Eternal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 az önce izledim çok yaratıcı yapmıs adamlar ve suanda aldıgım habere göre=P yarın kanal D de saat 20:30 da LOTR : 1 FOTR var. konuda konuya saptım .. neyse izleyen oldumu Kia nın araba reklamını ?[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 görmüştüm sanırım maç arasında en azından kia lafını hatırlıyorum ama dikkat etmemişim. nasıl bişeydi?[signature][hline]THiM, Fëanor, F_Arcamenel, I_Touch, (^-.-^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yok anlatırsam esprisi kalmaz reklamın.. bekle gene cıkar ya yeni bir reklam bu güzel yapmışlar..[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Cidden çok hoş olmuş araba alana birde öyle bişey hediye etseler daha etkili bi reklam kampanyası olur[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yuh kia ve lotr :)[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 efsane olmus tebrik ettim alkisladim[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Kia nın distribitörlüğü ihlastan çıkınca açıldı kia. Neydi o cüneyt arkını falan oynatırlardı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 çok zekice bir reklam olmuş , kesinlikle çok sevdiim arabam olsa yaparim :)[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 has-ta-sı-yım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 reklam süper gercekten ama daha onceden acmak istemistim ben bu topici. fakat arabanın markasını hatırlayamadım :) acaba amacına ulasmıs mı reklam[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ema begendiyse o zaten amacına coktan ulasmıstır =P[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bende direk hasta oldum reklama cok basarılı :) bi an ayıramıyor ınsan walla[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 raslayamadim, kia nin hangi modeli ?[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Şu örtü olayı mı? Kia nın mıydı o tam hatırlayamadım[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar