefondan güncellenmiş oluyor. telefon diğer yerlerden değil. tel paso güncel. jorte, elim ayağım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 herkes senin gittigin yere gitmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Abi telefonum bu http://www.letsgomobile.org/images/news/nokia/nokia-e63.jpg ne androidi ALLASEN. Biraz önce ayfon falan bakıyodum, sonra 2 ay sonra askere gidicem yazık lan dedim vazgeçtim :/ Bunu kullanıcaz artık askere kadar. o zaman sms iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Askerden gelince iphone 5 alirsin 6 da olabilir asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 toggie said: herkes senin gittigin yere gitmiyor :) yazık onlara android telefonları yok wifi olan yerlere gitmiyorlar. ne diye yaşıyorlar lan! köprüden atlasınlar diyeceğim, "köprü yok" diyecekler şimdi de. reziller. yıkılın karşımdan! rezil herifler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 iphone calender ftw. otomatik senkronize oluyor google'la. uyarılar beleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 abi o calendar ve özellikle widget olaylarında android ios'un önünde o kadar ileride ki baktığınızda ufukta bir nokta olarak dahi göremezsiniz. bu arada bu niye burada? şimdi farkettim burada olduğunu. mobil cihazlara alayım ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 android telefon insanın kendine yakışır muasır medeniyetler seviyesinde mobil ihtiyaçlarını karşılamasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar