Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Armor bulma sorunsalı

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Lancelot'da oynuyorum,acayip armor sıkıntısı yaşıyorum. Guildde armor yapan adam bulamıyorum,vendorlardan da bulamıyorum :( Level 31 Sylvan Animist için nereden armo bulabileceğimi bilen varmı?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda /who armorcraft veya /who legendary cek. Ben ne zaman ceksem oynarken bi tane leg AC mutlaka cikiyodu.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 10 Eylül 2004 20:37 tarihinde demiş ki:
df, emerald, housing. :)

df emerald hakkaten en iyisi tam level 35, caplenmedik stat pek bırakmıyo yannız gloves galiba light magic veriyodu o çok ii diil hand slotu emerald alma :p ztn pet casterlar için armor o kadar önemli diil exp yaparken, bide guild vaultta bulursun bazen faydalı şeyler[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyla alakasız ama lancelottaki arkadaşlar cuma ve cumartesi sabaha karşı olan duellolara katılıyorlarmı hiç? dikkatli baktım kaç defa göremedim adı daha önceden geçmiş isimleri. Haber verinde görünce /wave leşelim hatta bir iki el maç yapalım vesayre... Habire alb lerle maç yapıyoruz gelen hiblere /yes dedirticez diye takla atıyoruz.

Nightwishess / thane norse hatun[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...