Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ne zaman çıkacak ingilizcesini aldım çok beğendim[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Metis bunu başarabilecek mi?????:-?[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mallereon'un 5 kitabının da ingilizcelerini Türkiyede bulabilirsin ki bence Türkçesini okumaktan çok daha iyidir.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Serinin konusu nedir? biri ozetleyebilir mi acaba? belgariad baya mi hosuma gitmisti. Guzel yaziyor david abimiz.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Yok Türkçesini d okuyup karşılaştırmak ve kendimi sınamak istiyom da ondan[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Şimdi yine bi kehanet var yine bi Child of dark ve Child of light karşılaşması var ama kahramanlarımız grolim Propecies e bakıolar Garionun oglu kaçırılyo kurban edilmek için bide galiba Torak reborn olacak[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konu biraz klise geldi umarim hayal kirikligi olmaz...:hmm:[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Şimdi bir şey yazıpda bozmak istemiyorum ama Khirshah sende çok isabetsiz atıyorsun.Gerçi kitabın başında tam olarak ne olacağını bende anlamamıştım ama olsun:) Genel olarak Belgarion ve dostlarının kaçırılan Riva veliahtını geri alabilmek için giriştikleri yolculuğun ve herşeyi etkileyecek kehanetin hikayesi. Yine Eddings sürükleyiciliği var kitapta, alıp okunası[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Nası atıosun ikinci kitaba bak Torak reborn lafları geçio,çocuk sacrifice edilmek için kaçırılıyo.Sinirlendirmeyin yaw. Eddingsin anlatım gücü sayesinde rahatça okunabilio vehiç sıkılmıyosun[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Eheh valla bütün kitapları okuduğum için pek atmıyorum. Sen sadece karakterlerin varsayımlarından yola çıkıyorsun, bişey biliyoruzda konuşuyoruz:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Evet arkadaslar en sonunda trye çevrildi ama klasik Metis tarzı ezik bir kapakla hayırlı ugurlu olsun 3. kitabın ingini de bulamadım zaten çok sinirliyim:hrr:[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 madem orjinal dilinde okudun turkce okumak gereksiz boswer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 yok zaten ben de 3. kitabı ing. bulmadım yani Demon Lord Of Karanda ondan sinirliyim:hrr:[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 5 ciltte cevirilmeden cevirisini okumayi dusunmuyorum. araya baska kitaplar giriyor, konu kayboluyor,hos olmuyor..[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Ben direk ing okucam hem daha ucuza gelio çünkü dolar düştü hem de bana baya faydalı oluyo[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volumedblack Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 belgariad serisini 5 günde bitirmiştim. acayip sarmıştı. malloreon çıktımı yahu? valla takip edemedim hemen alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Remzi kitapevinde bulunuyor ingilizceleri ve hayır remziden para almıyorum bu iki oldu:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Malloreon iki kitabı trye çevrildi şu anda biçok yerde satılıyo ama bence hepsi çıkmadan alma ben Malloreon 2yi okudum şu anda dl Dragons Of A Fallen Sun okuyorum ben karıştırmıyorum ama sizi bilemem Çünkü ben çok zekiyim:D[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 zamannı gelınce cıkar arkasaım bekleyıp gorecegız.[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin ICQ Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar