Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC2 Milli Takım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi şoyle bi durum war. ben 11 ay inactive olup 1 ay active takilip gelip alayınızı kazıyorsam o milli takımda ben olmam lazım. o senden daha online idi o yuzden onun hakkını yiyemem diye bi savunma olamaz. sonucta milli macta kimse daha cok online olana win vermior. cıkıp yenmek lazım.

2. olarak tarih sıkıntılı bi tarih. 1 hafta oncesine alınması banada daha uygun. yada 1 hafta sonrası. sonucta oss war diyorsunuz bu adamlar oss kasiyorsa sc2 kasamazlar zaten 2 sinide kasmak gibi bi durum yok.

ha şoyle diorsanizki adam öss kasarkende kasıyor o zaman 15 dk lık annesinden izin alsın annecim 2 oyun atıp kazıycam milleti diye bi sorun olmaz zaten. 15 dk ders calişmasada olur. tam sınav saatide yapmayız turnuvayı..

şimdi oss var dionuz sonra benim tatilim war sonra diger 2 sinin yıllık izni var sonra benim yaz okulum war zart zurt. bitmez bu boyle.
Mesaj tarihi:
öyle bir dünya yok. antremanlara hiç katılmayıp sonra ben maça çıkıcam diyen süper yıldız tribi olur bu futboldaki. çalışan didinen adam, kaybettirecekse bile o emeğinin karşılığını almalı.
Mesaj tarihi:
Ya o nasıl bir mantık ben hiçbirşey anlamadım, söylediğin herşeyin tam tersini yazsam bile seninkilerden daha mantıksız olmaz. Hatta başlıyayım yazmaya.

11 ayı bıraktım, 6 ay inaktif olacak adamın bile ne işi var milli takımda. Milli takım oyuncusu demek her an her maça çıkabilecek adam demek. Sürekli antreman yapan, diğer takım oyuncuları ile çalışan onları ve kendini gelişitiren adam demek. Diğer bütün oyunculardan 5 kat bile iyi bile olsa, onları tutup yukarı çekip, milli takımı bir yere getirecek adam demek.

Bir adam tatile gidecem, yıllık iznim var, yaz okulum var dye turnuva kaçırıyorsa bir zahmet başvurmasın bile milli takıma. ÖSS gibi bir insanın bütün hayatını şekillendiren bir sınıva girecek adamın durumu ile, "yıllık izne çıkacaz hanıma nasıl söylerim SC2 turnucusı var" diyen adamın durumu arasında dağlar kadar fark var. Bu seneki yıllık izninde de SC2 oynayıver. Yok yıllık izin daha önemli ise zaten git tatil yap ne işin var SC2 milli takımında.
Mesaj tarihi:
tamam da bu oyun, öyle knight falan gibi bir oyun değil ki. sürekli başında duran, sürekli online olan adamlar hep başarılı olsun. snail uzun süre hiç oynamadığı halde gelip diğer rakiplerini yenebiliyorsa o oynamalı bence milli takımda. kim daha iyiyse o oynamalı yani. iyi olan kazansın !
Mesaj tarihi:
Milli takım, yılda 1 hafta toplanıp, turnuvaya katılıp sonra "seneye görüşürüz" diyen bir organisasyon ise, evet buyursun oynasın.

Ama bir yılda 10 turnuva yapılmış ilkine gelmiş ,esmiş gürlemiş turnuvada, bir yerelere getirmiş milli takımı, sonra diğer 9 turnuvada kayıp ise hiç gerek yok oynamasın.

Dahası sürekli antreman yapmak nasıl önemsiz olabilir SC2 gibi bir oyunda? Daha 1 sene önce adlarını bile bilmediğimiz bir grup adam, şuan SC2 için yapılan her turnuvada ortalığı otururak mı sallamaya başladı ,yoksa boxer gibi bir adamın onlara sürekli antreman yaptırması ile mi oldu bütün bunlar?

Madem hiç antreman yapmadan ortalığı ezip geçen bir boxerımız var, gelsin milli takım oyuncularını bir yere getirsin işte, 11 ay kaybolacak adamın kimseye bir yararı yok.

Milli TAKIM dan bahsediyoruz burda, tek başına istediği turnuvaya katılabilir ama TAKIM dan bahsediyorsak herkes kadar online olmalı, herkes kadar antreman yapmalı, herkes kadar çaba göstermeli. Michael Jordan yılda 1 ay maça gelerek şampiyon yapmıyordu takımını.
Mesaj tarihi:
oyuncularimizda arardigimiz şey en başta
ne olursa olsun verilen görevi yani verilen sorumlulugu yerine getirerek başarili sonuçlar alip Grurumuz olmasidir.
Bir oyuncuya sorumluluk verdigimizde yeri ve zamaninda görevini icraa ediyor ve başarili sonuclar aliyor ıse aktif- yada in aktif hiç bir sey bizi ilgilendirmez milli formayı takar her turlu sırtına...
sorumluluk verdigimizde sıkıntılar yasıyorsak kişisel yada baska sebeble basarimizi baltaliyorsa
bunan sebeb bır cok sey ola bılır isde bu noktada sorumluluk verdigimiz kisinin nedenlerini masaya yatırırız ...
oyuncunun sebebleri bize zarar vermeye devam ediyorsa ve basarisizlikla sonuclanacaksa bu gıdıs hatı degısdırmek icin isde o an baska alternatifler arar buluruz. Her ne sebeble olursa olsun basarısızlıga tahammulumuz asla olamaz..
Oyuncular ile aktif ve ın aktif pozısyonları tek tek ıredelenır onlardan maxımum performns almak ıcın caba harcarız
gelemeyeceklerını dıle getiriyorlarsa esnek davranırız idare ederiz ama genele vurdugumuzda bu sıkıntı bu sekılde devam ede mez ...alternatıfler degerlendırılır...
gönul ısderkı Tum gosu arkadaslarımıza görev verelım ama buda mumkun degıl kım gosu kım degıl görecelıdır
biz bu göreceligi ortadan kaldırmak ıcın turnuvalar duzenlemekdeyız bu turnuva zamanlarinin herkesın musait bır zaman dılınıe denk gelmıyecegıde asıkardır herkesden anlayıs beklıyoruz ...
bu turnuvalar mıllı takımlar ıcıne gırıs ıcın ne ılk nede sondur
turnuvalar dısında belırlı zaman dılımlerınde takımın basarı durumuda göz önunde bulundurularak yenı secmeler yada ek kontanjanlarda doga bilir sonucda burdakı amacımız
yaptıgımız savaslarda her zaman basarılı olup bunu sureklı tekrar etmek ıcındır.Burda önemli sey basarıdır oyuncular ın aktıfdır aktıfdırden önemlı olan sorumluluk alma zamanında dogru kısıler cıkarak basarıya ulasmakdir.
sc sızın ıcın önemli ise zaman ayiracaksınız...diger işlerinizi bu duruma göre planlayacaksınız ...
sc sızın ıcın önemli ama canmeselesı mı var ölese bu secmenın dısındakı dıger kontenjanları bekleye bılırsınız
önumuzdekı seneye ins. daha ortak bır paydada bir zamanda duzenleriz demekdenbaska suan yapa bılecegımız bır sey yok saygılarımla.
Mesaj tarihi:
K_arslan said:

sc sızın ıcın önemli ise zaman ayiracaksınız...diger işlerinizi bu duruma göre planlayacaksınız ...

Bu össye giren 2-3 kişiyi kapsamıyor sanırım diğer çoğunluk için geçerli.
Mesaj tarihi:
Oymanq said:

K_arslan said:

http://sc2ranks.com/c/577/tr/ bu muhabbetler ilk başladığında
1. tempest
3. sleeep

kaç gündür sc2 oynadığım yok son 11 oyun 9 lose falan sıralama hala ;
2. tempest
4. sleeep

zaten biz össciler hala en çok kasanlardanız öss akşamı da turnuva yapılsa yine eli en sıcak olarak ağırlımızı koycağımız aşikar, asıl öss gibi önemli bişiyi olmayanlar önünde nasıl kasıyor bu tabloyu gördükten sonra cidden merak ediyorum
Mesaj tarihi:
Sleeep said:

Oymanq said:

K_arslan said:

http://sc2ranks.com/c/577/tr/ bu muhabbetler ilk başladığında
1. tempest
3. sleeep

kaç gündür sc2 oynadığım yok son 11 oyun 9 lose falan sıralama hala ;
2. tempest
4. sleeep

zaten biz össciler hala en çok kasanlardanız öss akşamı da turnuva yapılsa yine eli en sıcak olarak ağırlımızı koycağımız aşikar, asıl öss gibi önemli bişiyi olmayanlar önünde nasıl kasıyor bu tabloyu gördükten sonra cidden merak ediyorum

Hmm ozaman en çok kasanlara göre tarih belirleniyor diye bir kural konsaydı bizde eyvallah deseydik. Ben öyle birşey göremedim.
Mesaj tarihi:
ÖSS'ye girecek adam, önümüzdeki 2 hafta sıkışık durumda olabilir. Ama ondan sonraki 1 yıl boyunca hiçbir insanoğlu onlar kadar zaman ayıramaz şu oyuna.

Kazanamasada (ki 1 sene sadece dersaneye gitmekten bahsediyoruz, boşluktan ne yapacağını şaşırıyor bu kitle)

Kazansada (üniversite birinci sınıf ya, haftada 40 saan derslere gir, 45 saat uyu , 70-80 saat oyun oyna, ye , iç, eğlen modunda bir hayattır o)

Bu sebeple bir milli takım seçilecek ise kimse kendini kandırmasın bu ekip ünide okuyan ya da bu sene ÖSS'ye girenlerden olmalıdır. Bunun dışında kalan insanların nerdeyse %99'u, eğer evde oturup baba parası yemiyorsa, asla gereken süreyi ayıramıyacak, sık sık kayıplara karışmak zorunda kalacaktır.
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:

ÖSS'ye girecek adam, önümüzdeki 2 hafta sıkışık durumda olabilir. Ama ondan sonraki 1 yıl boyunca hiçbir insanoğlu onlar kadar zaman ayıramaz şu oyuna.

Kazanamasada (ki 1 sene sadece dersaneye gitmekten bahsediyoruz, boşluktan ne yapacağını şaşırıyor bu kitle)

Kazansada (üniversite birinci sınıf ya, haftada 40 saan derslere gir, 45 saat uyu , 70-80 saat oyun oyna, ye , iç, eğlen modunda bir hayattır o)

Bu sebeple bir milli takım seçilecek ise kimse kendini kandırmasın bu ekip ünide okuyan ya da bu sene ÖSS'ye girenlerden olmalıdır. Bunun dışında kalan insanların nerdeyse %99'u, eğer evde oturup baba parası yemiyorsa, asla gereken süreyi ayıramıyacak, sık sık kayıplara karışmak zorunda kalacaktır.

Hacı siz burda ne yapıldığının henüz farkında değilsiniz sanırım. Bak şöyle özetliyim bu turnuvanın şampiyonu ödül felan almıyor yani 1.ci yada 2.ci olmanın hiç bir farkı yok.
Yani sleeep tek elle oynasa hatta amuda kalkarak cheese yapsa gene ilk6'ya kalacak ve a milli takıma girecek. Ama turnuvaya giremeyenler b milli takımına dahi giremeyecek. Halen olayı wcg yapılıyor gibi algılıyorsunuz. Kimse burda şampiyon olmaya kasmıyor. Burda elemeye giremeyen adamlar nolcak diye konuşuyoruz ama boş konuşuyoruz sanırım.
Mesaj tarihi:
Oymanq said:

K_arslan said:

ben burda karslanın dediği zaman ayırma ve sc2ye göre plan yapmayı ve senin bizim zaman ayırmıyoruz-işimizi buna göre yapmıyoruz tadında söylediğin şeyle ilgili dedim sadece, zaman ayarlamasıyla ilgili en ufak bişiye değinmedim ki bu zamanlara göre ilk 2 elemeyi benim de kaçırma ihtimalim var zaten tatil muhabbettinden ki np...

zaten yaza geldik bu kadar aktif/elemeye gircek insanı bi arada bulmak zorun ötesinde imkansız elbet birilerine tarih uymıcak... öss,staj,aöf,iş,güç,ev-aile,okul,tatil gibi başlıca etkenler göz önüne alındığında bariz bi şekilde en önemli şey öss ki bu eleme yapalım muhabbeti de össye 1-2 hafta kaldığında ortaya çıkınca yapılabilecek en erken eleme tarihi aşırı mantıklı bi şekilde össden sonraya atılmış , össden 1-3-5-7-10 gün sonra başlaması tartışılır.

össye giricek olanlar elemelere giricek 2 gold oyuncu olsa belki öss günü bile yapılırdı bilemiyorum ama Milli Takım olarak başarı 1. öncelikse en olası 2 milliye giricek oyuncuya göre ufaktan edit çekildiyse yerinde edit (pozitif ayrımcılık)

Oymanq said:

Burda elemeye giremeyen adamlar nolcak diye konuşuyoruz ama boş konuşuyoruz sanırım.

Sleeep said:

yalnız tarihler çok sıkıntılı sınavdan sonra tatil gitme olayları olabilecek bi durum var ^^ katılamama ihtimali olanlara 2. plan düşünülmeli kanımca :P

şöyle desen baştan beri bu kadar olay cidden uzamadan soruna daha çok değinilcek taaa 5 haziranda demişim bu dediğini ben herkesten önce, ama topu össcilere kıyak gerisine haksızlık tadında kıvama getirince tartışma boşuna başka boyutlara gidiyor...

asıl olay bu elemelerden sonra giremeyen adamlar ne vakit nasıl takıma girebilecek olmalı... öss'den niye 1 hafta sonra niye önce olmamalı çünkü şu an 1 hafta erkene alınsa şuan ki tarih kendisine uyan adamlar bu sefer burada tartışma başlatıcak .
Mesaj tarihi:
Sayfalardır yazıyoruz her yazdığım alakasız yerlere çekiliyor kişiselleştiriliyor. Milli takım konusun konuşuyorken bile iş clan meselesine geliyorsa en iyisi susmak. Ben bu konu hakkında 1 kelime daha etmeyeceğim artık ki ne istiyorsa istediğini yapsın.
Mesaj tarihi:
Secmeler biter ortaya bır tablo cıkar ...
çalişmalar baslar maclar alinir analısler yapilir
oyuncuların sorumlulugunu yerıne geterip isdenileni yapmasi beklenir basari ölçulur
Basarı ve basarısızlık analıs edılır oyuncuların performansları ortaya konur
pozıtıf durumda devamlılık saglanır
negeatıf gelısmelerde Yenı oyuncu alternatıflerı degerlendırılır yenı secmeler yapilir ek kontenjanlar acılır tarıhlerı vb. duyurulur...
DIsarıda kalan Arkadaslar icin yeni firsatlar dogar saygılarımla.
Mesaj tarihi:
Süreç açıklandığı gibi devam edicek.Aöf sınavı ve final dönemlerinde ' aga sınavlarımız var napalım, okul hayatımız daha önemli' diyenlerin kimler olduğunu iyi biliyorum.

Bu yüzden amacı farklı olan eleştirilere saygı duymuyorum polemiğe girmeyi gereksiz buluyorum.
Mesaj tarihi:
said:
E zaten durum böyleyse bu tarih "ÖSS'ye girecekler var, onlara haksızlık olur" diye ileri alınmadı mı? Zaten sen de Tempest da en az bu turnuvaya girecek diğer oyuncular kadar aktifsiniz; o zaman turnuvalar ÖSS biter bitmez yapılsın, kriz çözülsün.
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:

Milli takım, yılda 1 hafta toplanıp, turnuvaya katılıp sonra "seneye görüşürüz" diyen bir organisasyon ise, evet buyursun oynasın.

Ama bir yılda 10 turnuva yapılmış ilkine gelmiş ,esmiş gürlemiş turnuvada, bir yerelere getirmiş milli takımı, sonra diğer 9 turnuvada kayıp ise hiç gerek yok oynamasın.

Dahası sürekli antreman yapmak nasıl önemsiz olabilir SC2 gibi bir oyunda? Daha 1 sene önce adlarını bile bilmediğimiz bir grup adam, şuan SC2 için yapılan her turnuvada ortalığı otururak mı sallamaya başladı ,yoksa boxer gibi bir adamın onlara sürekli antreman yaptırması ile mi oldu bütün bunlar?

Madem hiç antreman yapmadan ortalığı ezip geçen bir boxerımız var, gelsin milli takım oyuncularını bir yere getirsin işte, 11 ay kaybolacak adamın kimseye bir yararı yok.

Milli TAKIM dan bahsediyoruz burda, tek başına istediği turnuvaya katılabilir ama TAKIM dan bahsediyorsak herkes kadar online olmalı, herkes kadar antreman yapmalı, herkes kadar çaba göstermeli. Michael Jordan yılda 1 ay maça gelerek şampiyon yapmıyordu takımını.

neyin takımından bahsediorsun yaa ???? 1w1 oynanıyor milli maclarda bilion ? yok takımındaki oyuncuları uste cekmekmiş yok bilmem neymiş takım ruhuymuş milli takımda yok oyle bi dunya. kac yildir takip ediorum bi gunden bi gune anaa bu milli oyuncu surda hata yapio sunu duzelt denmedi denmez. cunku zaten milli takımdaki oyuncular kasan oyunculardır bu aciklarinda tek kapanma yolu daha cok 1w1 dir. bundan önceki yıllarda milli oyuncular hep eşit seviyedeydi şu andada oyle olması lzm. oo bu oyuncu cok hırslı gold ama olsun yaşı genc kasıyor iyi olucak alalım milli takıma diye bir şey olabilirmi ya . adam kasıp gelir hepimizi sıraya dizer o zaman girer milli takıma. çok online diye bi oyuncu alınmaz . klan kurarsan alırsın boyle bi oyuncuyu baska klana kaptirtmamak icin. adamın ırkını değiştirmeyecegine gore Şu anda en iyi 5 li kimse o oynar bu kadar basit.

11 ay offline 1 ay online lafına takılmayın. maçlara gelmeyen adam tabiki milli takımda olamaz. demek istedigim , Eğerki ben sadece haftada 2 saat maçtan maça gelip hepinizden iyiysem Bunun tartışması olmaz. ben o milli takımda olurum.

sürekli antrenman yapmak fln denmiş. Futbolmu oynuyorz abi kondisyonmu dusucek tecrubemi eksik olucak ??? sürekli oynama sporda şu 2 olay olması gerektiginden wardır. sc den bahsediorz. şimdi ben boxer la mac yaparken yenme şansım %2 se seninki %1 se o macta ben oynarım ok ? bu kadar basit mantık aslında.
Mesaj tarihi:
Snail gibi bu oyunda pratik onemli degildir diyen adamlari milli takima sokmak degil b.nete bile almamalari lazim , ama para vermiş giriyor.

Turkiyenin gercegi bu işte sc oynayan insan cok az , bakarsiniz okullar falan kapandi simdi bi hareketlenme olabilir ama.
Mesaj tarihi:
harristhegosu said:

Snail gibi bu oyunda pratik onemli degildir diyen adamlari milli takima sokmak degil b.nete bile almamalari lazim , ama para vermiş giriyor.

Turkiyenin gercegi bu işte sc oynayan insan cok az , bakarsiniz okullar falan kapandi simdi bi hareketlenme olabilir ama.

öle deme lan adam colektor edişın almış, para bayılmış o kadar oynasın asdfas
  • Yeni Oluştur...