Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu da bizim Çakırımız

orhanozkara

Öne çıkan mesajlar

http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=2958 Yakında yenileri de gelecek :P
http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=2960
Bunda mama saati
[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı...
Kim Uyandırırsa Beni
Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi

[Bu mesaj orhanozkara tarafından 23 Ağustos 2004 19:53 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj orhanozkara tarafından 23 Ağustos 2004 19:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Beyimizin asıl siz yemek yerken yiyeceksiniz. Nasıl şımarıyo nasıl şımarıyo bi dediğinizi iki etmiyor. bu cinsin bir özelliğide pek komut dinlemek gibi bir lüksü olmaması ama beyefendi işin ucunda yemek yada bir dişi kokusu aldığında süt kuzusu kesiliyo o kadar ki amuda kalk deseniz kalkacak :P

Ha birde Ulurken çok karizma oluyor. Yolda zaten kaçanların surat ifadesini görseniz anlatamam. Dalgın dalgın yürüyen biri birden karşısında bembeyaz bir surat ve mas mavi iki göz görünce direkt iptali bağlıyo.

Laf atanlar da olmuyo değil. Aaa köpeğe bak ne kadar yakışıklı sahibinden bile gibisinden (çok pis cevap yapıştırmıştım bunu diyen hatuna ama buraya yazmıyayım)[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı...
Kim Uyandırırsa Beni
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Manu, 23 Ağustos 2004 23:28 tarihinde demiş ki:
Öm yi bende B0cc0B'dan aldım hll guzel ama kız anlaıysa daha da ıı olmus ya

Umarım anlamıştır. bir dahaki sefere karşılaşırsak cevabım bu sefer ikimizde boşuz olacak :) msn lerimi yolladım öm ile [signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı...
Kim Uyandırırsa Beni

[Bu mesaj orhanozkara tarafından 24 Ağustos 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok tatlı bi hayvancağız vallahi..
Allah sahibine bağışlasın[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
yanılmıyorsam bu bi husky :)
yerim ben bunu. yanlız tüyler güzel ama kilosu çok az iyi besle biraz onu :)
evet huskyler komut dinlemezler ama sevimlilikleri vs. de yeter bence :-p
şaka bir yana huskyler yemek verecekseniz sözünüzden çıkmaz... çok manyak olurlar huskyler istediğiniz şeyi yaparsınız yemek verirken onlara :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Zuu Zuu
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın dostum amartı zayıf. Hills diye bir mama veriyorum. ama günde 1 kereden fazla yemiyor ne hikmetse.

Tatile gitmeden önce çok iyiydi durumu. Tatile giderken 5 günlüğüne kumsaza bırkatım abime geldiğimde dostum perişan haledeydi :( Pek iyi bakmamışlar pire kene bir ton şey bulaşmış. 2 hafta oldu geleli hala toparlıyamadı kendini.

Bu tüylerinin dökülmüş hali aynı yaşlarda bir dişi gördüm dün gece bunun nerdeyse 2 katı ya aşağlık kompleksine kapıldım bildiğim erkekler daha iri olmaz mı :P[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı...
Kim Uyandırırsa Beni
Sosyal ağlarda paylaş

bizde kuru yem kabı 24 saat dolu
sabhalrı ve aksamalrı bizle birlikte yemek yiyor :)
aksamalrı ona özel etli+kemik akrışımı birşey haşlanıyor (corbalık kemikler)

+ne yeniyorsa yiyor
dolma
pilav
yoğurt

+sabahları ise
yumurta
peynir falan

şişkodur benim kızım :)[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all."
-Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orhanozkara, 23 Ağustos 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
Beyimizin asıl siz yemek yerken yiyeceksiniz.

köpek yemek adetim değildir aslında ama, yemek yiyen köpek farklı olur bi dene diyosan sen bilirsin.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
MeSh, 05 Eylül 2004 05:23 tarihinde demiş ki:
Abi.. beyaz husky? Yavru oldugundan mi yoksa albino'mu ? Benim bildigim albino husky'ler 20000$ 'dan basliyormusta.. bende istiyorum ehe

Falla ben 10 aylıkken aldım ama 20000$ filan vermedim 450$ aldım. Yafru olduğundan değil ebediyyen beyaz kalacak :P[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı...
Kim Uyandırırsa Beni

[Bu mesaj orhanozkara tarafından 12 Eylül 2004 14:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...