samaella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Selamlar birkaç sorum olacak , 1-Malum havalar ısındı güneş kavuracak ortalığı. Markette döşemeler için sprey vardı cila + uv filitreliymiş toz tutmuyorumuş falan. Gerekliliği varmı böyle birşey kullanmanın. Arka camlara çekmeli veya vantuzlu güneşlik mantıklımı ? 2-Herhangi hararet olayında yanımızda bulundurmamız gereken su nedir ? (çeşme suyu akü suyu ??)) 3- Sıcakta popiş terlemesi, döşeme kavrulması gibi bir olayda söförün daha rahat bir sürüş yapabilmesi için birşey varmıdır? (ahşap boncuklar falan :P) Tabi terden döşemenin rengi atarmı :D (görende altıma işemiş gibi terliyorum zanneder ha ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 sırta delikli bişey kullanıyorum ben bazen. hem dik durmaya yardımcı hem terlemeye deri koltuğun etkisini azaltıyo. popiş için yorum yapamayacağım. poşet falan serilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 poset mi? daha beter terletmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Selam, Popiş için iri taneli bir minder/kılıf falan kullanılabilir. Güneşliğin etkisi şahane oluyor; benim araçta sadece arka camlarda var, ufaklık rahat ediyor. Sprey falan kullanmaya gerek yok. Eğer UV etkisinden şikayet ediyorsan renksiz güvenlik filmi kaplatabilirsin camları. Aracın içindeki renk atması ve plastikteki sertleşmeleri bir nebze azaltır. Olmadı en açığından film yaptır. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 havalandırmalı sogutmalı koltuk kılıfı tarzı bişeyler vardı bi ara internette. araç aksesuar sitelerinde bulunabilir. bulunamazsa bile alternatif bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 pompiş diye okudum hayal kırıklığı yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 popiş neymiş diye arattım googleda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 popis ne abi cok irite oldum okurken koca koca arabasi olan adamlar gotlerinden popis diye bahsediyorlar sdffsd popo diyin bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ahaha :D ne biliyim öyle geldi içimden. Bu hararet su olayı için bulundurmamız gerek suya cevap gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Selam, Audi zamanında 1,5 litre içme suyu bulundururdum; hem araca, hem bana yarıyordu gerektiğinde :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 cam filmi > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Ne anladık o kadar para verıp derı koltuk almaya /yaptırmaya .. Kısın donarsın , yazın kavrulup basur un azar kanama olursun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar