Sensible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Lancelot'da oynuyorum,acayip armor sıkıntısı yaşıyorum. Guildde armor yapan adam bulamıyorum,vendorlardan da bulamıyorum :( Level 31 Sylvan Animist için nereden armo bulabileceğimi bilen varmı?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 df, emerald, housing. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Oyunda /who armorcraft veya /who legendary cek. Ben ne zaman ceksem oynarken bi tane leg AC mutlaka cikiyodu.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: thanatos, 10 Eylül 2004 20:37 tarihinde demiş ki: df, emerald, housing. :) df emerald hakkaten en iyisi tam level 35, caplenmedik stat pek bırakmıyo yannız gloves galiba light magic veriyodu o çok ii diil hand slotu emerald alma :p ztn pet casterlar için armor o kadar önemli diil exp yaparken, bide guild vaultta bulursun bazen faydalı şeyler[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyla alakasız ama lancelottaki arkadaşlar cuma ve cumartesi sabaha karşı olan duellolara katılıyorlarmı hiç? dikkatli baktım kaç defa göremedim adı daha önceden geçmiş isimleri. Haber verinde görünce /wave leşelim hatta bir iki el maç yapalım vesayre... Habire alb lerle maç yapıyoruz gelen hiblere /yes dedirticez diye takla atıyoruz. Nightwishess / thane norse hatun[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar