Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC2 Milli Takım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende kaydoldum da pek şansım olduğunu düşünmüyorum zaten daha yeni diamond'a girdim. Bir de esl sayfamı yeni açtım. Gerekli olursa burada http://www.esl.eu/tr/player/6011825/?welcome

Unutmadan iccup gibi ladder'da olmayan map'lerde pratik yapmak isteyen arkadaşlar beni ekleyebilir uliking.593
Mesaj tarihi:
bugün son başvuru!

bu arada kimin ne kadar yardımcı olduğu,kimin ne kadar bu işi adam gibi yapmak istediği bu süreçte açıkca belli oldu.

Bu kısımı yüzüklerin efendisi iki kule repliği ile özetleyim,

-Yok beyim aragorn,biz yalnızız.
Mesaj tarihi:
hadi bakalım:) canlı yayın ekibine birileri aranıyor.Sunuculuk yapcak.Aelfricin olması etik olarak doğru olmaz,oda oyuncu ve rakiplerini izlemesi bir avantaj sağlayıcağı için doğru değil.

Sunuculuk yapabilecek arkadaşlar bize baş,yumruk falan vurursa seviniriz : P
Mesaj tarihi:
pazar zor benim biraz ama perşembe gününe kadar bulamazsanız kimseyi gelmeye çalışırım.

gelsem de stream işi bana yabancı baya, boş beleş konuşacak adam ihtiyacınız olursa haber edin yani.
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

hadi bakalım:) canlı yayın ekibine birileri aranıyor.Sunuculuk yapcak.Aelfricin olması etik olarak doğru olmaz,oda oyuncu ve rakiplerini izlemesi bir avantaj sağlayıcağı için doğru değil.

Sunuculuk yapabilecek arkadaşlar bize baş,yumruk falan vurursa seviniriz : P

ben katilamadim pazar günü ise gelirim. deli anlatirim.
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

Yayın olacak nasılsa yahu, oradan da izleyebilecek hem Aelfric hem geriye kalan oyuncular :D Bence Aelfric'in yada turnuvaya katılan başka birinin sunuculuk yapmasında hiçbir sakınca yok. Aelfric uzun süredir stream yapıyor ve tecrübeli, başka biri yaparsa muhtemelen sorunlar çıkacaktır, eğer kendisi de istiyorsa Aelfric yapmalı.
Mesaj tarihi:
düşünmeden yazmıyorum olm ben,hatta senin düşünmediklerini de düşünüyorum konu o =D. tüm maçlar aynı anda başlıcak.oyuncular izleme fırsatı olmucak maçlarını oynamaktan. ordaki oyuncuların çoğunuda hiç biriniz oyunculuğunu görmüş değilsiniz.%80ninizin fikri yokken,sunucunun fikri olur ve ona karşı oynayıp sizde olmayan avantaja sahip oldumu ' haksız rekabet' oluyor işte:)

bu yüzden doğru değil:)
Mesaj tarihi:
Şimdi hiç kıvırma :D Aelfric oyuncuysa o da zaten yayınlayamaz o mantıkla, ya elenince yayınlamaya başlayacak, ya da maçlarının arasında. Diğer elenen oyuncular, ya da diğer maçlarının arasında olan oyuncular da izleyebilecek. Yani yok haksız rekabet. Bir kere de "aa doğru diyorsun, onu hesaba katmamışım" de be adam :D
Mesaj tarihi:
aga aelfricin elenmesinimi beklicez,eleme boyunca.böyle saçma sistem kurulurmu.baştan sona oyuncu olmayan birisi sunar,tarafsız olarak en güzeli odur:)serkan taraf tutmaz zaten senelerdir arkadaşımdır kendisi,sadece haksız rekabet olmasın diye bir önlem:)

mantıklı bir öneri olsa zaten hemen dikkate alırız hımm adam doğru diyo derim bkz:

Sleeep said:
TD)Pentagram said:
Birinci turnuvada oynayan oyuncu, ikinci turnuva için yapması gereken birşey olmaz.Otomatik olarak 2. turnuva chartı organizasyon yetkileri tarafından yapılır.
her katılanın 4 turnuva günü ve saatinde katılabilceği garantisi yok ortada yani chartta freewinlere yol açar bu olay... 2. turnuva için oynayacaklar en azından ben varım diyebilmeli
TD)Pentagram said:

bu mantıklı her cup 10 öncesi cheeck yapılır. var olmayanlar charta dahil edilmez.

Mesaj tarihi:
haksız rekabet değil de, aelfric için yorucu olur bi maç, bi stream. hem de streamde devamlılık olmaz, streamin ortasında zırt diye kendi maçı gelir vs vs

haksızlıkla ilgisi yok da, bence bu tip sorunlar olur.
Mesaj tarihi:
yok hep tanıdık adamlar olsa bişi dememde.o listedeki 10 adamdan 7 sinin oyununu hiç bir kere görmemişdir çoğu.bu açıdan bakınca,aelfric sunarsa o maçı görür ve adam hakkında fikir sahibi olabilir. ama atıyorum spartacus hiç görmeden oynayacağı için aelfricteki şansa sahip olmaz.buda haksız rekabet olur.

ama diğer acıdanda haklısın öyle düşünmemiştim.çok yorucu olur aelfrice hem sunucu hem oyuncu olmak.hmm
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

aga aelfricin elenmesinimi beklicez,eleme boyunca.böyle saçma sistem kurulurmu.baştan sona oyuncu olmayan birisi sunar,tarafsız olarak en güzeli odur:)serkan taraf tutmaz zaten senelerdir arkadaşımdır kendisi,sadece haksız rekabet olmasın diye bir önlem:)
Böyle de işte o zaman :D "Aelfric oyuncu olduğu için stream sürekli olmaz" de. Yok haksız rekabet de bilmem ne :D Kim yayınlarsa yayınlasın maçım yokken izleyeceğim ben maçları zaten, "haksız rekabet" de değil bu. Adam sadece oyun tarzını gizleyerek kazanabiliyorsa kazanmasın daha iyi takımın hayrına. Eğer Aelfric daha öncesinde elenmişse finali ve yarı finali vs. o yapabilir diye düşünüyorum, hem daha tecrübeli hem de birçok stream yapacak kişiden daha iyi biliyor oyunu.
  • Yeni Oluştur...