Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ne zaman çıkacak ingilizcesini aldım çok beğendim[hline]Blood never ends without the power of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Metis bunu başarabilecek mi?????:-?[hline]Blood never ends without the power of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mallereon'un 5 kitabının da ingilizcelerini Türkiyede bulabilirsin ki bence Türkçesini okumaktan çok daha iyidir.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Serinin konusu nedir? biri ozetleyebilir mi acaba? belgariad baya mi hosuma gitmisti. Guzel yaziyor david abimiz.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Yok Türkçesini d okuyup karşılaştırmak ve kendimi sınamak istiyom da ondan[hline]Blood never ends without the power of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Şimdi yine bi kehanet var yine bi Child of dark ve Child of light karşılaşması var ama kahramanlarımız grolim Propecies e bakıolar Garionun oglu kaçırılyo kurban edilmek için bide galiba Torak reborn olacak[hline]Blood never ends without the power of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konu biraz klise geldi umarim hayal kirikligi olmaz...:hmm:[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Şimdi bir şey yazıpda bozmak istemiyorum ama Khirshah sende çok isabetsiz atıyorsun.Gerçi kitabın başında tam olarak ne olacağını bende anlamamıştım ama olsun:) Genel olarak Belgarion ve dostlarının kaçırılan Riva veliahtını geri alabilmek için giriştikleri yolculuğun ve herşeyi etkileyecek kehanetin hikayesi. Yine Eddings sürükleyiciliği var kitapta, alıp okunası[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Nası atıosun ikinci kitaba bak Torak reborn lafları geçio,çocuk sacrifice edilmek için kaçırılıyo.Sinirlendirmeyin yaw. Eddingsin anlatım gücü sayesinde rahatça okunabilio vehiç sıkılmıyosun[hline]Blood never ends without the power of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Eheh valla bütün kitapları okuduğum için pek atmıyorum. Sen sadece karakterlerin varsayımlarından yola çıkıyorsun, bişey biliyoruzda konuşuyoruz:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Evet arkadaslar en sonunda trye çevrildi ama klasik Metis tarzı ezik bir kapakla hayırlı ugurlu olsun 3. kitabın ingini de bulamadım zaten çok sinirliyim:hrr:[hline]Blood never ends without the power of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 madem orjinal dilinde okudun turkce okumak gereksiz boswer Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 yok zaten ben de 3. kitabı ing. bulmadım yani Demon Lord Of Karanda ondan sinirliyim:hrr:[hline]Blood never ends without the power of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 5 ciltte cevirilmeden cevirisini okumayi dusunmuyorum. araya baska kitaplar giriyor, konu kayboluyor,hos olmuyor..[hline]blinded by fear of life Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Ben direk ing okucam hem daha ucuza gelio çünkü dolar düştü hem de bana baya faydalı oluyo[hline]Blood never ends without the power of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volumedblack Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 belgariad serisini 5 günde bitirmiştim. acayip sarmıştı. malloreon çıktımı yahu? valla takip edemedim hemen alacam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Remzi kitapevinde bulunuyor ingilizceleri ve hayır remziden para almıyorum bu iki oldu:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Malloreon iki kitabı trye çevrildi şu anda biçok yerde satılıyo ama bence hepsi çıkmadan alma ben Malloreon 2yi okudum şu anda dl Dragons Of A Fallen Sun okuyorum ben karıştırmıyorum ama sizi bilemem Çünkü ben çok zekiyim:D[hline]Blood never ends without the power of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 zamannı gelınce cıkar arkasaım bekleyıp gorecegız.[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin ICQ Volkan Polat Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.