orhanozkara Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=2958 Yakında yenileri de gelecek :P http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=2960 Bunda mama saati [signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi [Bu mesaj orhanozkara tarafından 23 Ağustos 2004 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj orhanozkara tarafından 23 Ağustos 2004 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hehe çok tatlı[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bek datlı :D[signature][hline]Tabu seansı..Kelime İbik -Abi Horozlarda ne olur? -İbibik falan.. -"-ik"ini at..! -İBİB! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 fiuw, deli bişey be :) gözler filan yakıyo.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Beyimizin asıl siz yemek yerken yiyeceksiniz. Nasıl şımarıyo nasıl şımarıyo bi dediğinizi iki etmiyor. bu cinsin bir özelliğide pek komut dinlemek gibi bir lüksü olmaması ama beyefendi işin ucunda yemek yada bir dişi kokusu aldığında süt kuzusu kesiliyo o kadar ki amuda kalk deseniz kalkacak :P Ha birde Ulurken çok karizma oluyor. Yolda zaten kaçanların surat ifadesini görseniz anlatamam. Dalgın dalgın yürüyen biri birden karşısında bembeyaz bir surat ve mas mavi iki göz görünce direkt iptali bağlıyo. Laf atanlar da olmuyo değil. Aaa köpeğe bak ne kadar yakışıklı sahibinden bile gibisinden (çok pis cevap yapıştırmıştım bunu diyen hatuna ama buraya yazmıyayım)[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 offf offff o ne be yıkılıyo:d ama gercekten süper gozleri var ama hec de kro deil yw bu cakırcık :D piyasaları sevmedi herlahde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 BOccOB Özel mesajınız var :P[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ben de isterim özel mesaj :P[signature][hline]I, Raider msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Öm yi bende B0cc0B'dan aldım hll guzel ama kız anlaıysa daha da ıı olmus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bu arada yeni resimlerde isterim cakırcıkarın e ömden msn lutfen tabi varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Manu, 23 Ağustos 2004 23:28 tarihinde demiş ki: Öm yi bende B0cc0B'dan aldım hll guzel ama kız anlaıysa daha da ıı olmus ya Umarım anlamıştır. bir dahaki sefere karşılaşırsak cevabım bu sefer ikimizde boşuz olacak :) msn lerimi yolladım öm ile [signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi [Bu mesaj orhanozkara tarafından 24 Ağustos 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 çok tatlı bi hayvancağız vallahi.. Allah sahibine bağışlasın[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 yanılmıyorsam bu bi husky :) yerim ben bunu. yanlız tüyler güzel ama kilosu çok az iyi besle biraz onu :) evet huskyler komut dinlemezler ama sevimlilikleri vs. de yeter bence :-p şaka bir yana huskyler yemek verecekseniz sözünüzden çıkmaz... çok manyak olurlar huskyler istediğiniz şeyi yaparsınız yemek verirken onlara :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Haklısın dostum amartı zayıf. Hills diye bir mama veriyorum. ama günde 1 kereden fazla yemiyor ne hikmetse. Tatile gitmeden önce çok iyiydi durumu. Tatile giderken 5 günlüğüne kumsaza bırkatım abime geldiğimde dostum perişan haledeydi :( Pek iyi bakmamışlar pire kene bir ton şey bulaşmış. 2 hafta oldu geleli hala toparlıyamadı kendini. Bu tüylerinin dökülmüş hali aynı yaşlarda bir dişi gördüm dün gece bunun nerdeyse 2 katı ya aşağlık kompleksine kapıldım bildiğim erkekler daha iri olmaz mı :P[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bizde kuru yem kabı 24 saat dolu sabhalrı ve aksamalrı bizle birlikte yemek yiyor :) aksamalrı ona özel etli+kemik akrışımı birşey haşlanıyor (corbalık kemikler) +ne yeniyorsa yiyor dolma pilav yoğurt +sabahları ise yumurta peynir falan şişkodur benim kızım :)[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: orhanozkara, 23 Ağustos 2004 20:52 tarihinde demiş ki: Beyimizin asıl siz yemek yerken yiyeceksiniz. köpek yemek adetim değildir aslında ama, yemek yiyen köpek farklı olur bi dene diyosan sen bilirsin.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 cevabı bende çok merak ettım :D[signature][hline]İnsanca.. : Daha..Daha..Daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Oyy gözlere bak canım benimm.[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Abi.. beyaz husky? Yavru oldugundan mi yoksa albino'mu ? Benim bildigim albino husky'ler 20000$ 'dan basliyormusta.. bende istiyorum ehe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: MeSh, 05 Eylül 2004 05:23 tarihinde demiş ki: Abi.. beyaz husky? Yavru oldugundan mi yoksa albino'mu ? Benim bildigim albino husky'ler 20000$ 'dan basliyormusta.. bende istiyorum ehe Falla ben 10 aylıkken aldım ama 20000$ filan vermedim 450$ aldım. Yafru olduğundan değil ebediyyen beyaz kalacak :P[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi [Bu mesaj orhanozkara tarafından 12 Eylül 2004 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Manyak bişy..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 tatlı olmayan köpek yok ztn ama gerçekten çoook şirinmiş...[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Köpeğin çok güzelmiş birde şu cevabı banada yollarmısın :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 pati sux yane kedi sux :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar