Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Alma ya bizim üst katta bi kedi var gecenin yarısı bam güm koşuyo koridorlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Bam güm koşan kedi mi olur lan, teneke evde mi yaşıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 mukavva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 seçenek sun onlara; ya kedi beslerim ya da hergün evden çıkarken kaydedilmiş kedi sesini loop'a koyup öyle çıkarım. loopa koy derlerse kediyi çaktırmadan eve getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 yok ya müstakil ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 kedi zararsız demeyin yav. benim kedim ben evde yokken deli gibi miyavlıyodu bütün komşular kafayı yiyodu. bazende gece sabaha kadar miyavlıyodu benim odama gelip benle uyuyabilmek için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 yatmadan önce kedinin pilini çıkart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 elesso said: kedi zararsız demeyin yav. benim kedim ben evde yokken deli gibi miyavlıyodu bütün komşular kafayı yiyodu. bazende gece sabaha kadar miyavlıyodu benim odama gelip benle uyuyabilmek için.. o bütün bunları sadece senle uyuyabilmek için yapmıştı... abi son cümlen acayip duygusal olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar