küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 http://elestirbeni.com/ adresi ile açılmış şimdi ekşi sözlükte gördüm. formspring gibi bişi galiba, yakında cılkı çıkar bununda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 adımı kaptım hemen sağol. edik: adımı kaptım da kötü mü yaptım acaba ya dsfdfs popüler olursa site mesela ben link vermeden gidip arayan eleştirmek isteyen beni bulamayacak ayrıca adımla derdi olan herkes bana saydırcak hmmm :D edik2: yok yok iyi yapmışım ad soyad avatar falan girebiliyomuşuz zaten hiha burdan sileyim o zaman linki lölö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ahahahah otomatik upuzun mesaj geldi bi sürü saydıran o kadar kısa sürede geldi ki otomatik olduğunu ordan anladım ama :P siz de bakın bakayım oluyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 çok boktan olmuş bence, bildiğin uğraşılmaz yani, iki güne göçer gider. başarısız bir startup diyor, 3 hayırla uğurluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 anonim sövme varsa gelirim yoksa gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ben direkt yazı yazılıyor sandım meğersem şıklar varmış eh çok varyasyon da yok aslında. bence de tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 anonim sövme o kadar güzel ki insanları ağlatmak baya kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ahahahahah okuduğu yerden ötürü çok kıskandığım bi kız vardı geçen öyle bir çemkirdim ki tek soruyla formspring'i kapattı dsfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 http://elestirbeni.com/orcancoskun gelin lan buraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 seni eleştirmek için 5 günümü harcayamam escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Ağız açmaya bile değmez. bunu hanginiz yazdı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 escape said: Ağız açmaya bile değmez. bunu hanginiz yazdı lan :S kendi facebook sayfanda reklamını yapmadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 site çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 adımı kapıyımda nolur ne olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 yoo. da ben bunu fs gibi sanmıştım. zaten hazır olan cevapları işaretliyormuş insanlar burda. hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ahhaha abi cevaplara bak ya dfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 gerçekler acıdır, biz niye milletin eleştirileri göremiyoruz ya. of ne boktan bir site, çıldırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 abi onu bırak bi panel bile yok sayfanı yönetmek için. ben mi göremedim yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 site gg beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ne bekliyo insanlar anlamıyorum bütün gün herkes rol yapıp birbirinin arkasından konuşuyo. güçlü olmaya kasan tipler falan var etrafta. Rahat olun arkanıza yaslanın bi edit: huttburt formspring kullanıcısı dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 abi ayıp lan 5 tane cevap var toplam ve hepsi böle http://i1105.hizliresim.com/2011/5/11/1500.jpg http://i1105.hizliresim.com/2011/5/11/1508.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 senin anani avradini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Off çok saçma yahu. İstediğimizi yazabilsek bir süre eğlenilebilirdi ama çoktan seçmeli yapmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 siteye sadece göz gezdirip başlığını açtım da, e abi kızlar için de sakalı kesse falan diye şık var. düşünce güzel aslında türkiye'de çok tutulur da uygulama da sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar